Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Puerto Plata 2-sterren

Avenida la Cornisa 7, 35130 Puerto Rico, Spanje

#79 van de 99 hotels in Puerto Rico

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 582 beoordelingen over dit appartement

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    Prima, zolang je vroeg wilt opstaan om een plekje aan het zwembad te hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Er werd al heel vroeg in de ochtend zonnebedden geserveerd, hierdoor was het bijna nooit mogelijk om aan het zwembad te liggen als je later dan 9 uur wilde gaan zwemmen. En dat terwijl het zwembad pas openging om half 10.

    De appartementen waren netjes. Er wordt bijna iedere dag schoongemaakt en er worden regelmatig handoeken en lakens verwisseld. Verder was het uitzicht geweldig, je kunt de gehele baai van Puerto Rico zien zonder hotels die je uitzicht blokkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    6,3
    de prijs is laag, veel.trappen, geen Nederlanders
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van dit project is niet best, maar de prijs is zo laag dat wij het prima vonden, veel trappen echt niet te doen mensen die niet kunnen traplopen, erg groot complex mijn vrouw is een paar keer verdwaald. Sochtends handdoeken maffia dus je moet er vroeg uit. Voor, tv, wifi, fan en airco moet je betalen

    Dit appartement is voor deze prijs een aanrader, ligging is goed (mits je trappen kunt lopen) en je moet er geen problemen mee hebben dat er vell Spanjaard uit las palmas verblijven (appart slag) Drinken en eten aan het zwembad erg goedkoop alleen in Aldi of Lidl (ZELF HALEN DORP VERDER) is goedkoper

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,3
    Zeer comfortabel voor deze prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid. We waren er van uit gegaan dat je er kon parkeren, maar bij aankomst bleken er slechts schaars een paar plekken te zijn die allemaal vol waren. Bovendien moest je ook nog een ontzettend steile helling op om daar te komen. Gelukkig konden we de auto meestal wel kwijt in de straat voor het appartement.

    Het appartement was top! Heel ruim en comfortabel, zeker voor deze prijs!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Schoon uitzicht hele aardige mensen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,1
    Een mooie vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de supermarkt duurde het even voor dat er iemand bij de kassa kwam om je te helpen.

    Het terras bij het zwembad

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,5
    het uitzicht was schitterend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er liepen kleine mieren op de muren en op de vloer wel aan de zijkant bij het aanrecht dus hebben er geen last van gehad.

    het uitzicht was schitterend. wij hadden dit geboekt als overbrugging voor 1 nacht.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: