Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Turisticos Rio Marinas 2-sterren

N-340, Km 289,5, 29780 Nerja, Spanje

#99 van de 138 vakantiewoningen in Nerja

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 246 beoordelingen over dit appartement

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    4,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    We hebben er een fijne week gehad, maar er zijn nog punten waar ze moeten aan werken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bakker dichtbij. Behalve het winkeltje naast de deur, maar dat ging pas om 10u open. Geen WiFi op de kamer! We verbleven er een week en we kregen pas de laatste dag verse handdoeken! De receptie die veel te weinig open was!

    Het domein was zeer goed onderhouden. Personeel was vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,3
    Ruim appartement op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zou WiFi zijn in het hele park. Was helaas alleen in en vlak rondom de gesloten receptie; de verwarming in dit appartement was een klein zesribs elektrisch kacheltje, was voor de wintermaand onvoldoende. Ik miste een waterkoker.

    Het ruime appartement, met balcon, badkamer, huiskamer, slaapkamer met een goed bed in een mooi (wel erg compact) park met eigen zwembad en uitgang naar zee en ruime parkeergelegenheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Pracht uitzicht. Ligging praktisch op strand. Rustig. Bus voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen van de twee 1 persoons bedden. Kunt ze vergelijken met spijkerbedden. De vering stak in elke positie in je rug is zij. We hebben voor 1 bed de matras uit de slaapbank gelegt dat hielp een beetje, maar gezellig slapen was het niet. Verder waren er twee pannen waar de handvaten los van zaten. Keuken verder wel kompleet. Borden kopjes glazen dekschalen bestek. Nieuwe ijskast met vriezer en een boiler voor warm water. Deze verwarmde super snel het water weer op.

    Het uitzicht, en het complex ligt bijna op het strand. Het is er heerlijk rustig. Wil je vertier dan pak je de bus en voor 1€ ben je in het centrum. Top tijd gehad!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,9
    ondanks korte duur toch verschoning van bed en handdoeken.
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    het bestek was zeer weinig in aantal...dubbele poort sleutel was handig geweest...bankje bij de wifi spot was ook leuk geweest

    ondanks korte duur toch verschoning van bed en handdoeken....receptie niet vaak open maar wel een telefoonnummer waar ze op te bereiken waren dus goed geregeld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    Prima locatie, mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Wij waren er 11 dagen en hebben geen schone handdoeken en beddengoed gekregen. Er is geen airco. In een land dat zo warm is, vind ik dit niet hygiënisch. Gelukkig heb ik op de site al gelezen dat mensen geen schone handdoeken kregen. Dus ik had ze meegenomen. Zou niet nodig moeten zijn. Tevens is er groot verschil tussen de appartementen. Eerst kregen we appartement 4, op de begane grond. Het rook er muf, de mieren liepen overal in het appartement en de badkamer zat vreselijk onder de schimmel. Dusdanig erg, dat het slecht is voor de gezondheid. Het koffiezetapparaat deed het niet. Omdat ik al voor vertrek had gevraagd om een appartement op 1 hoog, konden wij de volgende dag verhuizen naar appartement 52. Deze was veel beter onderhouden. Geen schimmel, netjes en goede keukeninventaris.

    Het zwembad en de ligging direct aan het strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,0
    Anders dan verwacht 😳
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van het appartement, oude meuk. Komt ook niet overeen met afbeeldingen. Geen airco, echt wel nodig. Winkeltje op terrein is leeg.

    Na 1 nacht snel weer vertrokken. De tuin en het zwembad zag er goed uit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Prima plek voor dagtochten en om lekker bij te komen aan zee! Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het uitzicht op zee vanuit ons terras was formidabel (ik had hier wel van te voren om gevraagd, sommige appartementen kijken uit op de binnentuin andere op de zee). De binnentuin is erg rustig en prettig en met fijn zwembad, De zee is op loopafstand en er is een kleine winkel om het broodnodige te kopen. Iets verderop de heuvel zit een prachtig gelegen restaurant met terras aan zeezijde, waar fantastisch klaargemaakte paella en andere gerechten tot ware kunstwerkjes worden geserveerd. Nerja is met de auto dichtbij en een leuke plaats om te bezoeken. Je kunt hier prachtige dagtochten maken in de bergen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    -Voor een verblijf van een week is één keer schone handdoeken/lakens een beetje weinig

    -Locatie (je loopt direct het strand op) -Rustig, maar op loopafstand (20 min)van het centrum -Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Goedkoop en direct aan het strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv is alleen Spaans, geen internationale zenders.

    Rustig gelegen aan het strand, een kwartier lopen vanaf het drukkere Nerja.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    5,4
    Niet doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rest . Hygiene nog nooit van gehoorr

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    WiFi alleen beschikbaar in en rondom receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi alleen beschikbaar in en rondom receptie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,3
    winterzon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk bij het srand

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    4,2
    Dicht bij zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De keuken van het appartement is zeer slecht geoutilleerd. De badkamer is een tikkie armoedig en het raam in de slaapkamer kan niet open.

    Dicht bij zee.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Uitzicht op zee en zonsopgang, een heerlijk beschut balkon,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Als je zonder WIFI kunt leven ben je hier op het goede adres.

    Uitzicht op zee en zonsopgang, een heerlijk beschut balkon, 1 minuut lopen van het strand en een ruim appartement.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: