Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Avant Torrejon 4-sterren

Avenida de las Estaciones, 20, 28850 Torrejón de Ardoz, Spanje

#3 van de 13 hotels in Torrejón de Ardoz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1074 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    Ongeloflijkr tegenvaller, beneden alle peil.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De luchthavenshuttle is slechts beperkt beschikbaar. Lange wachttijden voordat je wordt opgehaald van het vliegveld. Het kan dus voorkomen dat je zelf voor vervoer (taxi) moet zorgen om op tijd op het vliegveld te komen. Dit wordt pas duidelijk nadat de boeking is gemaakt! Het personeel spreekt nauwelijks Engels, maar gaat er vanuit dat de gast zijn informatie maar van de Spaanstalige website van het hotel betrekt. Bijzonder slechte service. Ik kan dit hotel aan niemand aanraden.

    Niets. Het hotel is gelegen op een afgelegen industrieterrein met veel leegstand. In de buurt van het hotel zijn enkel enkele cafetaria's welke vooral op truckers en werknemers zijn ingericht, en tevens is er een paaldansclub gevestigd. Het hotel beschikt hoogstens over een kantine, de gelegenheid is de kwalificatie restaurant niet waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,6
    alles wat het hotel betreft prima in orde voor ons.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het adres die beschreven staat was niet de juiste. Het hotel geeft uit op 2 straten. De hoofdingang was aan de andere straat.

    alles wat het hotel betreft prima in orde voor ons. en de prijs was zeker een meevaller voor een 4 sterren hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,1
    Goed voor een nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Transport van het vliegveld was per mail bevestigd, maar werd toch vergeten. We moesten bijna een uur in de hitte wachten.

    Heerlijk zwembad, goede kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,1
    Leuk hotel, maar niet indrukwekkend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer inclusief Parkeergelegenheid
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een 4 sterrenhotel moet je meer verwachten. Drie sterren was op de plaats geweest.

    Locatie was goed Goed te bereiken Ontbijt redelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Dat de cocktailbar bij het zwembad gesloten was. Er was weinig sfeer in het café binnen.

    Fijne slaapkamer met airco

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,1
    We hebben dit hotel geboekt speciaal voor de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hebben dit hotel geboekt speciaal voor de vliegtuigshuttle. Onze vlucht had vertraging (ong halfuurtje) maar ik had het personeel van het hotel al eerder gewaarschuwd voor eventuele vertraging. Alsnog hadden ze ons gezegd dat we ons geen zorgen moesten maken want de chaffeur had onze vluchtnummer en kon zo alles te weten komen. Bij aankomst stond er toch geen shuttle te wachten. We hebben dan gebeld en ze zeiden dat de shuttle onderweg is wat ong een 20 tal minutjes zou duren. Uiteindelijk kwam de shuttle een uur later terwijl wij daar stonden te wachten met 3 kleine kinderen.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,8
    De prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel geeft erg vlug de indruk een fabriek te zijn. Niets is er gezellig buiten eventueel de kamer. De maaltijden in buffetvorm (ontbijt en diner) zijn banaal maar verzorgd en naar onze mening de minst goede die wij, in deze categorie van hotels, in Spanje zijn tegen gekomen, maar toch nog enigzins aanvaardbaar voor hun prijscategorie.

    De prijs. De airco werkte perfect en de kamer is geluidsdicht (kamer 225). De wifi werkte perfect dag en nacht. Vriendelijkheid en gedienstigheid van het personeel wat opmerkelijk is voor zo'n groot hotel in de maand augustus. Zwembad (gratis te gebruiken met aparte handdoeken en toezicht) en gratis parking in de kelder van het hotel. De vlotheid van bediening zowel aan de balie als in de bar en in het restaurant. De prijzen zijn te vergelijken met de prijzen in België en dus voor Spanje wat duurder dan die gehanteerd worden buiten het hotel. In de bar kan je buitenuit nog een vlugge en verzorgde snack eten.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    9,6
    Personeel is heel vriendelijk, de kamers zijn ruim en heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel is heel vriendelijk, de kamers zijn ruim en heel proper. De gratis shuttel service naar de luchthaven is echt een pluspunt.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Telefoon op de kamer laten liggen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Telefoon op de kamer laten liggen. Deze kwam de chauffeur van de schuttle bus brengen. Helemaal top.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    Het buffet 's avonds, de shuttlebus naar het vliegveld...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden een kamer waar flink in gerookt was.

    Het buffet 's avonds, de shuttlebus naar het vliegveld en het ontbijt zijn super!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2015

    9,2
    gratis vervoer naar /van luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel

    45 min. moeten wachten aan de luchthaven

    gratis vervoer naar /van luchthaven dicht bij de luchthaven grote kamer zeer verzorgd

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    6,3
    nabijheid barajas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    toch nog 20 minuten naar barajas

    nabijheid barajas

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: