Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Avenida 3-sterren

Ronda de Outeiro, 99A, 15007 A Coruña, Spanje

#8 van de 32 hotels in A Coruña

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1543 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Genoten van A Coruña en z'n omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De afstand tot het centrum, 20 minuten lopen, maar dat was me bekend. Wij kozen juist voor dicht bij het station i.v.m. heel vroeg vertrek. En dan maak je gewoon van de nood een deugd, kies je leuke echt Spaanse straatjes uit voor die wandeling, en nuttig je onderweg je ontbijt in een sfeervol cafeetje.

    We hadden een zeer luxe kamer, schitterende badkamer met fantastische inloopdouche, en heerlijke bedden. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het treinstation en iets verder van het busstation.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Mooi (binnenkant) hotel en uitgebreid ontbijt
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat we naar een trouwfeest moesten waren we steeds laat in het hotel. Dus sliepen we tem 9u30. Maar er was iedere ochtend redelijk veel lawaai in de gang. Dit al van 7u/7u30. En we denken dat dit het personeel in de gang was. Dus werden we steeds wakker.

    Ontbijt super. Zelfs met versgeperste fruitsap. Geen tapijt in de kamer dus dat is ook perfect en hygienisch. Heel goed bed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,1
    Kamers waren recentelijk vernieuwd en tiptop in orde.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant van Avenida is absoluut niet aan te raden.

    Kamers waren recentelijk vernieuwd en tiptop in orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Luxueus hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van centrum.

    Luxueus hotel. Niet zo duur. Goed restaurant. Dichtbij bus- en treinstation.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,6
    Goed hotel bij treinstation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de straat als venster open staat

    Zeer nette kamer, mooie badkamer en vriendelijk personeel. .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Prima hotel vlak naast het treinstation.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel vlak naast het treinstation.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging aan de snelweg, bij aankomst met de auto moet/kun je uitsluitend (tijdelijk) parkeren op de oprit naar de snelweg. Dit om de bagage uit te laden. Een niet ongevaarlijke bezigheid. Hierna werd je naar een parkeer garage gebracht tegen betaling.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    6,3
    Lokatie voor verbindingen met trein en bus evenals...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geluidsisolatie.

    Lokatie voor verbindingen met trein en bus evenals stadsbussen.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: