Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bungalows Boston

Avenida Gran Canaria n 34, 35130 Puerto Rico, Spanje

#37 van de 99 hotels in Puerto Rico

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 483 beoordelingen over dit appartement

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Betaald WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    9,2
    In een rustige periode is het goed toeven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    De bungalow heeft achterstallig onderhoud, heel jammer, zoals gordijnen die kapot zijn, deurtjes die los zitten, bedden die wankel zijn, en een douchegordijn/en deur met schimmelsporen. Gelukkig had ik oordopjes bij me omdat je dicht bij het uitgaansgebied zit is er tot in de morgen muziek.

    De centrale ligging, dichtbij het winkelcentrum, een mooi verzorgd zwembad, genoeg ligstoelen en een ruime bungalow met 2 slaapkamers. Er wordt om de dag schoongemaakt. Het is een kleinschalig park met goede veiligheidsmaatregelen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,3
    Zeer geschikt als vakantieadres voor pubers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    De douche was heel erg klein en met een douchegordijn dat onvermijdelijk tegen je aanplakt tijdens het douchen.

    Mooie lokatie, fijn dat er een biljarttafel stond zodat onze zoons van 14 en 18 zich prima konden vermaken. Heerlijk zwembad met voldoende bedjes waar gelukkig niemand z'n handdoek op legt om te 'reserveren'. Fijn eigen terras vlakbij het zwembad. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    5,0
    Luidruchtige omgeving en vieze geur in de bungalow
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    laten we vooropstellen dat het geen duur verblijf is en dat zij zelf weinig aan de geluidsoverlast van de clubs kunnen doen. Tot half vijf in de nacht is het alleen wel feest als je niet beschikt over goede oordoppen of zelf op vakantie gaat voor een feestje. Verder hing in het huisje een vieze onverklaarbare geur en was het sowieso een beetje vies.

    Het eiland is mooi en de canarios zijn super aardig. Het lavalandschap blijft fascinerend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    6,7
    Heel centraal gelegen, kleine accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten

    Jammer dat er veel Engelsen het als drankkwartier gebruiken. Huizen zijn voor 4 pers. maar zij zitten er met zijn 6sen in,

    Heel centraal gelegen, kleine accomodatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine duche

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    Wij hebben een geweldige vakantie gehad en het verblijf was verder prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koken, twee kookpotten waar niet twee pannen tegelijk op konden staan.

    Dicht bij het centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Prima vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine doucheruimte (badkamer is groot zat)

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    Huisje uit en gelijk in zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Huisje uit en gelijk in zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi alleen gratis als je direct via de site van Boston boekt.

    Appartement aan het zwembaden heel dicht bij de winkels etc.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    Prima verblijf. Wel veel geluid uit shoppingmall.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de shoppingmall ging tot diep in de nacht door. (Uurtje of 3)

    De locatie TOV winkels en strand. Het zwembad en terras in de zon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    5,0
    Te weinig onderhoud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen duidelijke aanduiding/bord. Moesten zoeken om appartement te vinden. Entree via trappen was niet netjes. Was vies.

    Midden in Puerto Rico.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,9
    Veel lawaaierige bars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaaierige bars. Veel luidruchtige Engelsen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    6,3
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op gesloten gevoel

    De rust

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,5
    Leuk huisje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Extra bedden.

    Leuk huisje.. schrale bedden maar ach.. als je zwaarlijvig bent zou ik hier niet heen gaan.. verder super.. de schoonmaakster is een schat!

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,3
    De centrale ligging was echt perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren niet echt super(beetje wiebelig), maar desondanks wel goed geslapen. Het zwembad was nogal koud, maar verfrissend! brrrrrr....

    De centrale ligging was echt perfect...paar minuten naar het busstation...5-10 minuten lopen naar het strand en één minuut naar de supermarkt voor verse broodjes...Verder was er een prima sfeertje rond het zwembad...veel scandinaviers en die praten allemaal goed engels. Je kunt prachtige wandelingen maken. Een aanrader is langs het pad naar Amadores.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,3
    Alles was goed dicht bij het centrum 1 minuut lopen bij de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat er in de slaapkamers geen airco of ventilator aanwezig was

    Alles was goed dicht bij het centrum 1 minuut lopen bij de winkels en het uitgaansleven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    9,2
    Je hebt een fijn eigen terrasje waar je een plek hebt om in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij miste wel een uitleg voor de kookplaat als je dat nooit hebt gehad weer je niet wat de hoogste of laagste stand is. Na even prutsen is het ons wel gelukt.

    Je hebt een fijn eigen terrasje waar je een plek hebt om in de schaduw te ontbijten en savonds in de zon kunt borrelen

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    8,8
    Dicht bij het winkelcentrum, restaurants en bars en het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen verwarmd zwembad dus in februari konden wij en onze kinderen er niet in zwemmen

    Dicht bij het winkelcentrum, restaurants en bars en het strand! Ruime bungalow en zeer proper, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,8
    Het was aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De ander bewoners die in de nacht te veel kabaal gemaakt hebben voor goede nachtrust

    Het was aangenaam verblijf

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    5,8
    lekker dicht bij winkelcentrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    heel dicht op de zijburen met terras

    lekker dicht bij winkelcentrum

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    10
    Zeer vriendelijk personeel, ruim en compleet appartement!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Uitstekende lokatie.

    Zeer vriendelijk personeel, ruim en compleet appartement!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: