Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Viviendas Turísticas Conde de Molina

Calvario, 6, Madrid Centrum, 28012 Madrid, Spanje

#354 van de 1.034 vakantiewoningen in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 755 beoordelingen over dit appartement

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    4,6
    Geen aanrader( bijna niets van comfort)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Oud appartement dat grondig gerenoveerd moet worden , heel kleine kamer 2 op 2 meter(foto 's zijn misleidend) matras was niet van de beste kwaliteit (versleten) en lag dan nog op een houten plank ( geen vering dus), de hele nacht lawaai gedurende de 4 nachten (zelf op het vierde verdiep), maar de ligging om van daaruit Madrid te verkennen viel wel mee en dat er een keuken is is ook een pluspunt).Klein tv toestel met alleen spaanssprekende zenders (+- een honderdtal)Er was een terras maar bijna geen zon om s morgens buiten te ontbijten. De gang en trappenhal is ook aan een verfbeurt toe.

    Dat er airco was

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,8
    Het was niet ver van het metrostation
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's nachts hoor je alle uitgaansleven! Erg irritant. Bovendien is het gebouw heel erg gehorig en hoor je ook keihard als er een deur word dichtgedaan midden in de nacht.

    Het was niet ver van het metrostation

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Knus appartement dicht bij bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nauwelijks warm water . 1 persoon kan snel douchen .rest heeft koud water. Heel gehorig . Geen isolatie je hoort je buren en iedereen op straat die langs loopt .

    Goede locatie dicht bij alles en appartement was netjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Prima verblijf als je de stad Madrid wilt verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het minder dat er geen receptie aanwezig is. Als je voldoende hebt aan je appartement is het prima, maar er zijn geen faciliteiten. Daarnaast was het niet enorm luxe maar wel netjes.

    De kamer had alles wat je nodig had. Qua prijs en kwaliteit is het prima en het appartement ligt centraal gelegen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,4
    Madrid is geweldig maar dit appartement niet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers zeer sober. Bij inchecken bleek metalen zonwering (rolgordijn) niet te werken, essentieel om de zon/warmte buiten te houden. Met moeite reparatie afgedwongen. Buitendeur slot was moeilijk. Bevestiging douchekop slecht. En heel veel lawaai buiten.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    Mooi en gezellig appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was voorzien van alle benodigdheden voor een paar dagen Madrid. Het was zeer proper en leuk ingericht, in de keuken is alles voorzien om simpel te koken. Aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    8,3
    Een mooie locatie in leuke buurt en heel dicht bij metro! Al wandelend zo in centrum!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig appartement, de bank in woonkamer zat zeer slecht, was bedbank, die ook erg slecht sliep!

    Appartement was gezellig ingericht, uitstekend bed in slaapruimte! De lift was ook erg comfortabel naar derde verdieping!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    5,4
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zorg dat je niet langer dan 1 minuut onder de douche staat, want dan heb je geen warm water meer. 's morgens heb je last van de boven buren

    Perfecte locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    6,3
    Madrid is een hele relaxte stad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai buiten(na middernacht) door kroeg op de hoek, vuilnisauto ELKE nacht om 01.00uur, die een tijd bleef staan draaien en alle containers die door de straat gereden werden, gehorig pand, voordeur die altijd met een enorme klap dichtviel/werd gegooid! Keukenuitrusting onvoldoende; geen snijplank, iets om hete pan mee optetillen, slechts 1 enorme kookpan, waarom ook geen kleine en juist een mini-koekepan, niets om vlees in te bakken/braden, geen waterkoker/theepot, geen oven ect, ect. We hebben meerdere keren om schone handdoeken moeten vragen, ze zouden na 3/4 dagen verschoond worden wat niet gebeurde. We hebben om w.c. papier moeten vragen. Klein bed, 140cm, samen met mijn zoon! en het bed was niet al te best.

    Locatie is prima, alles op loopafstand. Appartement was schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    4,2
    Matig, redelijke locatie maar voor een goede nachtrust dit appartement in alle opzichten mijden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitsluitend geluidsoverlast. De hele nacht door. Sliepen boven een theater. Normale bed matig en slaapbank heel slecht!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    ruimte-klein appartement. zeker voor 3 pers.

    locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Goede uitvalbasis voor bezoek aan Madrid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een klein appartement. Vooral de douche-/ wc-ruinte.

    In het oude centrum van de stad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,7
    goed appartement voor de prijs , te gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Erg gehorig , veel lawaai op straat waardoor nachten niet geslapen

    veel appartement voor weinig geld

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,1
    Een leuk, maar klein apartementje. Super locatie in het centrum van madrid,. Alles opwandelafstand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai 's nachts

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,2
    Locatie is top - verzorgd appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Beetje lawaaihinder van de buren

    Locatie is top - verzorgd appartement

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    Prima. Ik wil graag nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden allen een keer schone baddoeken. Dit vonden we niet genoeg.

    De plaats van appartement is de best.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    7,1
    Het was een leuk en gezellig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Het was een klein maar knus appartement midden in het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    vieze deken op het bed en de gehoorigheid

    lokatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,2
    Ligging goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje een geurtje in de gang maar voor de rest niks aan te merken

    Ligging goed! Ruime kamer voor 2. Madrid is geweldig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Komen zeker nog n keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi en voor grote en dikkere mensen geen ruimte in badkamer en om in t bed tekomen.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,8
    Een schattig huisje met mini-woonkamertje die netjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de slaapkamer was er een muurtje van glazen tegels waar licht van buiten naar binnen viel. Hier zat geen gordijn voor dus hebben we deze zelf afgeplakt. Verder viel niets tegen!

    Een schattig huisje met mini-woonkamertje die netjes afgewerkt is. Locatie is perfect; in een leuke wijk vlakbij een metrostation en het centrale Sol plein. Verder is alles aanwezig: van strijkijzer, wasmachine tot koffie percolator.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,1
    de ligging meer dan ok;
    • Vakantiereis
    • Groep

    hygiëne, vloer niet goed of helemaal niet gepoetst. overal lagen nog lange zwarte haren en dat vind ik vreselijk vies. De vorige huurders hadden iets properder de vaat kunnen doen.

    de ligging meer dan ok; hadden een terras in de zon, super vooral als je met vertraging bent toegekomen en je onmiddellijk even kan relaxen in de zon. ook het uitzicht vanaf het terras was mooi, over de daken heen zag je in de verte het landschap buiten Madrid.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    6,3
    Prima locatie, binnen enkele minuten wandelen ben je op alle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enkele huishoudelijke apparaten welke aanwezig zouden moeten zijn waren óf niet aanwezig (waterkoker), óf kapot (broodrooster, wasmachine). Daarnaast zijn de appartementen erg gehorig, is de badkamer zeer klein en was de sofa niet echt fijn om op te zitten (doorgezakte slaapbank). Tevens was het matras/bed niet echt schoon te noemen met bloedvlekken. Complex beschikt over meerdere appartementen dus het kan best zijn dat wij gewoon pech hadden en de andere appartementen beter waren.

    Prima locatie, binnen enkele minuten wandelen ben je op alle belangrijke bezienswaardigheden in het centrum van Madrid

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    Het is een toplocatie je kan overal lopend naar toe echt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een klein bed, kleine bank en het was echt super gehorig binnen het gebouw.

    Het is een toplocatie je kan overal lopend naar toe echt super. De locatie maakte alles goed. Ook de metro is op 2 min lopen afstand en met 5 min zit je in het centrum. De meeste bezienswaardigheden zitten op 5 a 10 min lopen.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    Hoewel het appartementje in een eerder armere wijk gelegen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er ontbrak een kurkentrekker in het appartement en bij navraag bleek dit niet voorzien te zijn in de uitrusting wat wij zeer bizar vinden, vermits Spanje toch een wijnland is. Zeer veel en laat lawaai op straat en in het gebouw maar we weten uit ervaring dat zuiderlingen andere gewoonten hebben dus was slapen met oorstopjes absoluut noodzakelijk.

    Hoewel het appartementje in een eerder armere wijk gelegen was hebben we ons nooit ongemakkelijk gevoeld. Het ligt op wandelafstand van een metrostation en dicht bij het oude centrum van Madrid.

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    5,4
    Geringe afstand tot het oude centrum zoals
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerste twee dagen kapotte lift Slaapruimte is krap, rolluik werkt niet Stoeltjes in keuken van slechte kwaliteit

    Geringe afstand tot het oude centrum zoals Plaza Mayor / Puerta del Sol / Opera. Een ruim terras

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,5
    Zaten op 4 etage waar de Wifi slecht was!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zaten op 4 etage waar de Wifi slecht was!

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,9
    De ligging is heel centraal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement is wel klein

    De ligging is heel centraal

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,1
    prijs kwalitete goede communicatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    locatie, veel lawaai s'nachts en mindere buurt.

    prijs kwalitete goede communicatie

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,9
    Schoon, netjes en goede locatie
    • Stel

    Gehorig,konden andere gasten horen. Keken uit op binnenplaatsje en was binnen erg donker.

    Schoon, netjes en goede locatie

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Mooi, schoon appartement!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi, schoon appartement! Erg genoten. Wifi werkte super

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: