Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bungalows Adonis 3-sterren

Calle Inglaterra, 9, 35100 Playa del Inglés, Spanje

#5 van de 166 hotels in Playa del Inglés

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 271 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    8,3
    Leuke ruime tuin om het huisje waar kinderen goed kunnen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Warm water douch is van korte duur. 5 min is echt te weinig als de kinderen ook nog wilt schoon krijgen na een bezoek aan de duinen. Dit is niet van toepassing bij alle huisjes

    Leuke ruime tuin om het huisje waar kinderen goed kunnen spelen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,2
    Heerlijke vakantie, absoluut een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hebben absoluut genoten! Desondanks onderstaand een aantal kanttekeningen, dan kun je zelf bepalen of je het erg vindt:) 1. het zwembad was ijskoud (ondanks dat ergens stond dat 1 van de 2 zwembaden verwarmd was). Maar dat was volgens mij bij bijna alle accommodaties zo, we hebben nergens mensen zien zwemmen. 2. de douche wordt snel koud, maar als je hier op bedacht bent haal je het prima om je goed te wassen. 3. ze zijn bezig met de renovatie van een bungalows. Onze bungalow was hierdoor super mooi en nieuw, wij hebben hier zelf geen last van gehad. Maar ik kan me voorstellen dat ik het minder prettig had gevonden als we naast de renovatiewerkzaamheden hadden gelegen.

    Super accommodatie! - Ruime bungalow met alles erop en eraan incl. een heerlijk terras met eettafel en ligbedjes. - 5 van de 7 dagen wordt schoongemaakt, waardoor alles super netjes blijft. - Restaurantjes, supermarkt, winkeltjes en bus binnen 3 minuutjes lopen. (Je kunt prima met de bus naar het vliegveld, dierpark etc. Hier hoef je geen auto of taxi voor te pakken.) - De zee is 5 tot 10 minuutjes lopen. (Restaurant Papi's aan zee was erg lekker!) - We hebben een auto via Adonis gehuurd, dit ging prima last minute en voor een goede prijs. We waren absoluut heel erg tevreden!! (een absolute aanrader om de bergen in te gaan, schitterend!) - We mochten een uurtje later uitchecken, waardoor we direct de bus naar het vliegveld konden pakken. Heel fijn!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,6
    Fantastisch mooie bungalows op een rustige doch zeer centraal gelegen plek in Playa
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Jammer is dat tijdens de renovatie men de bomen uit het park grotendeels heeft verwijderd waardoor er minder schaduwplekken zijn. Dit wordt dan wel weer gecompenseerd door parasols.

    Het was de 2e keer dat we naar Adonis bungalows zijn geweest. De bungalows zijn in het afgelopen jaar volledig en stijlvol gerenoveerd en voorzien van nieuw meubilair. De prijs is ook omhoog gegaan. Het park ligt op loopafstand van het strand, de duinen, diverse winkelcentra's en het levendige uitgaansgebied de Jumbo.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    6,7
    recent gerenoveerde bungalow, goed gelegen (dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    satelliet werkte niet altijd, geen BE/NL kanalen, er wordt niet dagelijks gekuist, er waren bij aankomst geen vuilzakken, geen extra's zoals koffie, thee, melk, suiker noch zeep noch shampoo beschikbaar in de bungalow

    recent gerenoveerde bungalow, goed gelegen (dicht bij winkelcentrum/strand), rustig, goed onderhouden zwembad, er wordt duidelijk gewerkt aan imago, vrij goede internetverbindingen in het volledig complex bruikbaar, fris interieur

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    De klantvriendelijkheid, het interieur, de ligging & de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks op te merken

    De klantvriendelijkheid, het interieur, de ligging & de hygiëne

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    Perfecte ligging. De accommodatie is heel erg rustig terwijl het toch dichtbij winkels, restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige accommodatie. Dichtbij het strand en eetgelegenheden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,6
    Prima verblijf, goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet verwarmd

    Mooie gerenoveerde bungalows, goed uitgerust, meerdere keren per week schoonmaak

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,6
    Locatie, schoon, in het algemeen rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie, schoon, in het algemeen rustig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in het huisje. Is echt een gemis.

    Rustige omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    zijn hele mooie gerenoveerde bungalows
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    zijn hele mooie gerenoveerde bungalows En het is een rustig parkje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    Geen airco in de bungalow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in de bungalow

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Mooie locatie in Playa des Ingeples, met prima beheerder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi - verbinding was zeer matig.

    Mooie, rustige centrale ligging in Playa des Ingles.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Goede ontvangst, uitstekende inrichting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur water zwembad.

    De keukenuitrusting was in orde om zelf maaltijden te bereiden.

    Verbleven in maart 2017

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: