Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Caballero de Gracia

Caballero de Gracia, 16, Madrid Centrum, 28013 Madrid, Spanje

#5 van de 1.034 vakantiewoningen in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 750 beoordelingen over dit appartement

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,9

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Mooie plek om madrid te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie, gastvrijheid. Het was heel heel lief klein maar fijn appartement met een leuk uitzicht op de straat. Bij de buren heerlijk ontbijten en verder in de straat een heerlijk restaurant met zeer leuke bediening.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    Een professioneel beheerd top appartement.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    geen

    Het appartement voldoet aan elke verwachting. Erg rustig en comfortabel. Ontvangst door de eigenaar volgens afspraak. De vooraf informatie per mail om naar het appartement te komen vanaf het vliegveld, is erg duidelijk. Aan de straatkant met de ramen dicht en de airco op slaapstand heerlijk kunnen slapen. Weinig rumoer gehad van de andere gasten in het gebouw. Het appartement wordt zeer goed schoongehouden, handoeken en lakens worden na 2 dagen verwisseld. Ontbijten kun je in de straat. Wij hebben in "Restaurante la Casina"ontbeten. In restaurant "La Gloria de Montera" (onze favoriet) enkele deuren verder in de straat kun je prima lunchen en/of dineren. Prijs is voor Madrileense begrippen laag. In het centrum van Madrid is alles op loopafstand, anders kun je gebruik maken van de metro op de hoek (Gran Via). De koffers op de laatste dag kunnen laten staan bij de beheerder i.v.m. de late vlucht terug. Al met al een aanrader.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Perfect appartement in hartje Madrid
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale ligging, appartement van alle gemakken voorzien, slaapkamer gesitueerd aan rustige kant. Erg veel beter zul je het niet krijgen. Dichtbij metrostation.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,6
    Perfecte ligging, alles aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de studio, en deze heeft een klein badje (1m40), dus languit ontspannen na een dagje stappen zal niet in het badje zijn

    Heel goede ligging, vlak aan de Gran Via, en heel dicht bij Sol. Prima ontvangst met alle benodigde info. Tel van leuke eetgelegenheden in de buurt, het keukentje hebben we niet gebruikt. Vlak bij metro, en op wandel afstand van place Cibele waar de airport express stopt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Mooi schoon maar gehorig appartement op centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement 4a is zeer gehorig; de stemmen van de buren en alle bewegingen incl het schuiven van stoelen ed waren hoorbaar. Ik spreek geen Spaans of Russisch anders had ik elk gesprek kunnen volgen.

    Ontvangst en hygiene; dagelijkse schoonmaak en om de dag nieuwe schone handdoeken. Goede locatie midden in het centrum met alle bezienswaardigheden en eetgelegenheden op loopafstand. Metrostation op 100 meter.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,6
    Zeer goed appartementje voor een bezoek aan bruisend Madrid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk viel er niks tegen . Wat wel wat raar over kwam (maar daar kon de gastheer niks aan doen) was de aanwezigheid op de hoek van de straat van prostituees.

    Zeer goede ligging om Madrid te bezoeken, alles op loopafstand. Heel vriendelijke gastheer, ondanks het taalprobleem (praat bijna geen Engels) konden we ons verstaanbaar maken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    10
    Prima locatie en goede voorzieningen. Heel fijn voor een stadstrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er is soms wat geluidsoverlast van de buren.

    Hele fijne locatie. Midden in het centrum, maar geen last van verkeersgeluid of rumoer op straat. Kleine, leuke restaurants in de straat. Dichtbij metro en treinstation op Sol. Van daaruit is het bijzonder makkelijk om ook andere steden te bezoeken. Bijzonder vriendelijke eigenaar. Dichtbij de grote madrileense musea. Echt een topper.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Willen zeker nog eens terug naar dit appartement.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten

    De ligging en de grote van het appartement. Ook de schoonmaak was goed verzorgt (alle dagen) en de vriendelijke huuismeester

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Prima locatie en appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Appartementen worden om de drie dagen professioneel schoon gemaakt inclusief wisseling van bedlinnen en handdoeken. Dat kom je niet zo vaak tegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg hard bed. Veel lawaai van voetstappen bovenburen van vroeg in de ochtend tot laat in de avond.

    Centrale ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,2
    We voelden ons thuis in Madrid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst en de bereidwilligheid tot hulp

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    Zeer tevreden, wij keren graag terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De uitstekende ontvangst; het uitstekende bed; de moka (voorzien op verzoek)

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Ligging,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden dakappartement (5e verdieping), er zijn vensters maar zeer hoog, je hebt het gevoel alsof je in blokkendoos slaapt. Je kan niet naar buiten kijken. We zouden dit direct terugboeken maar verdieping lager!! Sofa tamelijk smal voor 2 tienerdochters.

    Ligging, Zeer lekker ontbijt naast de deur, over de deur lekkere koffie en ijs. Rustige ligging maar zeer centraal. Aangename gastheer

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,3
    We mochten al om half 11 het appartement in op de dag van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat achterstallig onderhoud en basic inrichting.

    We mochten al om half 11 het appartement in op de dag van aankomst en de dag van vertrek tot 6 uur erin blijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    10
    De locatie, de grootte van het appartement, alles heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De locatie, de grootte van het appartement, alles heel schoon en de vriendelijke gastheer.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    8,3
    location was very good.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Pillows

    location was very good. Staff was very friendly

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer matig en klein, onpraktische indeling, douchegordijn,

    locatie

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: