Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Atenea Valles 4-sterren

Aragón, 49, 08400 Granollers, Spanje

#3 van de 10 hotels in Granollers

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 665 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    We vonden het ontbijt ondermaats. Warm fruit, warme platte kaas, ... De omgeving (stadje) vonden we ook niet bepaald gezellig om in te wandelen.

    Het personeel was wel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    10
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Iets verouderd hotel waar hier en daar wel iets opgeknapt mag worden. Parkeren in de buurt vrij lastig. Hotel heeft een eigen parkeergarage (aan te bevelen).

    Supergrote kamers, zeer netjes en schoon'. Op loopafstand een treinstation die je binnen 30 minuten in hartje Barcelona brengt. Omgeving is zeer tustig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,4
    Nooit opnieuw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht, weinig keuze wat brood betreft, vervallen ontbijtgranen. Geen eieren of spek meer een uur voor het ontbijt eigenlijk gedaan is. Tafels waar de mensen weg zijn blijft alles gewoon opstaan. Doekjes worden niet zuiver gelegd. Slechte wifi verbinding. Lawaai van werken om 8u 's morgens Onvriendelijk personeel in de ontbijtruimte Zelfs geen flesje water ofzo in de kamer. Plafond in de badkamer is vies en haardroger is enkel goed om je wimpers te drogen Dit is de eerste keer dat ik blij ben dat een vakantie erop zit

    Kamers waren proper gekuist. Dit was het enige positieve van het hele verblijf

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Kamers waren prima en goede wifi ontvangst.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers waren prima en goede wifi ontvangst. We konden zelfs netflix kijken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Voldeed aan de verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Saunageur op gang.

    Ontbijt zee goed, kamers wat simpel, avondeten 3 gangenmenu van 15 € ok..... tevreden .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    3 dagen geen internet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    3 dagen geen internet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    9,2
    Meevaller, volgende keer opnieuw.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi !!!!

    Rustig en dichtbij het centrum van Granollers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,6
    Ruime kamers en vriendelijk personeel!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers en vriendelijk personeel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,2
    Alles was geweldig, vriendelijk peroneel, kamer was prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Alles was geweldig, vriendelijk peroneel, kamer was prima enz .....

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    3,3
    Gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Slecht ontbijt, kapotte koffiemachine. Handbal team kreeg wel een gratis nespresso maar ik moest daarvoor betalen. 's Avonds wilde ik eten in het restaurant maar ik mocht pas naar binnen als de heren van het handbal team klaar waren. Deze zaten echter net en het restaurant ging een uur later open voor andere hotel gasten dan normaal, ik ben lekker in de stad gaan eten.

    Gratis wifi

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,3
    Het was een prettig om daar te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was een prettig om daar te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    9,2
    Een ruime schone kamer, met tafel om aan te werken,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het matras is nogal hard.

    Een ruime schone kamer, met tafel om aan te werken, keukenfaciliteiten en genoeg loopruimte.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: