Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparto-Hotel Rosales 3-sterren

Marques De Urquijo, 23, Moncloa-Aravaca, 28008 Madrid, Spanje

#192 van de 1.034 vakantiewoningen in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1186 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Hotel met een geurtje
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De frituurlucht uit de keuken kwam steeds door het open raam de hotelkamer in, dat was echt vies. Hierdoor hielden we het raam dicht als restaurant open was (tussen 13-16u en 21-24u)

    Prima hotel voor city trip, dichtbij metro, lekker wandelen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,8
    Zeker een aanrader. Zou er zo weer verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Het is een prima apart hotel. Wij hadden het appartement , wat erg mooi was. Werd goed schoon gemaakt en voorzien van goede handdoeken. De bedden zijn goed en de badkamer is ook in orde. Er zijn 2 wasbakken/ goede douche in een bad en is voorzien van toiletartikelen. In het restaurant naast het hotel kan je al voor €2,20 een ontbijt krijgen. Ook het menu del dia van €11,90 is een aanrader (is wel 's middags). Het personeel is bijzonder behulpzaam. Metrostation is vlakbij evenals diverse winkels. Een wandeling naar Plaza del Mayor is echter goed te doen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    22€/dag parking is zeer veel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    22€/dag parking is zeer veel De kamer werd opgemaakt maar waarschijnlijk uitgeveegd ipv gedweild want je kon niet op je blote voeten rondlopen als je niet zou dat ze pikzwart werden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Geweldige plek om in Madrid te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We verbleven voor de tweede keer in Rosales en we hebben er weer van genoten. Ruim apartment met alle faciliteiten. Goed werkende airconditioning. Prima badkamer al lijkt het me voor oudere mensen niet prettig om in bad te mieten douchen. Ligging perfect, mooie wijk, veilig, veel goede restaurants in de buurt (Origen: fantastisch!)Metro vlakbij. Maar Plaza Mayor, paleis etc ook goed te belopen. Zeer vriendelijke receptie. Ontbijt prima, voldoende keus op de kaart. Komen graag terug!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    Heel comfortabel appartement in levendige wijk in Madrid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Op een goede locatie in Madrid een prima appartement. Ruime woonkamer, keukenblok, ruime slaapkamer en badkamer. Prima, gaan hier zeker terug komen. Gastvrije ontvangst door goed Engels sprekende receptionist. Metro op 200 meter, rechtstreeks naar Puerta del Sol. Lopend ook goed te doen, ca. 30 minuten vanaf de kathedraal en het paleis. Goede restaurants in de buurt. Wijk is levendig, maar niet te druk. Veel gezellige bars en terassen. Ontbijt in het hotel is prima en zeer betaalbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,7
    Verkeerslawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 7 nachten

    Alle appartementen liggen aan de voorzijde aan een zeer drukke weg. Door het verkeerslawaai zijn snachts oorstoppen echt nodig. We hadden de verwarming uit gezet en toch was het nog wat benauwd in het appartement in april. Door het verkeerslawaai konden we het raam niet open laten en de airco was nog niet in werking.

    Het appartement was ruim, met fijn meubilair.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    Perfect hotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Degelijk hotel. Net en rusig gelegen. Aangename buurt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    We hadden een rustige kamer, dus geen herrie uit de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    We hadden een rustige kamer, dus geen herrie uit de omgeving. Fijne bedden, prima airco. En dicht bij metro station Argüelles.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    Prima kamer plus prima faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren onder het hotel was prijzig

    Prima kamer plus prima faciliteiten.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    Ruim, proper apartement met aparte slaapkamer en alle...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ruim, proper apartement met aparte slaapkamer en alle comfort. Ideaal voor een citytrip met 3 personen of een gezin met 2 kinderen. Lekker maar beperkt ontbijt in coffeeshop net naast het hotel.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    9,2
    Prima locatie, heel dichtbij de metro die je in vijf min net...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets

    Prima locatie, heel dichtbij de metro die je in vijf min net centrum brengt, ruime nette kamers met bad. Verschillende cafés en restos in dezelfde straat als het hotel.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    9,2
    eigentijdse ambiance;
    • Vakantiereis
    • Stel

    eigentijdse ambiance; vriendelijk personeel; parkeergarage onder het hotel; levendige buurt bij mooi park

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Aparto-Hotel Rosales

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: