Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Barceló Punta Umbría Mar 4-sterren

Avenida del Oceano, s/n, 21100 Punta Umbría, Spanje

#6 van de 15 hotels in Punta Umbría

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1196 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    6,3
    Een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg donker en koud. Hygiëne op de badkamer zou beter kunnen. Je ziet aan alles dat het niet erg nieuw meer is. In de omgeving allemaal lelijke hoogbouw. We hadden achteraf gezien liever in El Portil of El Rompido gezeten. Het was onze eerste ervaring in zo’n groot hotel. Het was niet echt geschikt voor ons. Ook moet voor alle faciliteiten een behoorlijk bedrag betaald worden. Laat maar dan.

    Halfpension geboekt. Ontbijt en diner waren prima, voldoende keus. De ligging direct aan het strand is fijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    Waarschijnlijk in het voorseizoen prettiger dan in hoogseizoen ivm drukte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Delen van het hotel werden afgehuurd voor communie-happenings in het weekend. Veroorzaakte (lawaai) overlast. Op strand waren bedjes nog aan de ketting. Begin mei is het zwembad nog te koud.

    Aardige mensen van animatie team. Zwembad en omgeving werd goed verzorgd en schoon gehouden. Begin mei was het weer al prima (25 graden).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,5
    Kamer, WiFi , ontbijt en uitzicht waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check in de de avond was traag onduidelijk en niet echt gastvrij door een oudere dame Cristina deze was hier niet op haar plek .In de omgeving is niet veel te beleven maar dat staat los van de prima kwaliteit van het hotel .

    Kamer, WiFi , ontbijt en uitzicht waren goed. Personeel was vriendelijk bij ontbijt en check out.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,2
    ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    dat ze een bepaalde voetbalmatch niet uitzonden

    alles

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,3
    Goed hotel voor enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was matig.

    Goed hotel

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,8
    Ligging, hotelcomplex met zwembad, bar, toegang tot strand,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant is wat lawaaierig omdat dit een zeer groot hotel is met veel all-in gasten en restaurant eten serveert zoals een grootkeuken : correct maar niets speciaals.

    Ligging, hotelcomplex met zwembad, bar, toegang tot strand, entertainment 's avonds.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,5
    Goede locatie, goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bed staat op wieltjes, bij omdraaien beweegt het hele bed, Ik kom er om te slapen dus dan verwacht je minimaal een goed bed.

    Goede locatie, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    10
    We vonden het ernorm goed !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het zwembad al enorm snel gesloten was . Persoonlijk als je er 5 dagen zit had ik wel wat meer variatie gewillen met eten . En was veel keus , maar redelijk vaak de zelfde die terug kwam . Helaas eet ik amper vis of zee dingen .. dus was het voor mij altijd het zelfde : verse frietjes of macaroni .

    We vonden het ernorm goed ! Vriendelijk personeel , hygiëne was enorm goed .. eten was ook goed . Rustig maar ter gelijker tijd ook gezellig . De animatie maakte de vakantie ook echt super .. We hebben enorm genoten samen . En voornamelijk enorm veel plezier gehad . Ook hebben we een paar keer gewonnen bij de animatie en kregen we een diploma en een gratis drankje dat vonden we echt fantasties ! Over een paar jaar gaan we zeker terug naar deze plek !

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Heerlijk om (buiten het seizoen) even lekker te ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een kleine tegenvaller dat alle faciliteiten (ook het zwembad) tegen betaling zijn. Maar met het strand op loopafstand is dat natuurlijk geen écht probleem...!

    Heerlijk om (buiten het seizoen) even lekker te ontspannen. Kan me voorstellen dat het in het seizoen een stuk drukker is... Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Faciliteiten zien er perfect uit.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    talenkennis van het personeel

    De ligging van het hotel

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: