Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over RVHotels Apartamentos Treumal Park

Del Pi, 2, 17250 Platja d'Aro, Spanje

#30 van de 56 hotels in Platja d'Aro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 669 beoordelingen over dit appartement

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,1
    De locatie ,vlakbij de stranden en redelijk dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid van de appartementen er zaten wat jongeren boven ons en hoewel ze vrij rustig waren kon je echt alles horen. Met name het schuiven van stoelen.

    De locatie ,vlakbij de stranden en redelijk dicht bij het centrum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Prima en op loopafstand van strand en centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk van het water bij douchen. Wij hadden een balkon op het zuiden. De gehele dag in de zon maar er was geen parasol. Mensen die naar het strand gingen parkeerde de auto op het terrein van het complex. Hier werd niet op gecontroleerd

    De kleinschaligheid en dat het er rustig is in de avond.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    De hosts zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Parkeren vaak lastig ivm te weinig plekjes. Er was weinig toezicht op de parkeerplaats en/of zwembad vanuit de accommodatie.

    De hosts zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Uitstekend verblijf en is aangeraden voor de met auto reizende vakantiegangers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was jammer dar er niets te eten of te drinken te kopen was bij het appartement of zwembad. en de dichtstbijzijnde supermarkt is 20 min lopen.... Gelukkig waren wij met de auto dus we hadden geen last hiervan.

    Alle terrassen/balkons van de appartementen kijken uit over het zwembad en je kunt gemakkelijk je auto op eigen terrein parkeren. Tevens is het een kwestie van de straat oversteken en een trappetje af en je bent op een van de vele mooie strandjes ook wel cala's genoemd of je loopt een stukje door naar het grotere strand waar ook horeca te vinden is.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Heerlijke vakantieweek in Platja d'Aro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Niets te melden.

    Wij hadden een tijdstip van aankomst opgegeven dat ver voor de opleveringstijdstip lag. Maar er was een app beschikbaar en we kregen gelijk de sleutel van de vriendelijke medewerker. Alle administratieve handelingen waren snel afgehandeld cfm de boeking! Omdat wij bekend waren met RV Hotels, was het appartement met balkon en zwembad exact zoals beschreven en op foto's. Parkeren op het terrein (wel met dennennaalden ;-( ). Een klein knus appartementencplx. Aan de overkant op nog geen 100 meter met veel trappen naar beneden naar een strandje in een kleine baai. Van deze baai uit kon je via een prachtige route bovenlangs verscheidene andere strandjes kwam je op het grote strand van Platja dÁro. Dit kon ook over de weg die makkelijke te lopen is (10 min).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Was goed te lopen naar het centrum en strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was in begin Mei nog echt fris/koud en wij vonden al is het persoonlijk de bedden echt heel hard.

    Was goed te lopen naar het centrum en strand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Prima ligging en mooi appartement maar goed verluchten was noodzakelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de buren: appartement slecht geïsoleerd. Sterke geurhinder in het appartement: de matrassen en mogelijks andere textielwaren zijn waarschijnlijk van Chinese makelij en dat ruik je!!! ☹️

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Prima appartement voor een heerlijke najaarsvakantie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig, boiler snel leeg, (slaap-) bank zat niet lekker.

    Volledig ingericht, prima bed, airco, balkon, betaalbaar (naseizoenprijs was zeer voordelig)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Het personeel is top! Vanwege het seizoen (september) was het koud aan de kant van het gebouw waar we eerst een appartement hadden, maar zodra er een vrij was aan de zonnige kant mochten we verhuizen daar naar toe! Heel blij mee geweest, heerlijk op het balkon kunnen ontbijten!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Uitstekend !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Iets meer keukengerei ... koken is altijd leuk tijdens het verlof, en daar heb je soms al iets meer nodig in de keuken !

    We waren hier voor de vierde keer, da's niet zo maar. Het verleden was voor ons al mooi, en sedert de heropfrissing die we vorig jaar al mochten smaken, komen we hier nog zeker terug !!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Aangename verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen te kort bij elkaar. Je hoort alles. En geen gordijnen. Alleen zongordijnen. Dus als je licht wilt in je appartement moet je de gordijnen openen. Dus kunnen je buren zien wat je allemaal doet.

    Redelijk grote badkamer en grote douche. Balkon. Zwembad. Keuken en koelkast. Airco. TV.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,3
    super appartementen in u vorm rond het zwembad in de zon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    waterkoker ontbreekt, handdoeken reserveren, iedereen kan gebruik maken van de parkkeerplaatsen, ook als je niet daar verblijft.

    ruim schoon appartement met ruim balkon en heel dicht bij bounty strandje

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    geen al te grote luxe maar prijs kwaliteit valt wel mee,goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Keuken zou opgefrist moeten worden,maar 2 vuurtjes die niet zo goed werkten.De slaapkamer ruikte muf toen wij aankwamen.De matrassen van de slaapbank waren niet dik genoeg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,3
    1x handdoeken bij aankomst 4 wat grotere handoeken 2 X...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1x handdoeken bij aankomst 4 wat grotere handoeken 2 X kleine er werd niet schoongemaakt alleen bij weggaan voor de volgende gasten zelf zorgen voor toilet papier

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,7
    Prima voor een korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Recentelijk verbouwd, maar helaas liet de afwerking te wensen over... schimmel in badkamer door slechte ventilatie.

    Locatie was perfect, ook de ruimte in het appartement was prima in orde. Bedden waren ook gewoon goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,8
    aangenaam verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    kussens, er was per bed maar 1 klein kussentje aanwezig volgende keer eigen kussen meedoen en geen ontbijt

    het zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,2
    De ingang maak iets leuker uitzien .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig en netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    4,2
    De ligging, goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te klein voor 5 personen ( 6 persoons appartement) veel te kleine badkamer, veel te klein balkon, veel herrie

    De ligging, goede bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,4
    Jammer dat de appartementen slecht onderhouden worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak appartement

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    👍
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De internet was traag. Jammer dat er geen barretje was, maar ons uitstekend vermaakt

    Het uitzicht. De centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Heerlijke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Gehorig appartement, supermarkt/bakker ver weg

    Heerlijke locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    Ontspannende plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen flessenopener en een zeer onhandig kookvuur.

    Zwembadje en ruim appartement voor 2 personen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,3
    fijne tijd gehad!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    het complex is erg gehorig, stenen vloeren, misschien een idee om dopjes onder de stoelen te zetten!

    prijs kwaliteit voor de tijd van het jaar prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    Eenvoudig maar netjes en dicht bij kust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van nabije appartementen.

    Goede parkeergelegenheid Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    dicht bij strand en winkels
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    het weer maar daar konden jullie niks aan doen

    dicht bij strand en winkels

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    8,8
    Appartement was net gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Handdoeken zijn niet aanwezig. Per handdoek betaal je € 4,00. Receptie is alleen bezet van 9:00 tot 12:00 uur.

    Appartement was net gerenoveerd. Alles schoon. Heerlijk douche, ligging is prima. Zwembad is ook goed met voldoende ligbedden. ( in mei)

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: