Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Suites Independencia - Abapart

Independencia, 287-297, Sant Marti, 08026 Barcelona, Spanje

#446 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1114 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,7
    De locatie, het balkon, de ruinte
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het idee van een appartement is dat je je gang kan gaan, hoe en wanneer je maar wilt. Dit was niet het geval qua spullen. We moesten veel zelf kopen zoals: afwasborstel, zeep, toiletpaper etc.

    De locatie, het balkon, de ruinte

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Appartement van alle gemakken voorzien. Metro (voor bezienswaardigheden) en trein (voor luchthaven) binnen loopafstand van 10 minuten van het appartement. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,3
    functioneel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    het automatisch inchecken verliep niet zo vlot. De sleutels met magnetische kaarten werkten gebrekkig.

    Het voornaamste pluspunt aan dit appartement is de locatie in Barcelona : metrohalte om de hoek, Sagrade Familia op wandelafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,8
    Het appartement was groot en schoon en rustig kunnen slapen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vindt eerst de locatie maar eens als je aankomt zo slecht staat dat aangegeven, en als je het hebt gevonden is er niemand aanwezig dus: een dichte deur, en daar sta je dan met je koffers op de afgesproken tijd, uiteindelijk via de intercom zijn wij opgehaald na ong. 20 minuten. Ook het uitchecken viel niet mee want om 11 uur moet je van je kamer dus je koffers worden "geparkeerd" tot een afgesproken tijd, maar wil je ze eerder dan heb je pech want er is niemand dus ook geen koffers, wachten in de aankomsthal is ook geen optie want er is geen toilet of zitje aanwezig en bellen heeft ook geen zin er wordt niet op gereageerd, maar aan de overkant een fijne koffiebar dus je kunt daar alles doen. (goede koffie).

    Het appartement was groot en schoon en rustig kunnen slapen dus voor de prijs geweldig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    9,5
    uitstekend
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    het was een appartement zonder Personeel. Het inchecken en betalen ging volledig automatisch,en verliep soepel openbaar vervoer was vlakbij te bereiken de kamer was erg schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Prima appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Prima appartement. Alles is aanwezig. Mooie badkamer, 1 ruime 2 persoons slaapkamer en 1 2 persoonskamer die een stuk kleiner is. Er zijn rolluiken aanwezig en airco was ook ideaal. De keuken is volledig uitgerust er was zelfs een waterkoker. We hebben het heel erg naar onze zin gehad. Supermarktje aan de overkant, bakker om de hoek en de metro ook om de hoek. Geweldig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,2
    Een prima locatie voor een kort verblijf in de stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er waren totaal geen schoonmaakartikelen zoals (minimaal) een stoffer en blik. In 7 dagen geen schoonmaker geweest, dus ook geen handdoeken aangevuld. Gelukkig hadden we zelf wat mee.

    Het appartement was groter dan verwacht en schoon. Hoewel de straten druk waren hadden we er geen last van en hebben veel op het balkon gezeten als we thuis waren. Metro om de hoek dus goed bereikbaar.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,1
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Keukengerei was mager. Geen snijplank, ovenschaal, geen goede messen etc. Jammer als je graag wilt koken. Geen theedoek ook.

    Locatie is top. 2 min lopen van metro Encants en de Lidl is 5 min lopen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Perfect compleet en ruim appartement;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren geen keukendoeken en afwastabletten, verder ontbrak er niets

    Perfect compleet en ruim appartement; fijne keuken, goede bedden, goede airco. Lekker dicht bij Sagrada familia en metro en winkels om de hoek.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    4,2
    Wat een Hel....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    GEEN warm water; gebeld via Booking.Com; binnen 30 min zal iemand komen...; NEE dus. GEEN Internet; erg vervelend, wil graag Online CheckIn; NEE dus. Er zijn wel faciliteiten; zij werken NIET

    Niks bujzonder

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij metro en bus en toch vrij rustig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Top appartement voor 4 personen en voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Prima verblijf gehad geen geluids overlast .

    Zeer ruime accomedatie en de metro zit om de hoek.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het aantal kookpannen was te beperkt. Een snijplank in de keuken zou handig zijn geweest. Verder perfect.

    Kamers waren netjes en schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,5
    Prima appartement voor een lang weekend/weekje Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De douchecabine sluit niet goed

    De ligging van het appartement

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Aangenaam en goed
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidshindervan buiten en bovenliggende appartementen (matig)

    Zeer ruim

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Geen personeel te zien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins ongezellige woonkamer. Wel ruim.

    Geen personeel te zien. Inloggen via computer. Er is een parkeergarage.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    6,7
    Perfecte uitvalslocatie om Barcelona te bekijken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Geen wifi (defect); door defecte voordeur (electronisch slot) 1,5 uur in de regen staan wachten

    Zeer ruim appartement

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,8
    Goede locatie, tien minuten lopen naar Sacrada Familia en vijf minuten naar de metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heel mooi appartement met twee slaapkamers. Ook WiFi aanwezig. Inchecken via de code was ook geen moeite. Goed geregeld !

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    De ruimte in het appartement, de hygiene, comfort.
    • Groep

    Alles was naar wens.

    De ruimte in het appartement, de hygiene, comfort. Wij gaan dit appartement zeker aanbevelen bij familie of vrienden bij hun bezoek aan Barcelona.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,3
    Metro station Encants op nog geen 100m lopen, Sagrada...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is WiFi maar dit is een hotspot. Slecht bereik op de kamer, elke keer overnieuw inloggen. Tweepersoons uitklap bed, erg hard en alleen een overtrek om onder te slapen. Brr

    Metro station Encants op nog geen 100m lopen, Sagrada Familia zo'n 10 minuten lopen. Een heerlijk bakkertje als ontbijt op de hoek.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    6,7
    kamers waren goed maar gans de dag en nacht veel verkeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel niet gezien, niet bij aankomst en niet bij vertrek. voor alles moet je jezelf zien te redden wat voor oudere mensen dikwijls een probleem zal zijn den ik.

    kamers waren goed maar gans de dag en nacht veel verkeer. Rust in het gebouw.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    9,2
    Het appartement was erg ruim, modern en heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige minpuntje was dat de WiFi niet altijd optimaal werkte.

    Het appartement was erg ruim, modern en heel schoon. Van alle gemakken voorzien, ook in de badkamer en keuken. Ik vroeg me af hoe het zou gaan met het inchecken via een automaat, maar dit is erg simpel.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Goed appartement, mooi groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Twee iets nadelige dingen, ten eerste is er geen mogelijkheid om de bagage te laten staan na het uitchecken omdat er geen personeel aanwezig is en ten tweede was er toen wij er waren veel overlast gedurende de nacht in een ander appartement, midden in de nacht liepen daar constant mensen in en uit, wat ik vreemd vond en waar ik van wakker werd.

    Goed appartement, mooi groot balkon. Op loopafstand van twee metro stations, op loopafstand van winkelcentrum Glories. In de directe omgeving diverse supermarkten, bakkers etc. Na 5 dagen werd het appartement netjes schoongemaakt en de handdoeken vervangen.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    9,6
    Het appartement was zeer ruim met een fijn balkon waar je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi verbinding is matig. Regelmatig valt deze weg. Tevens jammer dat er geen Engelstalige zenders beschikbaar zijn op de tv.

    Het appartement was zeer ruim met een fijn balkon waar je kunt genieten van de ochtendzon. Zeer fijne locatie.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    7,5
    mooi kamer en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen was machine aanwezig, maar wel afwasmachine die nooit gaan gebruiken. douchekraan lijkt op hoge druk, slecht voor milieu, te veel water moet gebruiken. advies waterbesparend douchekraan vervangen. zonder van jullie geld.

    mooi kamer en goede locatie. geen personeel aanweizig, maar toch veilig gevoel door beveilig camera en allemaal automatisches, inchecken. echt leuk.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,8
    Keurig appartement, goed schoon, lekker rustig ondanks...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Keurig appartement, goed schoon, lekker rustig ondanks ligging midden in Barcelona

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,2
    uitstekende en vriendelijke ontvangst van de huismeester
    • Vakantiereis
    • Stel

    het lawaai van de straat

    uitstekende en vriendelijke ontvangst van de huismeester

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    7,1
    Appartement is zeer ruim en heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen dekbedden maar dekens. Bank waar je heel ongemakkelijk op zit.

    Appartement is zeer ruim en heel schoon.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,9
    De grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grote kamer.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    ruim appartement, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte wifi verbinding

    ruim appartement, goed bed.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,5
    Alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lawaaioverlast van verkeer. WiFi was slecht, viel steeds weg.

    Alles op loopafstand.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: