Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bahia Calma Beach

Angostura, 3, 35627 Costa Calma, Spanje

#1 van de 44 hotels in Costa Calma

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2316 beoordelingen over dit appartement

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Heerlijk relaxt verblijf in zeer nette accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Costa Calma zelf is (zoals de naam al doet vermoeden..) erg rustig.. Ondanks dat de plaats erg veel accommodaties omvat is het aanbod om wat te kunnen doen vrij beperkt. Niet dat dit aan de accommodatie te wijten valt!

    Erg schone kamers en een schitterend zwembad.Je kunt hier heerlijk relaxen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,8
    Gezellig complex, mooie studio, fijn zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We verbleven in een studio boven de ijssalon. Daar merk je verder niets van, behalve dat de koeling direct boven op het dak van onze studio stond en een constant gebrom in de studio veroorzaakte. Gelukkig was het personeel zeer flexibel en mochten we naar een andere studio verkassen. Bed is met 1,90 m wat aan de korte kant. Bahia Calma is redelijk toeristisch, ga voor een meer off-the-beaten-track-ervaring en écht mooi strand liever naar El Cotillo.

    Heel vriendelijke ontvangst. Best groot maar toch gezellig complex (leukste van Bahia Calma denk ik). Zeer nette, gerenoveerde studio's (nog niet het hele complex is gerenoveerd maar de niet gerenoveerde appartementen zagen er ook netjes uit), voorzien van kitchenette met alles wat je nodig hebt om zelf basic te kunnen koken. Prachtig (verwarmd!) zwembad met ligbedden en barretje, relatief beschut gelegen (belangrijk op Fuerteventura!). Mooi strand op 2 minuten lopen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    We kregen bij aankomst een upgrade, waardoor we een bungalow...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Comfort
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen bij aankomst een upgrade, waardoor we een bungalow aan het zwembad kregen. Dit was heel erg fijn voor onze eerste vakantie met onze baby. Personeel is allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Er is een nieuw restaurant bij het resort. Een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    We hadden een luxe bungalow.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden een luxe bungalow. Deze is modern, netjes en schoon. De keuken is compleet uitgerust, de bedden goed. Accommodatie en ligging zijn conform omschrijving en voldeden daardoor aan de verwachtingen. De prijs-kwaliteit verhouding is perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,8
    prima accomodatie met wat kleine minuntjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Penthouse met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Het zwembad kan pas laat gebruikt worden ( na 9.30 uur) Dit is jammer want wij zijn vroege zwemmers. Uitzicht op zee; zee was erg ver weg... geen theedoek, pollepels of schaaltjes aanwezig.

    prima accommodatie; schoon en netjes., Dagelijkse schoonmaak. maar wel ongezellig. niets aan de muren.. er bleek een wasmachine in appartement aanwezig te zijn Er zijn mooie wandelingen te maken in de buurt. Oasispark aanrader

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 7 nachten

    Huisjes zijn simpel ingericht. We hadden gedacht een bungalow te boeken, maar er was ook een appartement boven aanwezig. We kwamen op zaterdag aan en we zagen meteen een grote bouwput vlak naast het huisje. EN inderdaad maandagochtend om 7 uur begon het al met de herrie. Gelukkig konden we heel gemakkelijk een ander huisje krijgen. Dit was heel goed geregeld!

    Vriendelijke mensen aan de receptie, 1 heerlijk verwarmd zwembad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    De locatie, dicht bij Playa de Sotavento = onze favoriete...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 5 nachten

    Dat de schoonmaaksters 's ochtends om 7.00u je uit je slaap haalden. Veel herrie maken (hard praten en met spullen schuiven etc.) Zeer hinderlijk. Niet echt klantvriendelijk!

    De locatie, dicht bij Playa de Sotavento = onze favoriete windsurf spot!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,6
    Heerlijk verwarmd zwembad, zeer goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 3 nachten

    We waren aan de Noordzijde, zonder zoninval. Er was geen verwarming voorzien. Dan toch een kleine verwarming kunnen krijgen, mits (kleine) meerprijs. In de winterperiode zou dit inclusief mogen zijn!

    Heerlijk verwarmd zwembad, zeer goede ligging. Sympathiek onthaal met drankje, bibliotheek (uitwisseling van boeken) en praktische boodschappentas!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,9
    Mooi appartement, goede housekeeping.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in huisje 33. Huur deze niet, want het terras is niet te gebruiken. Het is een pijpenla waar de hele dag een keiharde wind doorheen blaast. Erg jammer. Het huisje ertegenover werd verbouwd. Dat gaf geluidsoverlast. Er waren andere huisjes leeg. Jammer dat de verhuurder dit huisje niet als reserve houdt en een betere ligging aanbiedt.

    Mooi appartement, goede housekeeping. Lekker verwarmd zwembad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,3
    Kunnen kiezen uit 3 bungalows.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 8 nachten

    Zitcomfort in living: stenen banken met mousse erop.

    Kunnen kiezen uit 3 bungalows. Goede bedden. Tussen de vele spaans- en duitstalige zenders (o.a.) ook eens BVN op de kabel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Goed, maar een volgende keer zullen we voor een gerenoveerde bungalow gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 10 nachten

    De foto's die we te zien kregen bij de booking kwamen niet overeen met de werkelijkheid. De bungalow comfort had wel een opknapbeurt nodig. Het oude bad was ongeschikt voor ons (oudere mensen).

    De bungalow was keurig en schoon. De locatie prima. Rustige omgeving. De mensen waren behulpzaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, matrassen waren hard. Hierdoor kregen we last van onze rug en sliepen we niet goed. Daarnaast was het erg warm op de slaapkamer s nachts en hoorden we de schoonmakers om 7.30 praten.

    Het ontvangst was echt leuk, zowel door de host als de details in de kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,5
    simpele accommodatie, maar prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Neem een theedoek mee, er staat helemaal niets in de keuken. Geen afwasmiddel, sponsjes ed. Verder was de keuken prima, alleen voor ontbijt gebruikt. Naast het gebouw waren ze een pand aan het slopen, gaf veel bouwstof. Na het indienen van een klacht werd ons een ander appartement aangeboden, wel mooi maar toch niet voor gekozen ivm de ligging van het nieuwe appartement (veel trappen om er te komen) en de ruime kamers die we nu hadden bevielen goed. Overdag waren we veel weg, dan 's avonds maar het terras vegen.

    Onze kamer was ruim. Keuken bed en bankstel in 1 ruimte, wel de badkamer apart. We hadden een tussendeur naar de 2e kamer, wel gezellig met de kinderen. Terras met uitzicht op de zee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Een heerlijke week in een mooi verzorgd appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement naast ons was gewoon leeg en had een veel beter uitzicht, daar hadden we ook kunnen verblijven. Jammer dat daar niet over nagedacht wordt.

    Heerlijk mooi gerenoveerd appartement

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,0
    Schitterende ligging, verschrikkelijk veel lawaai overlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 7 nachten

    Er zijn 2 zwembaden, het ene zwembad lag vol met palmbladeren en was erg vuil. Bij beide zwembaden waren ze met oorverdovende werkzaamheden bezig( slijptol, boorhamers etc etc.) Start 08.00 in de ochtend tot 18.00 in de late middag.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    6,7
    Redelijk,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk douche (zeer slecht) Bouwactiviteiten bij het zwembad, De hele dag boren en betonstorten Onacceptabel

    Modern appartement. Goede internet verbinding en t.v. kanalen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf om tot rust te komen en het eiland verder te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Comfort
    • Verbleef 7 nachten

    Je moest snel douchen, anders was het warme water op. In Costa Calma is verder niks te doen. Beste restaurant is Terazza del Gato. Aanrader!

    Wij verbleven in een comfort studio op de 1e verdieping. Qua ruimte prima ingedeeld. Alles volledig gerenoveerd en nieuw. Goede bedden. Fijn balkonnetje. Mooi zwembad. Strand op loopafstand. Supermarkt en bakkertjes om de hoek. Huurauto is aan te raden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,5
    8
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben alleen maar eenpersoonsbedden. Een tweepersoonsbed zou ideaal zijn. Op Fuerteventura is een auto zeker wel van belang om ergens te komen. De duur van het warme water in onze studio (nr1) was erg kort, maximaal 5 minuten.

    Dagelijkse schoonmaak van onze studio. Afstand naar het strand en zwembad was prima. Het appartementencomplex ligt wel tegen een helling vanaf het strand terug. Goed voor de beenspieren zullen we maar zeggen ;). Gratis parkeergelegenheid rondom het complex.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    9,6
    Fijne moderne accommodatie op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was behoorlijke geluidsoverlast aanwezig wegens bouwwerkzaamheden bij het grote zwembad en bij een andere accommodatie buiten het park bij het andere zwembad wat ik erg jammer vond.

    Een heerlijk modern huisje op een goede locatie dicht bij het mooie strand en de supermarkt! Elke dag schone handdoeken en schoonmaakster. Mooi aangelegd park!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,9
    Lekker uitrusten op strand of zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad had openingstijden, waardoor je na 19u s avonds niet meer mocht zwemmen. In costa calma zelf is niets te doen.

    alles was zeer schoon en goed onderhouden. Zwembad echt schitterend, verwarmd. Appartement zeer luxe, lekkere bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    8,8
    Aangenaam en in orde!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 9 nachten

    Niks. (Zoals je hier veel leest, is de wifi verbinding minder. Dit klopt ook wel.Je moet vaak jde sessie vernieuwen.)

    De periode dat wij er verbleven (september) was het erg rustig! Ideaal om met ons zoontje van 5 maanden oud te reizen. De huisjes zijn proper en worden bijna dagelijks gekuist. Alle voorzieningen in de keuken zijn aanwezig. ( incl klein flesje cava, fles water) Handdoeken worden ook vaak ververst. Al het personeel is erg vriendelijk. Aangenaam zwembad met telkens een redder aanwezig. Als je hier verblijft en iets van het eiland wil zien, heb je wel een huurauto nodig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    Appartement in keurige toestand en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Appartement in keurige toestand en goede locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    Kamer zag er keurig uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen van bedden kraakten. Plastic om het matras? Slecht kunnen slapen hierdoor.

    Kamer zag er keurig uit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Zeer geschikt voor een strandvakantie maar het plaatsje kent geen gezellig centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Het luxe appartement heeft heerlijke bedden en een prachtig uitzicht!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Lekker rustig, verwarmd zwembad, heerlijk genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker rustig, verwarmd zwembad, heerlijk genoten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 5 nachten

    locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,1
    Afgezien van de slechte badkamer zeker een aanrader voor februari/maart.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer is sterk verouderd, niet fris, er is geen afscheiding tussen de douche en de rest.

    De ligging van het huisje en van het bungalowpark.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ligging en luxe van het complex

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Prima, maar in Costa Calma is weinig te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig zon op het terras

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Heerlijke plek!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Al mogen er betere theemokken komen :-)

    We kregen upgrade naar appartement aan het verwarmde zwembad! Fijn nieuw huisje.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,0
    De goedkopere appertementen zijn heel slecht gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Savonds was er te luide muziek van een discotheek waardoor wij niet konden slapen dit tot 3u snachts!! Dit was nergens vermeld!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    In het dorp zelf zijn er alleen grote hotels.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Standard
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het dorp zelf zijn er alleen grote hotels. Geen gezellige boulevard, winkeltjes of restaurantjes te bekennen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,8
    Ontspannen vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, netjes. Verwarmd zwembad. Rustige plek met een uitstekende service.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,6
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op zee, perfecte privacy

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Relaxt en strand en zee op paar minuten lopen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts twee kookplaatjes.

    Schoon en prettig gelegen bungalow. Prima service bij de receptie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,6
    Bijzonder goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi appartement met veel luxe en direct aan het zwembad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,2
    Uitstekend voor een luie zo'n vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Bungalow met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht airconditioning om binnenklimaat zeker in slaapkamer aangenaam te maken. Behoorlijk warm.

    De locatie was perfect

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    10
    alles was prima, alleen veel bejaarden/duitsers in het dorp
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow Comfort
    • Verbleef 7 nachten

    herrie s'morgens tuinmannen

    heel aardige staff

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Heel nieuw appartement van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Standard
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel nieuw appartement van alle gemakken voorzien. Elke dag nieuwe handdoeken en werd het schoon gemaakt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,8
    Fijn hotel aan de kust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk ontvangst een leuk huisje in een verzorgde omgeving uitzicht op zee 200 meter lopen naar de zee supermarkt om de hoek goede bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    Fijne accomodatie en rustig !
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 3 nachten

    Internetverbinding was een beetje moeilijk...

    Fijne studio's, helemaal vernieuwd.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    8,8
    De locatie, direct aan het strand en het parkje is mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden zijn redelijk hard maar wij hebben hier zelf geen last van gehad

    De locatie, direct aan het strand en het parkje is mooi aangelegd met veel palmbomen. Het personeel is erg vriendelijk. De keuken is goed uitgerust dus je kunt eventueel ook zelf koken. Er zijn een aantal leuke restaurantjes in de buurt. Rustig gelegen. Geen drukke animatie.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,9
    We hadden een goed appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inrichting is niet erg modern, maar wel voldoende. Bedden een beetje hard, maar niet slecht.

    We hadden een goed appartement. Dit werd als bungalow geboekt, maar lag op de 1e verdieping. Achteraf blij mee: goed uitzicht en geen kakkerlak te zien. Goed restaurant in de buurt. Badkamer prima.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    9,6
    Alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het enige minpuntje zijn de parkeerplaatsen.Die zijn er weinig en de straat is doodlopend en staat vol auto's zodat het soms moeilijk is om je wagen gedraaid te krijgen.

    Alles

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,1
    Slechte internet verbinding en kon maar 1 apparaat per keer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte internet verbinding en kon maar 1 apparaat per keer worden gebruikt.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    de rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    de duitsers die zich alles eigen maakte zowel aan het zwembad als aan het strand

    de rust

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    8,8
    de rustige sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    2x een kakkerlak

    de rustige sfeer

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: