Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over THB Ocean Beach 4-sterren

Bellavista, 1, 07820 San Antonio Bay, Spanje

#5 van de 31 hotels in San Antonio Bay

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 290 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,9
    Het hotel op zichzelf was op en top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 13 nachten

    De fuifbeesten zonder gène, zonder opvoeding en met nog minder respect voor de nachtrust van de andere klanten liet te wensen over. Wij begrijpen dat jongeren graag feesten maar eenmaal terug in het hotel wordt verondersteld dat het management ingrijpt indien dit om 3 uur 's nachts uit zijn voegen loopt. Dronken, ladderzatte, gedrogeerde mensen hielden zeer veel lawaai, hielden nog een feestje om 3 uur in de morgen in de omringende kamers die trouwens zeer slecht geïsoleerd zijn. Je kon zelfs je buur horen plassen laat staan schreeuwen in het midden van de nacht. Ook werd 2 keer 's nachts hard op onze deur geklopt door mensen die niet meer wisten welke kamer ze hadden. Gezien wij 2 weken geboekt hadden en het gros van de klanten slechts hooguit 2 nachten boekt was dit voor ons wel een misrekening. Het personeel wist zich wel te excuseren, waarvoor dank. Als leek kijk je bij boeking naar de uitstraling van een hotel maar weet je niets van wat errond gangbaar is. Dit zou wel als opmerking mogen vermeld worden.

    Het hotel op zichzelf was op en top. Zeer vriendelijk personeel, mooie kamers, prachtig zicht.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Het ontbijt was een keuzemenu.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon (3 volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was een keuzemenu. Je mocht meerdere menu’s kiezen. Erg leuk en lekker. Personeel komt meerdere malen langs om te vragen of alles naar wens is en of ze nog iets voor je kunnen betekenen. Je zit in Sant Antonio, een plaats die bekend staat om de drukte en de feesten. Wij kwamen daar niet voor maar hebben er ook geen last van gehad. Naast het hotel zit een club, die rond 23:30 al stopte. ‘s Nachts geen overlast gehad. Wij hadden een kamer voor drie personen. Die was erg ruim. Twee tweepersoonsbedden. Ook hadden wij een huurauto. Op 2 min afstand zit een gratis parkeerplaats. Dat was heel handig. Wij vlogen pas heel laat ‘s avonds. Bij het zwembad zit een douche waar je gebruik van kan maken en je om kan kleden. Heel handig als je nog dagje strand wil op je laatst dag.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,9
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg gehorig. In het hoogseizoen zou ik hier niet komen tenzij je met een groep vrienden gaat met als doel stappen. Vooroordelen dat in san antonio alleen Engelsen zitten lijkt aardig te kloppen. Drank is hierdoor wel veel goedkoper dan in ibiza stad.

    Voor het ontbijt kun je uit een menu kiezen. Super lekker. Duurt wel iets langer dan een buffet. Uitzicht over San antonio is top. Heel vriendelijk personeel bij de balie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    Prachtig hotel op mooie plek!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt was heerlijk!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van het hotel in Sant- Anthony . Veel te veel lawaaierige Engelsen

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    10
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tegenvallers moet je zoeken

    Kamers geweldig ruim schoon modern prachtig. Ontbijt goed Zeer vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    geweldig ontbijt keuze menu
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wagen weggesleept omdat er geen parking bij het hotel is, jammer

    geweldig ontbijt keuze menu

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    10
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Muziek soms iets te hard bij het zwembad.

    Super ontbijt, hotel is mooi gelegen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Uitstekende vakantie bestemming
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfect ontbijt Uitstekende kamers

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,2
    Zeer goed ontbijt en prima keuze te maken!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel kan er niks aan doen, maar de eerste 2 dagen zaten er een groep van zo'n 10 luidruchtige engelse mannen in het hotel, die het nodig vonden om luidkeels aan het zwembad te zitten etc.....

    Zeer goed ontbijt en prima keuze te maken! Er aardig personeel wat er alles aan doet om het naar je zin te maken Ook aan het zwembad top personeel en aan de receptie allemaal heel behulpzaam !

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,6
    Stijl van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mijn bed had geen hoofdkussen alleen een hard lang kussen geen koffie of thee op de kamer

    Stijl van het hotel Supervriendelijke personeel en zeer behulpzaam Lekker eten Bangelijke locatie

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    9,2
    fantastisch personeel, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt weinig opties

    fantastisch personeel, goede service

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Veel nachtlawaai van feestvierende Engelse.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel nachtlawaai van feestvierende Engelse. Ontzettend storend. Receptie gaat wel langs om ze erop attent te maken.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Het personeel, zo vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel, zo vriendelijk en behulpzaam.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: