Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over MUR Bungalows Parque Romantico 2-sterren

Dinamarca, 4, 35100 Playa del Inglés, Spanje

#36 van de 166 hotels in Playa del Inglés

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 401 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Erg ontspannen verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er komen hier erg veel (Nederlandse) jonge gezinnen. Ik kan niet zeggen dat dat me echt tegenviel (dit is een poging om hier IETS in te vullen), maar als je echt niet tegen wat kinderrumoer kunt moet je hier niet heen.

    Het park ligt gunstig en de bungalows liggen in een goed ondehouden tuin. Gunstig betekent: rustig, maar in de buurt van winkels, restaurants en duinen/strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Prima korte vakantie (10 dagen) en volgend jaar gaan we zeker weer hier naar toe, maar dan 14 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiebungalow
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is netjes en schoon, maar de voegen tussen de tegeltjes bij het bad kunnen een opknapbeurtje gebruiken.

    De kamers, het keukentje, de bedden en de hygiëne waren prima. Het hele park en het zwembad waren keurig schoon en het personeel zeer vriendelijk. Ook het restaurant is aan te bevelen, maar niet goedkoper dan buiten het park. Verder is het park zeer centraal gelegen, dus het strand, de diverse winkelcentra en de bushaltes zijn allemaal binnen loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Prima bungalowpark!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Schone handdoeken op maandag, woensdag en vrijdag. Dat is weinig als je op vrijdagochtend aankomt en pas op maandag schone handdoeken krijgt.

    Schone, ruime kamer. Nederlands sprekende receptionist. Kleinschalig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Zeer fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 14 nachten

    Te weinig kussens voor de ligzetels. Daardoor gingen bezoekers de ligkussens hamsteren.

    Bungalow met 2 slaapkamers, dus aan het zwembad wat ideaal is. Zeer vriendelijk personeel. Alles zeer netjes, regelmatig verse handdoeken en beddengoed. Wel vreemd dat bij uitchecken ons totaal niet werd gevraagd of verblijf in orde was. Gewoon "danku" bij het overhandigen vd sleutels.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hebben genoten, vriendelijk personeel, schone accomodatie. Wij waren zonder kinderen, maar voor de kids ook een erg fijn park. Wij gaan zeker een keertje terug. Kortom een gezellige, niet al te grote accomodatie. Het eten vonden wij ook erg goed!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Een toplocatie voor gezinnen met kinderen en ook voor opa's en oma's met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets.

    Wij waren met kinderen en kleinkinderen op vakantie. Een toplocatie, afgesloten dmv een hek. Mooi zwembad met toezicht, mooie huisjes vriendelijk personeel, kleinschalig (geen fabriek) en een groot winkelcentrum op loopafstand. Dagelijkse schoonmaak. De zee op loopafstand van 20 minuten. De eerste nacht kregen wij niet het huis dat we geboekt hadden, we moesten in twee huisjes slapen ipv één. Deze tekortkoming is meer dan voldoende gecompenseerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Gezellige accommodatie met gunstige ligging in playa del english
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 6 nachten

    relatief veel ongedierte in het appartement. Restaurant is kwalitatief matig.

    Ligging van het hotel en het zwembad (uitstekend voor kleine kinderen) Gezellig vakantie park. Elke dag schoonmaak.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,8
    Mooi, rustig park in mooie tuin en fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terrasjes liggen soms dicht tegen elkaar aan, waardoor er overlast was van rokende buren. Misschien handig om de rokers bij elkaar te plaatsen. Rook van buren kwam ons huis binnen. Bah. Vies.

    Rustige locatie, schoon, oase in druk toeristengebied

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Rustig, maar goed gelegen en verzorgde bungalows
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De wifi kan beter. De veren van de slaapbank zijn versleten, je voelt ze door de matras. Bedden zijn wel goed.

    Rustig gelegen. Je hebt er alles wat je nodig hebt. Restaurant in complex voor als je geen zin hebt om weg te gaan. Goede warme douche. Proper zwembad met hele dag zon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Wij werden als gezin met oudere kinderen in het rustigere...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 14 nachten

    Gezinnen met jongere kinderen uit het grotere deel van het park mochten ook in het rustigere deel gebruik maken van het daarbij behorende kleinere zwembad. Dat was niet prettig.

    Wij werden als gezin met oudere kinderen in het rustigere deel van het park geplaatst. Dat was erg prettig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,1
    Airco stinkt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 14 nachten

    Airco stinkt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden mogen wel eens vernieuwd worden. De matrassen zijn niet echt comfortabel.

    Vriendelijk personeel. Alles schoon, dicht bij strand en winkels.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,8
    Heerlijke vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zwembad en eigen kookgelegenheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,8
    Verblijf met gezin (4) in fijne compacte bungalow in rustig park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Fijne locatie, rustig park.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,2
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Perfecte service. Rustige locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,1
    rustige vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiebungalow
    • Verbleef 14 nachten

    WiFi in de bungalow

    De rust

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de ligbedden bij het zwembad al vroeg gereserveerd worden en dat de mensen vervolgens heel laat pas komen of helemaal niet!

    Kindvriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Heerlijk park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt regelmatig schoon gemaakt, regelmatig schone handdoeken. Rustig park. Winkels en restaurants op loopafstand

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 28 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betslen voor de safe

    Kamers prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    Geweldig Park!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten

    Niets, alles was in orde!

    Mooie ruime bungalows!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,1
    De bedden waren een beetje hard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren een beetje hard

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    8,3
    Erg goede schoonmaak van het huisje door vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Erg goede schoonmaak van het huisje door vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Mooie, schone bu
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch !!!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    9,2
    Het park is een oase van rust, wat je niet verwacht als je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De slaapbank was oud en vervallen. De veren van het matras waren zelfs te zien, dus we konden de slaapbank niet gebruiken. We hebben toen 1 bed in de woonkamer gezet. Dus uiteindelijk was dat voor ons een goede oplossing. Het kastje boven de gootsteen is erg onhandig! De dag voor vertrek vonden we de rest van het keukengerei ergens in een la in de woonkamer. Dus het was er uiteindelijk wel.

    Het park is een oase van rust, wat je niet verwacht als je aankomt in Playa del Ingles. De bungalows zijn mooi en de schoonmaak is fantastisch! Ook het eten op het park zelf is heerlijk en niet duur. De afstand van het park naar de boulevard is goed te lopen. Het strand en het uitzicht is super.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    Leuk zwembad, dagelijkse schoonmaak en handdoekenservice
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Huisjes staan zeer dicht bijéén. Binnenin zeer basic, kleine koelkast en kookvuur telt slechts 2 platen. Restaurant is open tot 21u maar om 20u konden we enkel nog pizza en lasagne kiezen.

    Leuk zwembad, dagelijkse schoonmaak en handdoekenservice

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,8
    Goed georganiseerd bungalowpark.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi faciliteit absoluut onvoldoende.

    Goed georganiseerd bungalowpark. Tenniscomplex vernieuwd. Huur banen, rackets, ballen, tennnisles en toernooi organisatie prima.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,2
    super locatie, accommodaties zijn erg netjes en schoon,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    er is geen activiteitenteam voor de kinderen

    super locatie, accommodaties zijn erg netjes en schoon, personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. sinds kort ook nederlandse tv zenders voor de liefhebber. echte aanrader!!!

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,5
    De rustige sfeer in het park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi. In de bungalow bijna geen bereik. Buiten wel, maar traag.

    De rustige sfeer in het park. Bovendien is het park zeer gunstig gelegen. Dichtbij het strand, winkels en restaurants.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,2
    Rustig park, schoon en nauwelijks ongedierte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kussens van het bed hadden beter gekunt , zeker als je last van nek klachten hebt.

    Rustig park, schoon en nauwelijks ongedierte. Restaurant prima , wij zijn iedere dag gaan dineren, tegen een redelijke prijs.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,1
    Heerlijke rustige omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Huisjes, en met name de badkamer, zijn aan een opknapbeurt toe. Ook in de kamer de kasten e.d. Wij moesten tussentijds verhuizen naar een ander appartement, was niet aangegeven bij aankomst. We kregen een telefoontje en dat was het..

    Heerlijke rustige omgeving! Dicht bij winkels en andere voorzieningen. Appartementen voldoende ruim en inventaris, voor Spaanse begrippen, voldoende aanwezig incl. koffiezetapparaat. Vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    7,9
    Ligging is prima, vlakbij Cita.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement is klein. Tweede slaapkamer heeft geen kast. Wij waren hier met 3 volwassenen en dan kan het net... wasrekje hangt aan de achterkant van het huis, maar veel te klein. Ik zie liever een los wasrekje, zodat je ook je natte handdoek kan ophangen. Veel schimmel tussen het plafond in de badkamer. Wifi is inderdaad alleen in openbare ruimte te krijgen, maar viel daar ook vaak weg. Kleine keuken, 2 kookplaten, maar 2 pannen kunnen eigenlijk niet tegelijk op staan. Kastdeur was kapot en werd pas 11 dagen na melding gemaakt...

    Ligging is prima, vlakbij Cita. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Sfeervol park

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    10
    Al zo'n 10 jaar komen wij hier en het blijft een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Al zo'n 10 jaar komen wij hier en het blijft een verfrissende, relaxte en inspirerende plek. Een oase in Playa des Ingles. Leuk begane grond huisje met terasje en een prettig keukentje. Goede bedden in een prachtige tuin.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,5
    mooie tuin en verzorgde bungalow waar je van een rustige en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    mooie tuin en verzorgde bungalow waar je van een rustige en ontspannen vakantie kan genieten

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,2
    Goede bedden, Zeer rustige stille omgeving, goeie douche en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bestek en Keukengerief iets te weinig

    Goede bedden, Zeer rustige stille omgeving, goeie douche en lekkere bedden, proper zwembad

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    9,2
    Ligging bungalow was ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging bungalow was ideaal. Hele dag zon en tegen het rustige, kleinere zwembad aan.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    7,5
    Mooi verzorgd park, zeer vriendelijk personeel en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De ligging van het park in het veel te volle en drukke Playa des Ingles.

    Mooi verzorgd park, zeer vriendelijk personeel en superschoon gehouden!

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    7,5
    Goed onderhouden en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi kan worden verbeterd.

    Goed onderhouden en schoon

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    8,8
    Leuk park, goede bedden, vriendelijk personeel, goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    onderhoud van het huisje zelf (een lamp werkte niet, nachtkastje was scheef)

    Leuk park, goede bedden, vriendelijk personeel, goede schoonmaak

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    Goed onderhouden complex met mooie bungalows.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed onderhouden complex met mooie bungalows. Handdoekenwissel iedere dag! Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    alles, proper, binnen en buiten, geen chloor in zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    buiten de vele kleine kindjes aan zwembad die om de haverklap huilden viel ons niets tegen

    alles, proper, binnen en buiten, geen chloor in zwembad

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,9
    De rust in het aparte gedeelte aan de overkant vd straat
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plaats op zich was niet gezellig.

    De rust in het aparte gedeelte aan de overkant vd straat

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    7,5
    Schoon, goed onderhouden, rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren overbooked en moesten 2 nachten uitwijken naar een hotel! Toch al lang vantevoren geboekt.

    Schoon, goed onderhouden, rustig.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,3
    Rust, verwarmd zwembad, veiligheid vanwege toegangshek met...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rust, verwarmd zwembad, veiligheid vanwege toegangshek met keycard

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,3
    locatie, keurig behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    alleen wifi verbinding in het gedeelte over de weg, wat minder goed

    locatie, keurig behulpzaam personeel goede schoonmaak

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: