Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Avenida 2-sterren

Avenida de la Palma, 5, 17320 Tossa de Mar, Spanje

#13 van de 29 hotels in Tossa de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 717 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Perfecte lokatie dichtbij strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer dicht bij het strand. Wij keken er zelfs op uit. Prima ontbijt en vriendelijk personeel. Niets op aan te merken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    het personeel was zeer vriendelijk en de bedden lagen prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    de isolatie van de muren viel een beetje tegen. je hoort het lawaai in de gang en op andere kamers goed.

    het personeel was zeer vriendelijk en de bedden lagen prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was wat lastig, je moet goed opletten waar je de auto parkeert, grote prijsverschillen. Uiteindelijk hebben we voor €5,00 voor 24uur kunnen parkeren ipv €21,00 voor 24uur

    Prima locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen zwembad

    Het ontbijt was goed geregeld en lekker, simpel maar lekker, het personeel was erg vriendelijk! Er werd erg veel moeite voor je gedaan om het verblijf zo goed mogelijk te laten zijn. Het hotel heeft een top locatie je loopt zo het stadje in of zo het strand op. Maar door de centrale ligging ook geen last van lawaai van buitenaf

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    6,7
    Gewoon ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel. Het heeft een grote opfrissing nodig. Ook het ontbijt kan beter volgens mij.

    Locatie en hygiene zijn de sterkste troeven van avenida. Uiteindelijk voor het betaalde geld is het wel ok.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,5
    Fijn hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gewoon prima hotel, 2 min van strand en oude centrum. Personeel is erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,9
    Prettig hotel met prima service.Goede locatie.punten voor verbetering beter bed en ruimere badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer ruimer en moderner.Matras was erg hard.

    Het ontbijt was goed,het personeel uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Toch een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was toch erg basis en klein. Ook een kleine en oude badkamer

    Ontbijt was pico bello en personeel alleraardigs!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    we zouden er graag nog vaker wilen komen en dit ook aan mensen vertellen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Ontbijt zeer goed en de kamers ook

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    Heerlijk, ontspannen vakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid

    Uitstekende, behulpzame, bediening.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    7,9
    Hele leuke accomodatie midden in Tossa niet luxe maar we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele leuke accomodatie midden in Tossa niet luxe maar we van alle comfort voorzien Met een woord geweldig

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    Prima locatie, overal dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers bieden alles wat je nodig hebt maar zijn zeker niet de modernste. Eigenlijk best een beetje verouderd. Weinig privacy op het (ruime) terras. Je zou hier heerlijk kunnen zitten ware het niet dat er nauwelijks afscheiding is tussen de terrassen. Hierdoor kijk je zo bij de buren naar binnen.

    Prima locatie, overal dichtbij. Vriendelijke mensen. ruime terrassen op de vierde verdieping. Bij het ontbijt Nespresso ! Als men de stijl van de lobby zou doorvoeren in de kamers zou het helemaal top zijn.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel, ontbijt en met name de koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijk personeel, ontbijt en met name de koffie. Ligging, uitzicht zee zicht kamer.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Hard bed, krappe badkamer met een slechte douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hard bed, krappe badkamer met een slechte douche

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    leuk hotel niet luxe maar wel comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel

    leuk hotel niet luxe maar wel comfortabel leuk voor uit stapjes i de omgeving van Catalunja

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: