Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Iris

Sant Esteve, 84, 08380 Malgrat de Mar, Spanje

#2 van de 26 hotels in Malgrat de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 267 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,3
    Gezellig, rustig, mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    Tip: misschien toch de potten en pannen eens vernieuwen. Een gewoon koffiezetapparaat voorzien.

    Reeds 5 maal zijn we bij Aparthotel Iris geweest. Steeds een heel vriendelijke ontvangst van de gastvrouw. Nu was het 4 jaar geleden en we werden direct door haar herkend. Het voelt telkens aan als thuiskomen. Het uitzicht vanop het terras waar je zicht hebt op de zee is prachtig. Appartement is gelegen in een gezellig straatje met winkeltjes en restaurantjes. Waarschijnlijk niet volgend jaar, maar we komen zeker terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Wat een schitterende ligging van dit kleinschalig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de keuken lag geen snijplanken en scherp mesje hebben we zelf aangeschaft Met de auto kan men niet voorrijden of parkeren konden onze auto kwijt bij het station Bleek een veilige plek. Balkon te klein om met 2 personen op te zitten

    Wat een schitterende ligging van dit kleinschalig appartementencomplex zeer vriendelijke ontvangst en interesse gedurende het gehele verblijf Dagelijkse schoonmaakt en dagelijks schone handdoeken zeer schoon en vriendelijke dame. We kregen na enkele dagen de gelegenheid om een appartement met zeetocht te krijgen Ligt heel leuk in het oude gedeelte met leuke winkeltjes en restaurantjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Heel gastvrij ontvangen en het uitzicht was schitterend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was een drama. Kermis had heel de parkeerplaats in beslag genomen. Een uurtje rondgereden voordat we parkeerpkaats konden vinden.

    Gastvrijheid en uitzicht was top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    We love iT
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je de auto ver moet zetten. Dus stukje lopen met de bagage.

    Fijne plek.. malgrat is leuk om op vakantie te zijn

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon groter

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie, vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    Verblijf was perfect.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2-4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    keukenspullen.

    Mooi schoon appartement in het centrum van Malgrat. Perfect personeel en het word heel goed verzorgd.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,3
    Een vriendelijke receptie, kent de Engelse en Franse taal...
    • Gezin met jonge kinderen

    Wanneer je de balkondeur opent, hoor je vanaf de ochtend en de hele overdag de trein Renf voorbijgaan. Aangezien je niet de hele dag thuis zit, valt de overlast reuze mee.

    Een vriendelijke receptie, kent de Engelse en Franse taal redelijk. Ze zijn behulpzaam; wij hadden een rolstoel nodig en hen gevraagd voor ons te regelen. Tot de nacht is er een wachter voor het hotel in de portiek.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    10
    Zeer goede airco, en dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer goede airco, en dicht bij het strand.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    8,3
    De gastvrijheid van de eigenaresse en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het kleine balkon aan de voorkant

    De gastvrijheid van de eigenaresse en de locatie

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Vriendelijkheid medewerkers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te kleine douchecabine.

    Vriendelijkheid medewerkers

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    9,6
    uitzicht en de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    uitzicht en de ligging

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,3
    Locatie en Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden kunne beter

    Locatie en Personeel

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    Dicht bij de winkels en kroegen hahaha
    • Vakantiereis
    • Groep

    N.V.T.

    Dicht bij de winkels en kroegen hahaha

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: