Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Club Maspalomas Suites & Spa 4-sterren

Avenida Touroperador Ols Wings, 1, 35100 Maspalomas, Spanje

#33 van de 204 vakantiewoningen in Maspalomas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,2
    Zeer aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten

    De geluidsisolatie van de apparatuur van het zwembad. De ventilatoren maken erg veel herrie in de nacht en ochtend.

    De ligging van het huisje nr 68. Daar komen we graag nog een keer verblijven. Huisje nr 9 was niet geschikt vanwege de hinderlijke bouw- en booractiviteiten in huisje nr. 9. Het boren was oorverdovend. Wij konden direct kiezen voor maar liefst 5 andere huisjes. Geweldig. Ook het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,8
    Zeker voor herhaling vatbaar. Schone bungalow en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten

    Het weer, volgens een reiziger die al jaren dezelfde periode naar Gran Canaria gaat, was het afgelopen week, het slechtste weer wat zij ooit in jaren heeft meegemaakt. Jammer, dat we vanwege de storm op 18 januari niet konden vertrekken en er maar 1 week vakantie overbleef. De week die we hebben gemist was het 22 tot 23 graden, afgelopen week zo'n 18 tot 19 graden gemiddeld

    Voldoende parkeergelegenheid voor onze huurauto. Gratis busvervoer van en naar strand (9 x p.d.) en naar Playa del Ingles (4x p.d.). Laatste avond gebruik gemaakt van het dinerbuffet, veel keus en heel lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    4,6
    Spijt van deze accoodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vergane glorie deze bungalows, 4 bungalows tegen elkaar geplakt Muf, vochtig, stinkende badkamer Supergehorig, echt vreselijk! Grote slaapkamer, mini woonkamer -keuken, kompleet overleden meubilair

    Niks

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    De bungalows zijn prima en hebben een terras met zitje en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bungalows zijn erg gehorig.

    De bungalows zijn prima en hebben een terras met zitje en ligbedden. De shuttlebus naar strand en playa del ingles is ideaal, is toch een 2,5km lopen naar strand. Op dag van uitcheck kun je gebruik maken van de bagageopslag en gastenbadkamer zodat je de laatste dag nog optimaal kan benutten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    fijn rustig en redelijk comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 11 nachten

    lokatie. was een gokje maar zonder huurauto kom je nergens alhoewel er een gratis shuttle bus rijdt.

    fijn rustig park, klein maar fijn zwembad. kleine maar fijne bungalowtjes met voldoende faciliteiten. Bonus: de gratis tennisbaan. weliswaar een oude en betonnen baan maar toch voor een balletje slaan leuk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,2
    Prima huisje op rustig park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de directe omgeving kun je niet mooi wandelen. Dus een huurauto of gebruik maken van de gratis bus vanaf het park is aan te raden.

    Een gezellig, klein, maar compleet ingericht huisje in een rustig park. Goede bedden en airco in de slaapkamer. Alles goed onderhouden en heel schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    9,6
    Prijs kwaliteit een aanrader, wij gaan zeker nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten

    Het onbijt kan beter te bassic

    Mooie kleine bungalows, bassic confort, zeer, goede matras en kussens.De tuin is zeer goed verzorgt.Het zwembad is proper.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Een geweldig verblijf op Club maspalomas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 5 nachten

    Eigenlijk niets maar als ik dan toch iets moet noemen was dat het uitzicht vanuit het huisje. We zaten tegen een hoge heg aan te kijken. Hadden we het huisje uit mogen kiezen dan hadden we een ander genomen.

    Het zwembad en het personeel (een dame in het bijzonder) dat de strijd aanging met toeristen die om 9.00 uur al een bedje reserveerde door er een handdoek op te leggen en pas uren later daadwerkelijk daar gingen liggen. Wij kwamen pas rond 11.00 uur bij het zwembad maar deze dame in kwestie haalde de handdoeken weg van gereserveerde bedjes waardoor wij konden gaan liggen. Chapeau voor deze dame. Wat een service.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,3
    Lieflijke kabouterbungalows met fijne bedden en zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 8 nachten

    bungalows zijn wel erg klein. keukengerei was zeer beperkt. binnen geen volwaardige eettafel. airco erg lawaaiig om bij te slapen. Wifi bereik werkte niet bij nieuwe Iphones, alleen bij de oudere types Iphone. geen ontbijtmogelijkheid in mei op park.

    mooi aangelegd terrein, goede bedden, prima zwembad, meer dan voldoende ligbedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,5
    Niet alle informatie i.v.m renovatie was vermeld (jammer)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er niet was bekend gemaakt met de boeking dat er gewerkt werd aan de andere kant van het bungalow park canaria garden Club maspalomas en canaria garden zijn 2 verschillende accomodaties in een bungalow park, door het renoveren van canaria garden was er veel overlast van geluid en 1 deel van het zwembad afgesloten en ook de pool bar en restaurant waren gesloten, dit viel voor veel mensen erg tegen Ook de gratis strandbus die voor gaande jaren ongeveer 8 x per dag zowel heen als terug reed en ook naar Tablero en playa del ingles ging was nu terug gebracht naar 2x naar strand en 3x terug naar bungalow op 1 dag en niet meer naar de andere plaatsen ? Dit was voor een hoop mensen ook een flinke tegenvaller

    Schoonmaak prima Huisjes klein, maar prima voor elkaar airco in slaapkamer Gratis wifi Behulpzaam personeel Gratis kluis, je betaald (borg, maar bij inlevering sleutel krijg je dat terug) Grote badhandoeken (borg, maar bij inlevering krijg je dat weer terug) Als je schone badhandoek wil kan je deze omruilen voor een schone 1€ per handoek (top)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Prima accomodaties waar we wellicht nog terug komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze aan het verbouwen waren. Poolbar niet open en weinig animatie voor kinderen en volwassenen.

    Goed onderhouden park. Formaat huisjes prima. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,1
    Ook in de toekomst zullen wij dit complex boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten

    Een echte tegenvaller hebben wij niet kunnen vinden. Voor een vakantie van 2 weken zeker een aanrader.

    Wij hadden enkel overnachting geboekt. Het gehele complex is zeer goed onderhouden. Een huurauto is niet absoluut noodzakelijk maar wel van groot voordeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,8
    Heerlijke week in Club Maspalomas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie ligt niet zo centraal t.o.v. shops, winkelcentra en strand, wel rijdt er een gratis shuttle.

    Hele park goed onderhouden en schoon. Bij elke bungalow ligbedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    8,3
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Als je geen auto hebt is het wel ver van het strand. Je krijgt een gratis shuttlebus erbij maar de laatste van het strand naar het huisje gaat al vrij vroeg.

    Leuk huisje, goede faciliteiten op het park

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 8 nachten

    Bungalow stond niet op zon en we hadden het gevoel op elkaars lip te zitten

    Bungalow, zwembad, winkels in de buurt en mogelijkheid om met de bus naar de stranden te gaan waren goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,2
    Wordt zeer goed schoon gehouden en het personeel is zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was aan de kleine kant, maar was niet echt een probleem De bungalow is aan de kleine kant. Met 2 personen echter prima te doen.

    Wordt zeer goed schoon gehouden en het personeel is zeer vriendelijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,2
    Ik vind dat ik qua prijsstelling te veel betaald heb in vergelijking met de andere gasten !!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijsstelling. Ik heb Nederlanders gesproken op het park en die hadden voor €120 euro minder, dagelijks buffet inbegrepen!

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,8
    heel leuk verblijf, maar je hebt er een auto nodig. Alles nogal ver uit de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 9 nachten

    Ik zou het eigenlijk niet weten. Niks.

    het ontbijt was fantastisch, uitgebreide keuze. Alles heel proper.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak had beter gekund.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    6,7
    Toeristische wijk ver van alles; handig met eigen vervoer
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen wifi in de bungalow; gedoe met deposit !

    Nette bungalow met "alles erop en eraan"; verwarmd zwembad;

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,5
    Geen klachten enkel zuidterras gemist
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had graag meer zuidelijker gezeten zon op terras was leuker geweest

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,8
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    Voor paar dagen goed, maar volgende keer met half pension of all inclusive.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons huisje nr 6 had geen uitzicht

    Erg gemoedelijk, rustig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keukeninventaris

    De airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Airco.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine woonkamer en geen kussens op de tuinstoelen

    Airco. Leuk opgezet park.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    Zeker waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Zeer rustig,hygiënisch en goede organisatie. Prima WiFi in de kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Top vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 6 nachten

    De wifi binnen in het huisje, de ontvangst was binnen niet fantastisch buiten daarintegen wel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,3
    De rust ,het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot strand ,shops restaurant

    De rust ,het zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    10
    Super accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke bungalows. Net een gezellige camping. Geweldige service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette bungalows, vaak schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Tuin, ligstoelen fantastisch.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    prima verblijf op mooi bungalow park. goed ontbijt en mooi zwembad. prima bungalow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 9 nachten

    luidruchtig busverkeer vlakbij onze bungalow. aan de andere kant van het park is het rustiger

    privacy bij de bungalow

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    De appartementen zijn niet heel groot, maar ruim genoeg voor...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten

    De appartementen zijn niet heel groot, maar ruim genoeg voor 2 personen. Van alle gemakken voorzien. Boulevard op +- 30 minuten lopen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,1
    Rust en ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De heerlijke rust op het complex. Het groen en bloeiende planten en vogels.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    8,3
    Relaxed en zeer naar tevredenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruime opzet van het park en de goed onderhouden groenvoorzieningen. Huisjes worden vaak schoongemaakt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    10
    top locatie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten

    Accommodatie, kamer, comfort, keuken en personeel was perfect. mooie locatie. fantastisch! zelfs buiten zwembad was verwarmd. :-)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    10
    Heerlijk rustig in een prachtige grote tuin.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Bungalow
    • Verbleef 7 nachten

    Alles ! Ook de rust 's nachts.

    Verbleven in november 2016

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: