Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Hotel Getafe 4-sterren

Torroja, 13, 28904 Getafe, Spanje

#4 van de 14 hotels in Getafe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1815 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Rustig hotel in Getafe.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een beetje de onpersoonlijke sfeer van het hotel.

    De keuze van het hotel buiten Madrid. Het oogt als een zakenhotel, maar het is een goede uitvalsbasis om in Madrid te geraken. Op een tiental minuten wandelen van het hotel was er een metroverbinding. De auto hebben wij drie dagen in de gratis ondergrondse parkeergarage laten staan. In de buurt van het hotel zijn een paar heel goede restaurants. Het hotel was proper. Er was een prachtige badkamer. Het ontbijt was goed, maar kon uitgebreider bvb .er waren geen eieren. Er was een bar waar je nog even kon relaxen na een drukke dag.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat de airco niet aan kon. We hebben niet goed kunnen slapen. Het was 25 graden en de raam kon niet open omdat je aan de snelweg zat. En er waren veel muggen dus dat liet je wel.

    Het was een keurig hotel. Makkelijk bereikbaar. Niet groot maar prima om te slapen. De keuze voor het onbijt was niet reuze maar wel prima. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer dat er geen airconditioning was. Het was daarom ook 's nachts erg warm.

    De kamer was comfortabel en schoon. Het ontbijt prima. De service aan de balie goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    In het algemeen een goed hotel maar het restaurant is...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het algemeen een goed hotel maar het restaurant is verschrikkelijk . Een donker hol met slecht eten . Als je bedenkt dat je voor dessert kunt kiezen tussen potje Danone en een banaan dan weet je genoeg .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,5
    Confortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie aan de rand van de snelweg

    Geweldige kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,0
    Ligging aan de grote weg, kamer via Booking.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging aan de grote weg, kamer via Booking.com: aan de snelwegzijde. Navigatie stuurt je dwars door Madrid.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    8,8
    Hotel geboekt voor bijwonen voetbalwedstrijd van Getafe.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel geboekt voor bijwonen voetbalwedstrijd van Getafe. Hotel ligt op +- 30 min. wandelen van stadion. Kamers proper en net. Continentaal ontbijt in orde. Zeker aan te raden.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7