Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Novo Sancti Petri 3-sterren

Carretera la Barrosa / Esquina Almeja, 11139 Novo Sancti Petri, Spanje

#9 van de 39 hotels in Novo Sancti Petri

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 545 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Heerlijke vakantie. Zou zeker nog eens boeken als we die kant weer op gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 tot 5 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting was erg clean en wit. Mag wat sfeervoller. Het zou ook fijn zijn als er strandlaken ter beschikking van de gasten waren.

    De ligging was prima. Restaurantjes, winkels en strand erg dicht bij. Ook voor uitstapjes in de omgeving een goede locatie. Lekker centraal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,3
    Erg goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie was vroeg in de morgen dicht toen we moesten uitchecken. Dit hadden we zelf even moeten nagaan.

    Kamers prima te doen, iedere dag schoongemaakt en bedden opgemaakt. Complex zag er verzorgd uit, ook een prima schoon zwembadje. Ligging zeer dichtbij het strand, genoeg eettentjes in de buurt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Even de straat overs en je staat met je voeten in de zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons terras, weliswaar groot, maar afgesloten door 4 hoge spierwitte muren zonder raam of openingen.

    Even de straat overs en je staat met je voeten in de zee!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    Ruimte was modern.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 tot 5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte, alle deuren stonden open, buiten was het 16 Gr en er was tocht.

    Ruimte was modern.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Te koud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te koud Geen ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    10
    Heel goede locatie, vlak bij strand en mooi schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Fantastische locatie en heel goede en schone appartementen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    10
    Prima voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apartement aan een drukke weg

    Ligging ten opzichte van het dorp en het strand

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Appartement direkt aan zewmbad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement direkt aan zewmbad..strand op loopafstand

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Schoon, ruim, fijn appartement op loopafstand van heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoon, ruim, fijn appartement op loopafstand van heerlijk strand. Wanneer we er in de taal niet uitkwamen met bijv schoonmaak dan werd er een collega gebeld om te vertalen. Toen we naar het strand gingen, werd er spontaan een parasol aangeboden. Half uur rijden vanaf Cadiz. Wij hebben de auto geparkeerd in de straat, gratis. Lekker zwembad, helemaal top dus.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    9,2
    Fris en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fris en schoon

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: