Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ayamontino 2-sterren

Avenida de Andalucía, 35, 21100 Punta Umbría, Spanje

#8 van de 17 hotels in Punta Umbría

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 601 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    7,1
    Zeer uitzonderlijk gebied aan de monding van een rivier in de oceaan. Veel muggen tussen de bomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was te sober. Koffie en chocomelk waren niet lekker. Weinig keuze. Geen haardroger op de kamer

    Goede ligging, gemakkelijk te vinden, parking. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,9
    Prettig!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn hotel voor doorreis naar ook om langer te verblijven.Strand is amper 10 minuten lopen.Diner in hotel is zoals in de meeste hotels niet geweldig maar er zijn genoeg eetmogelijkheden in de buurt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    wat n 2 sterrrenhotel moet zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    ontbijt is echt spaans, en wat wij echt storend vonden, was het personeel, wat als n politieagent rondliep bij het ontbijtbuffet, je kon geen tang ofzo weg leggen, of het werd door hun al recht gelegd,ik voelde me net n klein kind wat gecorrigeerd werd en de broodjes waren echt keihard,die waren echt niet dagvers we hebben onze paspoorten bij incheck moeten afgeven, die vonden savonds achter de niet afgesloten receptie ín de sleutelkast, waar niemand was,? wij hebben ze maar gepakt, maar dat had ook n ander kunnen doen!!!!dus kunnen andere ook gewoon bij de sleutels. dat vinden wij toch geen veilig gevoel, dus hebben we de sleutel niet meer afgegeven als we het hotel verlieten

    ligging ten opzichtige van strand en centrum is goed te belopen, 10 minuten strand, 5 minuten centrum hotelpersoneel spreekt niet allemaal engels, maar ze doen wel hun best.ze zijn erg vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    7,1
    goede ligging voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was echt niet goed, er was niks klaar toen we wilden eten, we waren de enige gasten en alles was voorverpakt

    ligging en parkeermogelijkheid prima. Hotel is een beetje vergane glorie maar personeel is vriendelijk en we hadden balkon maar geen ijskast ( kregen wel zonder problemen een emmer ijsblokjes)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Ligt heel gunstig, dichtbij strand en winkels.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt heel gunstig, dichtbij strand en winkels.Vriendelijk personeel. We zijn er nu al enkele jaren geweest, in voor- en najaar.

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    3,8
    Privé parking
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer klein, onverzorgd, klein bed, onverzorgde kamer, gaten in de gordijnen. Badkamer laat te wensen over!

    Privé parking

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    6,7
    Vriendelijkheid, mogelijkheid om vroeger te ontbijten, wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt beperkt

    Vriendelijkheid, mogelijkheid om vroeger te ontbijten, wifi

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: