Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Senator Barcelona 3-sterren

Vía Augusta, 167, Sarrià-St. Gervasi, 08021 Barcelona, Spanje

#801 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 567 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,0
    ligging in de stad/elke dag werd er gepoetst
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was ronduit triestig. Droge croissants, als we al geluk hadden dat er nog waren. Koude koffie die niet werd bijgevuld, droog frans brood, kaas- en hespschelletjes die in drie of vier reepjes gesneden werden voor t profijt. Andere gezinnen brachten zelfs hun eigen koeken mee van bij de bakker. Geen terrasje, raam met tralies met uitkijk op dak, muur enz., airco maakte zodanig veel lawaai dat je niet in slaap raakte, raam open laten was ook geen optie, want daar stond ook een bak die enorm veel lawaai maakte. De foto's op internet geven de realiteit niet weer.

    ligging in de stad/elke dag werd er gepoetst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    6,7
    Metrostation praktisch voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    iets onbenulligs, maar de koelkast. Hierin zat een vriesvak die het niet deed, waardoor er water in onze vleeswaren was gelopen. Helaas, dan maar ontbijten met alleen chocopasta:)

    Metrostation praktisch voor de deur. En dat de kamers toch nog even worden schoongemaakt tijdens het verblijf.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,3
    Prima voor paar nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie naast metro station

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    Een uitstekende verblijf gehad met vriendelijke receptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douch was krab

    De combi magnetron en koelkast

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,1
    Was alles prima maar alleen stofig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was alles prima maar alleen stofig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Hotel was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was prima. Perfecte locatie. Ontbijt kon beter.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    9,2
    Penthouse suite, helemaal geweldig, ruim en goed voorzien...
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt

    Penthouse suite, helemaal geweldig, ruim en goed voorzien van zitgelegenheden en lekker ruim en gezellig ingericht! Locatie, metrostation binnen 100 meter.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    4,2
    enige voordeel van dit hotel is de locatie maar dat was het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers zijn onwijs gehorig. we zaten eerst in een kamer dat geen eens gordijnnen had en er werd gerenoveerd. ( om 7 uir sochtwnds werden we wakker gemaakt door het geboor en getimmer ) nou voor 70 euro per nacht verwachtte ik wel wat meer. je hoort alles wat de gasten van de kamer ernaast bespreken. ik heb toen een andere kamer ge eist en die kregen we ook. kamer was wel iets beter maar nog steeds onder de maat. nog steeds hoorden we geboor en de buren. koppel boven ons hoorden we heel de nacht het bed van kraken. daaarnaast is het bed veels te klein voor 2 personen ( 140 bij 180 ofzo ) en de keuken is niet compleet

    enige voordeel van dit hotel is de locatie maar dat was het dan ook. ov zit in de buurt dus alles is erg goed bereikbaar. koop een halobarca kaart voor aantal dagen dat je er verblijft en dan kan je er onbeperkt mee reizen

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    5,4
    Het hotel ligt dicht bij het centrum en is gemakkelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er hing een sigarettengeur in de kamer die niet weg ging door de ramen te openen.

    Het hotel ligt dicht bij het centrum en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,0
    Naast de metro, kamer werd elke dag schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm gehorig. Ontbijt ruimte te klein. Krakend bed. Badkamer riekte.

    Naast de metro, kamer werd elke dag schoongemaakt.ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    6,3
    Uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel schimmel in kamer

    Uitstekende ligging. Ruime kamers.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: