Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BQ Belvedere Hotel 3-sterren

Media Luna, 4, 07015 Palma de Mallorca, Spanje

#53 van de 73 hotels in Palma de Mallorca

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1867 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,7
    Jammer van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel aan de receptie zeer onvriendelijk. Heel onbeleefde antwoorden op vragen, heel wat halve uitleg. Kamer was niet klaar toen we toekwamen, maar we gingen een telefoontje krijgen. Dat telefoontje is helaas nooit gekomen. Na meermaals vragen bleek dat onze kamer reeds een uur klaar was, maar dat niemand het nodig vond om ons te bellen. Ook een auto huren had heel wat voeten in de aarde. Drie werknemers waren nodig om een auto te reserveren. Waarbij de volgende ochtend het ook nog onmogelijk bleek te zijn om ons in contact te brengen met Europcar. "Ze lopen hier ergens rond", was het niet zo vriendelijke antwoord.

    Kamer goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    prima lokatie en qua prijs/kwaliteitsverhouding goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    gehorig hotel zowel qua herrie van buiten (s'ochtends vroeg fietsers welke op pad gaan) als ook kamers. Oordoppen aan te raden.

    prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, zwembad is prima, voldoende ligbedden bij zwembad, gratis parkeren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekend voor een paar dagen relaxen bij Palma de Mallorca
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Als je langer dan een paar dagen verblijft en/of niet alleen een paar dagen wilt relaxen kun je beter een huurauto nemen. Erg groot hotel, zal voor sommigen te druk zijn.

    Prima ontbijt, goede schone kamers, gratis shuttle bus naar mooi strand. Goede prijs/kwaliteit. Busverbinding naar Palma ook prima, waar je leuk kunt winkelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Heerlijke zonnige vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben 1 excursie geboekt naar het aquarium in Palma. Prachtig aquarium alleen waren ze vergeten ons weer op te halen na de excursie waardoor we 2 uur hebben gewacht op onze rit terug. Hotel heeft dit opgelost en ons gevraagd schriftelijk een klacht in te dienen. Hier nog niets van gehoord.

    De kamers waren keurig en werden goed schoongemaakt. Omgeving ook altijd netjes. Behulpzaam personeel. Goed buffet, veel keuze en geen enkele dag hetzelfde. Mooi schoon zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    6,3
    'standaard'hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben eenmaal 's avonds gegeten in het restaurant van het hotel. We hadden namelijk een voucher gekregen voor één gratis maaltijd. Dat is absoluut tegen gevallen. Het is 'typische' all-in grootkeuken in buffetvorm. Het meeste eten was lauw en te weinig gekruid. Op enkele honderd meters van het hotel is er een straat met het ene restaurantje na het andere waar je, relatief goedkoop, écht lekker kunt eten.

    Zeker geen slecht hotel, maar ook geen goed. Een 'gewoon' en normaal hotel dat wel perfect aan onze noden voldeed (namelijk, een bed, ontbijt en een bar om nog iets te drinken 's avonds ). Voor de één of andere reden kregen wij gratis wifi, wat natuurlijk wel tof was. Het zwembad was ook wel leuk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,7
    Opzicht een prima hotel maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, het matras viel erg tegen. Het zwembad was een zout water zwembad. Als ik dit had geweten had ik dit hotel niet geboekt. De airco maakte erg veel lawaai, zelfs op de laagste stand. (Op de hoogste stand werd ik er 's nachts wakker van)

    Het uitzicht. We hadden een kamer met uitzicht op de haven van palma. De locatie was ook erg fijn. We hadden een auto gehuurd op de luchthaven en het hotel licht redelijk centraal op het eiland.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    2,9
    Dramatisch! zo slecht dat we na een dag zijn vertrokken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers waren te krap. Koffers pasten er niet door. Kamers gaven een bedroefd gevoel. Badkamer geen plaats voor toiletartikelen. Geen sfeer aanwezig in hele hotel. Eten voldeed totaal niet aan de eisen. Heel erg slecht onderhouden en minimale keuze. Alle voorzieningen in en om het hotel waren ver beneden peil. Restaurant zag eruit als een vreetschuur. In de omgeving is helemaal niks te doen en je voelt je er niet veilig. straten zijn vies en niet onderhouden. 'Restaurants' in de omgeving waren er niet, als je tenminste iets anders zoekt dan een pizzeria.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Prima (koffie is goor)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog nooit zulke gore koffie gehad. Bizar dat dat bestaat. All inclusive geboekt. Je kunt niks eten tussen 17 en 1830!! Uur. Tentje buiten hoort om 18 te sluiten, maar sluit gewoon om 17. Verder extreem gehorige kamers.

    Zwembad en hygiene

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Leuke tijd gehad ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mensen gaan al om zes uur 's ochtends hun handdoek leggen om een plaatsje aan ėėn van de beperkt aanwezige parasols te reserveren. Zonder "handoekje leg" kan je vanaf 9:00 geen plaats meer versieren aan het zwembad|in de tuin. Er is geen controle op, mensen leggen hun handoek en komen pas in de late middag toe. Het avond eten loopt slechts tot 21:30, wat vroeg is voor het zomerseizoen. Bovendien is het vanaf 21uur niet gezellig meer zitten. Ėėn kant wordt gesloten, je mag niet kiezen waar je zit en je waant je in een mierennest van opruim activiteiten.

    Prijs/kwaliteit zat ok. Geen top hotel maar alle faciliteiten waren aanwezig. Leuke tuin, groot zwembad met comfortabele ligstoelen. Vriendelijke ontvangst aan de receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Fietsritten verwerken met héérlijk eten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Eigenlijk viel niks ons echt tegen. Wie naar dit hotel komt voor charme en rust, is er in elk geval aan voor de moeite. Het hotel is nu eenmaal enorm, er zijn veel (lawaaierige) kinderen en velen vreten zich schaamteloos te pletter aan het buffet. Wij kwamen naar het hotel om, voor en na zware fietsritten vooral zorgeloos te kunnen genieten van het lekkere en overvloedige eten. De opgenoemde, mindere puntjes, konden we op voorhand wel gedacht hebben, dus hebben we er ons ook niet in geërgerd.

    De royale keuze van de maaltijden valt echt wel op. Het eten is overheerlijk, gevarieerd, meer dan voldoende warm ondanks de buffetvorm... Mensen die het eten eentonig durven noemen, zijn gewoonweg verwende ettertjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,8
    Ontbijt goed, proper hotel en vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Zeezicht (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 4 nachten

    Door bepaalde mensen overmatig drankgebruik met zelfs iemand die moest weggevoerd worden per ambulance naar hospitaal. Ontbreken van horeca en winkels in de nabijheid van het hotel.

    Ontbijt goed, proper hotel en vriendelijke mensen. Hoofdstad makkelijk (20min) te bereiken met openbaar vervoer wat vlakbij het hotel was.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    All-in was goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn echt slecht, gewoon houtenbodem geen boxsprings. Een matras was doorgezakt gevraagt naar een nieuw matras kreeg weer een doorgezakte er voor terug!

    All-in was goed!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Kort r
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het voedsel was eentonig, veel dezelfde voedsel, niet uitgebreid. Pizzeria stelt weinig voor.

    Het personeel was vriendelijk en goede prijs/kwaliteit. Bustransfer naar strand is zeker aan te raden. Sympathieke chauffeur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,3
    Heerlijke vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, voor een gezin met kinderen de beste plek voor leuke vakantie op Mallorca!

    Prima prijs / kwaliteit verhouding! Volop entertainment voor iedereen. Veel variatie, goed en lekker eten! Ook voor kinderen en baby's. Gaan zeker terug!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,6
    Kort, maar plezierig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand tot Palma en Playa del Palma. Stijle klim vanuit strand om bij hotel te komen. Erg massaal aan het buffet.

    Geweldige behulpzame receptionistes. Keurig onderhouden accommodaties en kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,9
    we hebben genoten, en zullen een keer terug komen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Te weinig ligbedjes, betalen voor internet is in deze tijd niet gebruikelijk. handdoeken a € 10 per week voor het zwembad is ook achterhaald.

    het eten was voor hotel begrippen gewoon goed. warm op smaak en gevarieerd. het zwembad was goed, leuke animatie . het personeel was erg behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    4,6
    Kamer was netjes en ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met Zeezicht (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Een soort entertainment fabriek. Eten in een eetzaal waar 583 mensen in kunnen (al dan niet schaars gekleed). Heel veel herrie dus. Rondom het zwembad idem dito, druk, druk, druk en veel herrie. Ook omgeving hotel en strand was lawaaiig en druk.

    Kamer was netjes en ruim.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Het gigantische zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het hotel boven op een berg was. Als je ergens naartoe wilt gaan moet je heel veel trappen lopen.

    Het gigantische zwembad!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Goede accommodatie die mijns inziens 4 sterren mag hebben.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine liften.

    Eten was prima. Kamers waren schoon en netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onprofessioneel balipersoneel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Aangename hotel met perfecte ligging. Plezant sfeer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik was alleen op vakantie voor enkele dagen. Ik heb mij gedurende mijn vakantie nooit alleen gevoeld. Het sfeer was echt top! Ik kom zeker terug!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Het eten was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren klein, slechte bedden en maar 1 stopcontact.

    Het eten was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Wij hadden kamer 346 en hadden last van lawaai van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden kamer 346 en hadden last van lawaai van ventilatoren van het hotel. ik kon er slecht van slapen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten veel zelfde maar goed en water te koud van zwembad

    Alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,3
    Prachtig eiland, hotel was te doen maar zou het niet aanraden aan vrienden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ijskast niet aanwezig op kamer

    Ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    Degelijk hotel zonder franjes
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt zeer uitgebreid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,7
    Fuctioneel maar wat ver van de stad, voor ons niet gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel biedt een vorm van massa toerisme dat niet bij ons past

    Prima ontbijt Kamrs OK

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de kleine platte kussens.

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,1
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Communicatie met personeel (Geen Nederlands), ook niet op documenten

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,3
    Heel groot hotel, maar er was overal voldoende plaats zodat...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel groot hotel, maar er was overal voldoende plaats zodat de drukte niet echt storend was. Mooi, groot zwembad. Lekker eten. Propere kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    6,7
    6.3
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was te remoerig, erg druk

    Zwembad was mooi en veel plaats overal

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,9
    Wij hebben het er wederom fijn gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben het er wederom fijn gehad. Personeel is aardig; gevarieerd buffet. Goede prijs voor een prima hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    Alles was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Ok maar geen 2de keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Prijs-kwaliteitsverhouding = TOP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Te druk in de eetzaal, moest steeds zoeken naar een tafel om aan te zitten.

    Ontbijt zeer goed, veel keuze.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    8,8
    zeer goed hotel , aanrader .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    kamers mogen update krijgen . Niet de beloofde kamer gekregen .

    superlekker eten , vriendelijke bediening.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    goede ontvangst, van diners geen reservering gedaan, kamers waren prima,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 10 nachten

    afruimen kan sneller.

    Voldeed aan de verwachting, ruim aanbod

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    10
    Super hotel.zou er zo weer heen gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prima hotel.heerlijk eten.vriendelijk personeel.elk half uur busje naar het strand.zeker een aanrader

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    5,8
    Hotel voor een gezin met kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hektiek

    Uitzicht vd kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,5
    de animatie in het hotel was erg goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    het eten in het restaurant was niet goed, het was bijna elke dag het zelfde

    de animatie in het hotel was erg goed!!! super leuke shows.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,5
    Wij kwamen om 9,00 uur aan en konden meteen op onze kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kwamen om 9,00 uur aan en konden meteen op onze kamer. Ook konden we meteen gebruik maken van ontbijt en lunch.De laatste dag ook gebruik all inclusive tot vertrek 'à avonds. Top!

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    All in eten verwacht je niet veel van, maar het eten hier...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij vinden dat je overal wat over te zeuren kan hebben maar dat je zelf verantwoordlijk bent voor je eigen plezier. Als we dan iets minder op moeten noemen zijn dat: 1, zwembad is niet verwarmd, als je in april gaat is het dus koud. Zwemmen alleen voor de bikkels in april dus. 2 de locatie is idd ver van strand (800 meter lopen heuvel af heuvel op) wij hadden een huur auto (100 euro voor 9 dagen, en je hebt ze nog goedkoper als je goed zoekt vanaf thuis al). 3 de ligbedjes kunnen alleen op lig stand. Geen rechtop stand om een boekje te lezen dus. 4. Kamers ietwat klein als je met een baby op een 2 persoons kamer zit, maar te doen. nogmaals; top locatie met baby's of kinderen!

    All in eten verwacht je niet veel van, maar het eten hier was heel smaakvol veel keuze en variatie en ook vers! Bij de snacks tussen de middag heb je bijvoorbeeld keus uit; kipnuggets, friet, hotdog, tosti, spaghetti, pizza en broodje hamburger. Waar je bij andere all ins het misschien met maar 1 of 2 keuzes moet doen. Wij zijn 9 dagen geweest en hebben geen 1 dag hetzelfde gegeten in de avond. 1 persoon van het personeel checkt ook constant de temperaturen van het eten, super! Het animatie team heeft voor iedereen wat de hele dag door. Darten, voetbal, volleybal, Kinderdisco, verven met de kinderen, spelletjes en leuke shows. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Baby bedje stond netjes klaar. Wij gaan absoluut nog eens terug.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    3,8
    samengevat: lawaai door bussen, sanitaire leidingen verloop...
    • Vakantiereis
    • Stel

    samengevat: lawaai door bussen, sanitaire leidingen verloop van klanten,slechtste ontbijt ooit, ligging inmiddle of nowhere, onjuiste info op webpagina oa geen free wifi, afstanden tot centrum, strand, luchthaven enz

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,8
    Mooi verzorgd zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was nogal afgelegen niet zo ideaal voor mensen die niet zo mobiel zijn de bus naar palmanova was wel een perfecte zet0

    Mooi verzorgd zwembad Heel lekker eten veel keuze ook de dranken

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    5,8
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hele hotel zat vol met gezinnen met kinderen. Bedden schoven over de grond alsof er wielen onder stonden. Kamers hadden slechts 1 stopcontact. Sapjes bij het ontbijt kwamen uit een machine en waren net siroop.

    Uitgebreid ontbijt. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    5,4
    Kamer was oudbollig maar schoon en bed was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer matig eten en weinig variatie, te weinig bedjes bij het zwembad, bier was dood en leek meer op piswater. Ligt te ver van het centrum van Palma af. Een echte afrader dit hotel.

    Kamer was oudbollig maar schoon en bed was prima.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    6,3
    WiFi ok maar we moesten elke keer opnieuw het password...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onmogelijk om op de zonnebedden te liggen zonder een luchtmatras. Jammer dat er geen kussens voorzien zijn.

    WiFi ok maar we moesten elke keer opnieuw het password invoegen.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    8,3
    Goede prijs-kwaliteit verhouding, meer dan genoeg keuze bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit hotel heeft het wiel heruitgezonden. Als je je draait of keert in je bed schuif je alle kanten op. Maar al bij al goed geslapen. Wel heel gehorige kamers. Oordopjes zijn aan te raden voor onrustige slapers. Verder leek het dat de wachtrijen aan de bars tijdens piekmomenten kunstmatig lang werden gehouden. Maar voor dit geld namen we dat er graag bij! :-)

    Goede prijs-kwaliteit verhouding, meer dan genoeg keuze bij de buffetten (de mensen die zeuren dat meer dan 20 verschillende zaken niet genoeg keuze is bij het buffet blijven beter thuis). Er is genoeg animatie om de hele dag in het hotel rond te hangen.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,3
    Ondanks dat hotel niet bij strand lag, kon je elk half uur...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er werd veel gerookt. Rook kringelde zelfs onze slaapkamer binnen. Dat je voor wifi moest betalen is niet meer van deze tijd. Slaapkussens waren te zacht. Vloer buiten wc's konden vaker gedweild worden.

    Ondanks dat hotel niet bij strand lag, kon je elk half uur gratis met de bus er naar toe en weer terug.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,5
    Maaltijden en verzorging en de slaapkamers alles prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets is mij tegen gevallen alles is precies onder controle bediening servise aan de balie prima organisatie we komen zeker nog eens

    Maaltijden en verzorging en de slaapkamers alles prima

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    8,3
    Erg vriendelijk personeel en een leuk animatieteam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vooral veel frisdrank beschikbaar voor all inclusive. Alleen bij ontbijt water, koffie/thee en sapjes. Je zet een kind van 1,5 niet aan de cola bij het middag eten. Badkamerdeuren kunnen niet van buitenaf worden geopend, opletten dat je kind zich niet opsluit.

    Erg vriendelijk personeel en een leuk animatieteam. Zowel voor de kids, maar ook muziek en acts in de avond. Eten is OK, maar soms was de keuze iets beperkt. De pizza tent buiten heeft bijvoorbeeld maar 1 smaak per dag. Als je zoals ons niet echt van vis houd, kun je een dag pech hebben.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    10
    Altijd parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een ouder echtpaar zijn een handgreep en een anti-slipmat in het bad onontbeerlijk. Graag toevoegen dus!

    Altijd parkeerplaats. Perfecte uitvalsbasis bij de snelweg. Grote keuze in en de kwaliteit van spijs en drank bij all inclusive. Zeer schoon hotel. Prachtig uitzicht.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    6,7
    Bed midden in de kamer kan enkel zijdelings gepasseerd...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bed midden in de kamer kan enkel zijdelings gepasseerd worden. Ruimte tss bed & muur is mss 60cm. Een douchegordijn hoort niet meer thuis in een *** hotel anno 2015.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    9,2
    Hygiëne is top.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WIFI tegen betaling. Kluisje kamer tegen betaling

    Hygiëne is top. Goede locatie voor dagtrips over het eiland. Leuke en enthousiaste animatie. Goed verzorgde maaltijden. Lijn 46 stopt naast hotel en brengt je in 20 minuten voor 1,50 euro naar centrum Palma. Eigen gratis parkeer gelegenheid. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    6,7
    Het zwembad en de tuin zijn heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1. Zeer slechte koffie bij het ontbijt 2. Zonder all-in arrangement kun je niet eten in het hotel 3.Grote aantallen all-in gasten, die etend en drinkend de hele dag in & om het hotel rondhangen

    Het zwembad en de tuin zijn heerlijk.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    Goed hotel met mooie kamers en lekkere bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg ver lopen van Palma af, met de bus (46 naast het hotel) heel goed te doen. De wijn is erg slecht.

    Goed hotel met mooie kamers en lekkere bedden. Het eten is goed verzorgd. De animatie is top, zowel voor ouderen als voor kinderen.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel, goede ligging, mooi zwembad, kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buffetten waren niet verfijnd. Een beetje een veredelde grootkeuken afgestemd op Engelse klanten. Aangezien de scherpe prijs relatieveer ik dit. Harde matrassen, kan probleem geven voor mensen met zwakke rug.

    Vriendelijk personeel, goede ligging, mooi zwembad, kamers ok. All in drankjes en tafelwijnen tijdens de buffetten waren ok.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    Zeer uitgebreide buffetten voor zowel ontbijt, lunch en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde zonnebedden.

    Zeer uitgebreide buffetten voor zowel ontbijt, lunch en diner. Zeer schoon, dagelijks schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,8
    Mooi verzorgd hotel, prima eten, voldoende...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi verzorgd hotel, prima eten, voldoende parkeergelegenheid en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,1
    Kamers voldeden aan mijn verwachting over de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Massaliteit van restaurant.

    Kamers voldeden aan mijn verwachting over de prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    Buffetten verzorgd en gevarieerd!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed/matras is ok, maar toch aan vervanging toe.

    Buffetten verzorgd en gevarieerd! Hulpvaardig personeel, veel kwaliteit voor weinig geld!

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    9,2
    de omgeving:goed gelegen om auto uitstappen te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    de omgeving:goed gelegen om auto uitstappen te doen.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    Afstand tot centrum Palma was toch wel half uur met de bus.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Afstand tot centrum Palma was toch wel half uur met de bus.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    9,6
    Volledige all-in formule
    • Vakantiereis
    • Stel

    Storende muziek de ganse dag aan het zwembad.

    Volledige all-in formule

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    8,8
    Prachtig zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig zwembad

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    6,3
    Uitgebreide variatie in maaltijden, echter mocht alles meer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers mochten iets ruimer zijn en de deuren minder luidruchtig

    Uitgebreide variatie in maaltijden, echter mocht alles meer afgekruid zijn.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    Hygiëne ,eten en vriendelijk personeel,bus naar centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi betalend,,de afstand naar centrum,

    Hygiëne ,eten en vriendelijk personeel,bus naar centrum

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Avondeten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gratis WiFi

    Avondeten Genoeg te doen en eten en drinken overdag Met de bus ben je zo in het centrum of winkelcentrum porto pi

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,1
    All inclusive
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    All inclusive

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,1
    Zwembad met bijbehorende eet tentjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het hotel

    Zwembad met bijbehorende eet tentjes

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Het zwembad is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging. Men kan er niet echt een wandeling maken. Te steil en smalle straten

    Het zwembad is geweldig. Genoeg plaats voor iedereen.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi was niet ideaal.

    Prima hotel. Mooi zwembad. Gratis bus naar het strand. Prima eten.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    Zeer goede prijs kwaliteits verhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedcomfort(kwaliteit matras,vermeld aan de receptie)

    Zeer goede prijs kwaliteits verhouding!!!!!!

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van BQ Belvedere Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: