Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos La Jabega 3-sterren

Jaen, 29640 Fuengirola, Spanje

#27 van de 77 vakantiewoningen in Fuengirola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1703 beoordelingen over dit appartement

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    5,8
    Familie Beumer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klantvriendelijkheid van voornamelijk de oudere personeelsleden. Bovendien, wanneer je heel ongelukkig je enkel breekt en afhankelijk wordt van een rolstoel, is er niet de service dat je dit kosteloos kunt krijgen.

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    De vloer was niet echt schoon,

    Het balkon met eethoek, de bedden, maar ook het keukentje met koelkast. Bedden werden zelfs tijdens het verblijf verschhond

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Lokatie aan de boulevard en uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is wel wat ouder, maar zeker niet achterstallig.

    Lokatie aan de boulevard en uitzicht op zee. ‘S avonds altijd live muziek. Iedere dag schone handdoeken. Prima vriendelijk personeel. In de buurt veel winkels en restaurants.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Heerlijk voor een fijne vakantie aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog steeds ouderwets inchecken met een paspoort. Ondanks nieuwe regelgeving GDPR / AVG. Zonder paspoort geen kamer werd er gezegd.

    Heerlijk voor een fijne vakantie aan het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Het is goed en leren steeds meer bij anders kom je er geen 25 jaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 9 nachten

    Het keukentje, dat is nog een beetje primitief. Ze zouden een beetje werkblad moeten hebben. Je kan nu niet alles tegelijk aanzetten. BV koffiezetapp, waterkoker en grilloventje. Dat moet dan op andere plekken in de hele kamer. En meer keukengerei zoals een snijplankje, kaasschaaf, extra koekenpan een wat grotere.

    Alles. Mooie schone kamers, vriendelijk personeel, goede ligging, centraal bij het strand, de winkels, het centrum en het stationnetje. Ik kom hier al 25 jaar en ze hebben het zeker verbeterd en verbouwd met de jaren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    prettig en goed vooral met de nederlandstalige public relations
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 28 nachten

    de smalle deur naar de badkamer en de ruimte waar de wc geplaats is

    de kamer was goed en we vonden er een ruime balkon met mooi uitzicht op zee vooral de zon opkomst was mooi te zien

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,4
    Niet zoals verwacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten

    Het appartement vonden wij niet schoon. Toen we aankwamen in het appartement lagen er nog veel haren van de vorige verblijvers. Door de vloer viel dit niet direct op. Dagelijks wordt er wel schoongemaakt, maar dit gebeurt snel en niet grondig. Eén avond hadden we een kakkerlak in het appartement. Het warme water is snel op. Als je met zijn tweeën bent kan je niet lang douchen, want dan heeft de 2e persoon kans dat het water koud wordt. In de buurt van het complex zijn er restaurants en winkeltjes, alleen is het nog wel meer dan een kilometer lopen naar het oude centrum van Fuengirola. we hadden een appartement op de 2e verdieping en boven het restaurant, waar iedere avond van 22.00-24.00 een live optreden is. Dit hoor je goed, doordat de kamers niet goed geïsoleerd zijn.

    Ruim appartement met een groot balkon en direct aan het strand.. Wij hadden een appartement geboekt met stadszicht, maar doordat het appartement aan de zijkant van het hotel zat, hadden we voornamelijk uitzicht op zee. De keuken is klein, maar je kan er goed in koken (voor als je een keer het uit eten gaan beu bent). Ook prettig was dat er een waterkoker, koffiezet apparaat en een klein oventje in het appartement aanwezig waren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,8
    De ligging van de accomodatie is super en dat is de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Wij komen hier al vele jaren en ondanks dat de medewerkers bij de balie niet veranderen, krijg je niet het gevoel warm welkom geheten te worden. Leuk dat u er weer bent is een simpele zin met zoveel effectiviteit. Daarnaast kregen wij de vraag toen we een kamer zonder frontal zeezicht kregen en vroegen of dit wel mogelijk was, waarom wij van mening waren dat we hier recht op zouden hebben. Een vaste klant die al circa 7 jaar bij je komt hoor je deze vraag niet te stellen. Lijkt me enigszins ongepast. Op de vraag of het mogelijk was om verderop in de vakantie te switchen van kamer, omdat ze vol zaten, kregen wij bij voorbaat al het antwoord dat de directie dit niet toestond. Geef een klant in ieder geval het gevoel gehoord te zijn en dat er gekeken gaat worden wat men voor je kan betekenen. Dit is dan ook de reden dat we dit jaar zijn gaan kijken naar andere accomodaties binnen de stad om eventueel uit te wijken volgend jaar. Zoals gesteld als positief punt is de ligging en het vertrouwde voor ons de kracht om hier te boeken, maar als andere locaties deze kenmerken vertonen met betrokken en vriendelijke dienstverlening zal het niet lang duren of meer klanten zullen hiernaar uitwijken. Tot slot, een goede renovatie van de badkamers en keukens, die voor meer hygiene zullen zorgen is hier wel van toepassing.

    De ligging van de accomodatie is super en dat is de draagkracht om ervoor te kiezen om hier te boeken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Een goede accomodatie met een goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Een goede accomodatie met een goede ligging. We zijn hier al een aantal keren geweest en zullen er ook weer komen. Sommigen zullen klagen over verouderd interieur, kleine keuken of het ontbreken van zwembad, maar dat is voor ons niet van belang. De ligging is super, makkelijk naartoe te reizen en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,5
    Hotel van Hel is een betere naam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gehorig, vies, geen stopcontacten in het mini keukentje waardoor je de waterkoker op de grond naast je bed moest aansluiten.. geen stopcontact bij de magnetron , slechts drie stopcontacten in het hele appartement, wat knap lastig is met 4 mobieltjes die opgeladen moeten worden in de nacht. 24 uur per dag lawaai, niet alleen van buitenaf maar ook andere gasten en ook het personeel dat in de vroege ochtend begint houdt geen rekening met slapende gasten. Onze kamer geen 1 keer schoongemaakt omdat ze verwachte dat wij om 9 uur uit bed waren! ze maken daar van beneden naar boven schoon, wij zaten op de tweede etage . gevraagd of ze later konden komen maar dat kon niet. uiteindelijk vieze handoeken buiten in de gang gelegd en kreeg schone maar voor 2 personen en we waren met 4! geklaagd maar geen extra handdoeken gekregen. wifi werkte niet, maar van het appartement naast ons wel redelijk dus daar op ingelogd. Personeel onvriendelijk,

    helemaal niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Centrale ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg norse mensen aan de receptie. Lawaai snachts op straat en te luide zangoptredens

    Centrale ligging t.o.v. Centrum en pal aan het strand; daardoor wel snachts veel lawaai. Maar het complete appartement, groot, met keuken, groot balkon met zeezicht, etc maakt dat wel goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,9
    juiste prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    De bestekuitrusting van de kookgelegenheid. Maar heeft voor ons geen betekenis.

    Kamers eenvoudig, maar goed evenals de hygiëne. Plus het appartementencomplex heeft een perfecte ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,7
    Goede locatie, strand restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte schoonmaak van appartement Onvriendelijk bij de receptie Oudbolligd muziek. Gemiddeld rond 70 jaar die op deze muziek afkomt bij restaurant s avonds

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    5,0
    Teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zij zeezicht viel erg tegen, hadden gerekend op volledig zeezicht, andere kamer was niet mogelijk. Ook niet de volgende dag. Geen privacy op balkon.

    Het strand en goede bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    eenvoudig, maar leuke lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het is een eenvoudig appartement maar daar is de prijs ook naar.

    De kamer was ruim genoeg, keukentje was iets minder, wel heel mooi groot balkon, liften beetje aan de kleine kant maar waren snel beschikbaar, elke dag handdoekwissel m,u,v, zondag, wel bedopmaak,en schoongemaakt, goede wifi, enkele nederlandse tv zenders.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,2
    Fantastisch, vertrouwd en voel mij gelijk thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Dat het appartement steeds populairder word en de prijs daar mee ook omhoog gaat en sneller vol zit. Maar dat is een luxe probleem.

    Gewoon alles, het appartement word steeds beter. ik ben een vertrouwde klant van la jabega, kom er al jaren. Het beviel mij ook dat jullie van te voren aan gaven dat er werkzaamheden plaats zouden vinden. En het ligt heel erg centraal. Je ben zo overal waar je wezen wil.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,8
    Grote balkon met uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedompte kamer. Rook er muffig

    Grote balkon met uitzicht op zee

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,2
    goeie acomodatie tegen redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    uitzicht, balkon en airco

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    Goede sevice voor de prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede sevice voor de prijs!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Ligging grote balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging grote balkon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    Altijd goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige keukenuitrusting.

    De plaats en de service.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    3,3
    Schamele bedoeling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inkijk door overzijde Borg voor afstandbedieningen, belachelijk. Ontbijt 1 broodje. Respectloze ontvangst.

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Groot balkon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    douche werd snel koud

    locatie prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,4
    We zijn zeer, zeer ,zeer teleugesteld. We zijn 4 dagen eerder terug gereist, ook vanwege slecht weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 9 nachten

    Ontvangst. Zeer chagrijnige receptionist, niet mee te praten, commentaar op collega, etc.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Vriendelijk personeem
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was ok

    Vriendelijk personeem

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,8
    Top verblijf op goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liften erg klein

    Ruimte uitzicht value for money zeer vriendelijk personeel. En een goede lokatie om allerlei dingen te ondernemen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor deze accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Ligging gunstig t.o.v. strand en openbaar vervoer. Zeer goede bedden. Schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    4,5
    Redelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Schoonmaken. Schimmel in de badkamer. Opstelling meubilair/bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    Fijn, centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 slaapkamer en gedeeltelijk zicht op zee (4 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukentje is erg klein.

    Alles! Goede bedden, iedere dag schone doeken

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,3
    Prima appartement maar koken is niet echt een optie. Veel te klein en niet praktisch.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op de stad is erg saai en er komt absoluut geen zon in februari.

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t

    Goede ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Alles binnen bereik. Strand, winkels, openbaar vervoer in de stad en ook naar Malaga en luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig. Rumoerige buren.

    Het was ruim. Zowel de kamer alsook het balkon. De ligging is centraal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,5
    Goed om een paar dagen te vertoeven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Menu en kwaliteit restaurant

    Het weer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    Erg goed vooral de pr dame van het hotel was erg goed! Nederlands sprekent Tamar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Nette kamer , vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer , vriendelijke ontvangst

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Een dikke prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zat aan de achterkant en keek zo bij de overburen binnen en zij dus ook bij mij.

    Goede ligging, fijn personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    9,5
    Het is een fantastische locatie om te verblijven en ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten

    niks

    Het is een fantastische locatie om te verblijven en ook Nederlandse TV

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    De ligging, de vriendelijke medewerkers en de bar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmels in de badkamer.

    De ligging, de vriendelijke medewerkers en de bar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,0
    Studio's wat basic, heel mooi groot terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 14 nachten

    Wat lawaaierig, niet zo goed geisoleerde kamers

    Studio's wat basic, heel mooi groot terras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Locatie prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie prijs/kwaliteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    Geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje ouderwetse kamerinrichting

    Uitzicht, direct aan het strand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Was zeer geslaagde ontspannende vacantie met la jabega als zeer goed appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig heid

    Uitzicht ol de zwe

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,1
    komen hier al jaren, prima voor strand en winkels
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Is gedateerd dus jongere mensen kiezen deze accommodatie minder snel

    ligging recht tegenover strand en uitzicht op zee met groot balkon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen op of aan aanmerkingen

    Mooi uitzicht, iedere dag schoonmaak. Niets op aan te merken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    Het was gewoon een prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 8 nachten

    Niks

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken

    Balkon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,1
    Goede locatie, goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel bij de receptie. Kan geen gedag zeggen!!

    Toplocatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Een fijn aparthotel op een gunstige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    de badkamer was in slechte staat, zo ook de badhanddoeken

    de grootte van de kamer bedden slapen heerlijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    De locatie was geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid (maar dat is meestal zo)

    De locatie was geweldig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    5,4
    We gaan er niet nog eens heen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie van de kamer, weinig zon en uitzicht

    Het terras was ruim

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,5
    Een relax vakantie met wandel en hardloop mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 slaapkamer en gedeeltelijk zicht op zee (4 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De indeling van het appartement. De keuken was niet groter dan een kast

    Het balkon op de tiende verdieping had lang zon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,5
    De zon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De zon

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    6,7
    De badkamer heeft nog steeds een bad om te douchen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De badkamer heeft nog steeds een bad om te douchen.Lastig met in en uit stappen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Fijn appartement op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Mooi appartement met een groot balkon. Goede ligging op nog geen 50 meter van het strand. Dicht bij alle winkels en restaurants.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Het uitzicht is geweldig en het barpersoneel zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht is geweldig en het barpersoneel zeer vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,8
    Top locatie voor ontspannen vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lokatie, direct aan de boulevard en strand. Veel restaurants en winkels

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    6,7
    Locatie is fabulous, werk aan de winkel voor het interieur en de voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten

    Ligging direct aan het strand

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    8,8
    Ik had mijn ouders verrast met mijn komst tijdens hun...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het live-muziek mag wat zachter m.b.t. het volume.

    Ik had mijn ouders verrast met mijn komst tijdens hun verblijf en kreeg ik een kamer op dezelfde verdieping als hen, bleek dit een 4-persoonskamer te zijn! Aardige en nette bediening is het restaurant! Zeer mooi terras met voor elk wat wils als je in de zon of in de schaduw wilt zitten.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,1
    Het appartement en balkon met zeezicht waren zeer ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat schimmel in de badkamer en een putlucht in de keuken.

    Het appartement en balkon met zeezicht waren zeer ruim. Prima bedden. Nederlandse televisiezenders. Locatie aan de boulevard top. Direct achter hotel charmante wijk Les Boliches met leuke lokale restaurants en terrasjes.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    10
    Dat alles erg verzorgd en nieuw eruit zag bv.
    • Individuele reiziger

    In deze maand beter aan voorkant nu als laatste in de straat was een beetje fris

    Dat alles erg verzorgd en nieuw eruit zag bv. Waterkoker enz.en ned. Tv en ruimte

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    8,8
    Een ruim en schoon appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een ruim en schoon appartement. Super goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede locatie: direct aan het strand en de boulevard. Er zijn veel restaurants, een bakker en supermarkt in de buurt.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    6,7
    Het appartement werd heel goed schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het appartement was gedateerd. Keuken was een kast ! veel te klein.

    Het appartement werd heel goed schoongemaakt. iedere dag nieuwe handdoeken ! heel goed

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,9
    We komen hier al 30 jaar mer veel plezier
    • Vakantiereis
    • Stel

    DE LOKATIE, WE WERDEN OP EEN ACHTERAFFIE GEPLAATST UITZICHT OP EEN OUD FLATGEBOUW IPV VAN UITZICHT OP ZEE. Dat viel zwaar tegen voor ons, we hadden onze 50 jarige trouwdag wel anders voorgesteld.

    We komen hier al 30 jaar mer veel plezier

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,4
    Bedden liggen heerlijk en de locatie aan het strand is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het management mag iets meer aandacht besteden aan de hygiëne en aan de indeling van de keuken. Piepkleine keuken, waarbij je eerst de koelkast moet passeren, voordat je de deur überhaupt kunt openen anders kun je niet bij de inhoud van de koelkast. Hebben we in andere type appartement niet gehad als probleem. Tot slot, Ruim van tevoren gevraagd of de kamer een dag bijgeboekt kon worden omdat onze vlucht vrij laat ging. Dat hoefde niet want er zou een kamer beschikbaar zijn om te douchen en je klaar te maken voor de vlucht. Op de dag zelf was er niets beschikbaar en moesten we maar op het strand douchen.... belachelijk! Totaal geen tegemoetkoming in deze.

    Bedden liggen heerlijk en de locatie aan het strand is fantastisch

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    Goede locatie aan strand en boulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede locatie aan strand en boulevard. Op loopafstand van centrum, supermarkt en station 'Los Boliches'. Prima kamers en fijne, ruime, balkons. Leuk, levendig terras en vriendelijke medewerkers.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    De locatie was super en het personeel was erg vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden helaas last van kakkerlakken in ons appartement, maar dit is zeer goed opgelost en wij hebben de rest van de vakantie geen kakkerlak meer gezien!

    De locatie was super en het personeel was erg vriendelijk en professioneel.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,6
    Alles is door ons zelf gedaan op het app
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles is door ons zelf gedaan op het app

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,9
    handdoeken service, schoonmaak kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wifi internet, zeer zeer traag

    handdoeken service, schoonmaak kamer

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    9,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het weer

    Ligging

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    9,2
    kamers prima 👍
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    kamers prima 👍

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    5,8
    Het nieuwe hotel er naast neemt alle zicht weg
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het nieuwe hotel er naast neemt alle zicht weg

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    de ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    personeel aan receptie beetje onverschillig, kom hier al 7 jaar en volgens mij kennen ze me nog steeds niet!

    de ligging

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: