Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Tramuntana

Bisbe Torres 5-B, 07820 San Antonio, Spanje

#25 van de 27 vakantiewoningen in San Antonio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 169 beoordelingen over dit appartement

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,1
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er kon geen gebruik gemaakt worden van het zwembad van een hotel, maar openbaar zwembad tegen betaling! Parkeerplaats was ook niet ter beschikking. Was een ramp om je auto te kunnen parkeren in de omgeving.

    Ligging, dichtbij centrum, toch rustig. Dichtbij restaurants. netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Topper voor in het voorseizoen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 13 nachten

    Locatie is super, de host is erg vriendelijk en behulpzaam, als iets er niet is of stuk is regelt hij meteen iets nieuws als je er om vraagt. In het voorseizoen is het erg rustig op de locatie, dat is een aanrader. Honden mogen mee na overleg, wij hadden onze kleine hond mee, let wel op dat de meeste restaurants en bars geen honden binnen willen in Spanje. De straten erom heen hebben leuke restaurantjes, een geweldige Bistro en een top slager. Er is ook een privé parkeer garage in de buurt, erg prettig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,4
    Geen schoon appartement.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten

    Wij hebben hier 12 nachten geslapen maar er is geen 1x schoongemaakt. Het was al niet goed schoon toen we erin kwamen. We kregen wel om de dag schone handdoeken en toiletpapier. De pannen waren van zeer slechte kwaliteit en niet geschikt om eten in te bereiden zelfs niet voor mijn honden. Ik kook namelijk altijd voor mijn honden, daarom heb ik ook bewust voor een appartement gekozen. Als er elke dag zou worden schoongemaakt en een goed pannenset van betere kwaliteit dan was dit appartement zeker niet slecht geweest voor verblijf in de maand december.

    Het appartement ligt op een goede locatie. De eigenaar is vriendelijk. Honden zijn toegestaan.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    The real ibiza experience!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren vrij hard en de wifi werkte niet altijd goed.

    De kamers waren erg ruim voor 2 personen. De eigenaar was erg behulpzaam en kon je alles vragen. De 2 zwembaden waren 1min lopen en waren erg fijn. Je zit midden in San Antoni waardoor alles dichtbij is maar ondertussen heb je geen last van overlast!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,1
    regen en douche waren prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    balkon had niet echt uitzicht op zee. iets gehorig.

    regen en douche waren prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    3,3
    Ibiza is leuk, appartement viel heel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de douche en hele slechte bedden

    Weinig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,9
    Prima uitvalsbasis voor allerlei (uitgaans)activiteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift pas op eerste etage bereikbaar, douchekop vies

    Ruim opgezet appartement, ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    4,6
    Appartement en inventaris waren niet schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement en inventaris waren niet schoon. Bij aankomst stonk het enorm in het appartement.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    5,8
    Voor een paar dagen is het te doen vooral voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, harde bedden. Zeer gehorig.

    Voor een paar dagen is het te doen vooral voor die prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    10
    Lekker rustig wij zijn wel buiten het seizoen op vakantie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel

    Lekker rustig wij zijn wel buiten het seizoen op vakantie geweest

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    4,2
    Eigenlijk weinig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement was niet schoon , bank stuk ( plank zitting gebroken, brand gaten) pannen pasten niet op kookplaat. Bed is zeer gedateerd erg hard. Het duurt heel erg lang voor er warm water is, als het niet lauw is. Leuk appartement voor jeugd die alleen maar komt feesten!

    Eigenlijk weinig

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    Perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig personeel, vaak niemand bij receptie waardoor je moet bellen. Maar goed, er zijn ergere dingen.

    Perfecte locatie. Alles wat er is, is goed. Geen luxe maar voor het geld perfect.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    4,2
    Er was heel veel kapot, en vies, slecht onderhouden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was heel veel kapot, en vies, slecht onderhouden

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: