Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Playasol Cala Tarida 3-sterren

Plaza del Mar s/n, 07829 Cala Tarida, Spanje

#2 van de 4 hotels in Cala Tarida

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 941 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,5
    Kleine maar moderne goede kamer, goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is een beetje kantine stijl. Proper maar weinig smaak in het eten. Weinig plaats om buiten te eten.

    Kleine maar moderne goede kamer, goed bed. Prijs kwaliteit is OK. Cala Tarida heeft een mooi strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,2
    - Geweldige ligging, dicht bij prachtig strand
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 4 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was helaas zeer gehorig

    - Geweldige ligging, dicht bij prachtig strand - zeer uitgebreid ontbijt - zeer grote en mooie kamer - vriendelijk personeel - mooi zwembad - prijs/kwaliteit Kan niet wachten om weer een keer terug te gaan!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Bij aankomst moesten we lang in de rij staan om in te checken. Er was maar 1 receptiemedewerker die het inchecken afhandelde. De tweede receptiemedewerker had andere taken maar welke taken dit waren, was niet duidelijk. Toen we eindelijk aan de beurt waren, werd verteld dat de kamer nog niet vrij was en wij om 14.00 uur terug moesten komen. Er werden wel alvast administratieve handelingen uitgevoerd en er werd gezegd dat we ons dan om 14.00 uur alleen hoefden te melden bij de receptie en we de sleutel van de kamer dan zouden krijgen. Om 14.00 uur kwamen wij terug en vroegen om de sleutel maar we moesten toch weer in dezelfde "rij" gaan staan. Dit keer was er maar 1 persoon voor ons, maar toch moesten we weer lang wachten. Onze kamers waren nog niet klaar en voordat dit tegen ons werd gezegd, stonden we een kwartier aan de balie te wachten zonder dat iemand wat tegen ons zei of maar even oogcontact maakte. In plaats daarvan werd er een zeer lang telefoongesprek gevoerd. Waarschijnlijk waren ze druk bezig het probleem op te lossen maar communiceer dit dan ook. Uiteindelijk kregen we te horen dat onze kamers nog niet klaar waren en dit zo snel mogelijk zou worden opgelost. Al met al kregen we 20 minuten later de sleutel. In het dorpje zelf is erg weinig te doen.

    Goed ontbijt. Een schone, wel wat kleine, kamer. Het complex ligt dichtbij het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    10
    Fijn hotel met uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel. Nette kamer met badkamer. De locatie is prima, 5 minuutjes lopen vanaf het strand (te bereiken via een trap). Gratis parkeergelegenheid voor het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel was niet onvriendelijk, maar was onbehulpzaam. Moest zelf mijn bevestiging naar hun mailen bij check-in (?! dat is gek...zij hebben mijn bevestiging gehad van Booking.com en kunnen deze zélf opzoeken op Booking.com) Bij alle aankomende gasten was er wel iets niet in orde of onduidelijk met de reservering, maar ze hielpen je niet met oplossen, dat moesten de gasten zelf doen. Ze hadden ook totaal geen interesse in de gasten. Het was puur verplichte handelingen uitvoeren. Vooral niet vragen; hoe gaat het? Of: fijn dat u er bent! Geldt ook voor ontbijt personeel; niet onvriendelijk. Ze willen alleen je kamernummer weten en dat is het. Geen praatje, geen interesse (en het was niet druk).

    goede locatie kamer heel netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Eten was elke dag afwisselend, enige nadeel is dat je niet bij het theater gedeelte moet zitten ivm lawaai als je kids hebt. Onze kids sliepen er gewoon doorheen. Animatie team is super leuk en de meiden achter de bar erg aardig. Receptie super vriendelijk ook. Let wel goed op je spullen! Als je all inclusive gaat moet je 2 euro borg betalen voor je bekers maar als je deze ergens laat staan dan wordt dit zo mee genomen. Strandje naast het hotel is super mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    Prima kamer, HELE slechte service!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat niet, receptie helpt met zn 2e 1 persoon en alsnog duurt het super lang. Onze check in duurde 3 kwartier omdat we van een 2-persoons kamer naar een 3 persoons kamer ging (niet overdreven). Ik kwam bij Felicia vragen of wij een late-check out mochten of dat we de kamer nog een nacht konden boeken. Zonder te kijken was dit niet mogelijk en met zoooo’n attitude. Toen mijn vriend het vroeg kon het ineens wel en was ze poes lief. We hadden om 17.00 een taxi besteld om naar het vliegveld te gaan, die er om half 6 nog niet was, waren tussen door 3x naar de receptie gegaan die alleen maar zei, hij komt zo, vervolgens naar de manager en die hielp ons wel. Ze hebben een pool tafel waar je niet omheen kan lopen en ballen mist en een voetbal tafel die niet goed werkt. Ontbijtbuffet was koud.

    De kamers waren modern en schoon met een goeie douch, we hadden ook een klein tuintje wat fijn was. Er was een prachtig strand om de hoek, maar wel met een lange en stijle trap.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Geen rust gekregen daar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer beneden naast de entertainment en zwembad. Erg veel lawaai tot na 12 uur. Moest met oordoppen in slapen. Ik zou dit hotel niet nogmaals boeken. Daarnaast heel veel Nederlanders die erg aanwezig waren. Geen Ibiza gevoel daar. Had net Loret de Mar kunnen zijn helaas...

    Locatie bij het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Vakantie na een week bij vrienden ff een nachtje daar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting echt vreselijk, alles wit en schel licht, ontbijt ruimte super ongezellig we hebben dus het ontbijt niet genomen maar lekker op het strand!

    Locatie perfect maar hotel super ongezellig! Alles wit en hard vel licht, bij mn tandarts is het nog gezelliger!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    3,3
    Bah
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Zeer slecht personeel, ze verstaan geen Engels. Bij binnenkomst van het restaurant moest je bijvoorbeeld je kamernummer doorgeven. Zeg je het in het Spaans en Engels, dan schrijven ze alsnog de 4 en 2 in de verkeerde volgorde. Voor het drinken moest je minstens 10 minuten wachten omdat de barvrouw nergens te bekennen was. Zeer slecht hotel, zeker niet klantvriendelijk. Er was op de zaterdag zelfs een bruiloftsfeest van de locals! Geen animatie op deze avond ( die waren zelf ook gast op deze bruiloft) en als gast van dit hotel voelde je je gewoon weggejaagd naar je eigen hotelkamer. Let op, op deze locatie heb je zeker een auto nodig! Er is hier niks. Beschimmelde ramen, ventilatie in de kamers niet goed. Volgens mij is het niet lang geleden opgeknapt met wat meubeltjes maar de basis is zeer slecht. Zeer gehorige kamers en het eten was slecht. Vaak buiten de deur gegeten, dat heeft de vakantie natuurlijk ook weer duurder gemaakt. Geen Ibiza meer voor ons en zeker niet dit hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    6,3
    De verwachting lag hoger dan dat het werkelijk was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel bij het ontbijt en zwembad gaan niet goed met klachten om. denken niet klantgericht. Douche buiten op balkon klinkt leuk maar totaal geen privacy.

    Mooie plek ,mooie baai, personeel receptie prima..

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Absoluut waar voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Meerdere speeltoestellen in het kinderbadje en daarbuiten.

    De excellente service en vriendelijkheid van het personeel, de nette en frisse uitstraling door de recente verbouwing, de ligging aan de baai en centrale ligging op het eiland.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    verzorgd en schoooooon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de herrie in de eetzaal door bv het 'smijten' met borden en bestek! het heel snel weghalen van je bord en meteen dat gepoets erachteraan saaie eetzaal! huilend personeelslid aangetroffen

    de douche variatie in het eten behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,5
    Goed bevallen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer met een tussendeur naar een andere kamer. Daardoor weinig privacy. Verder was het aansluiten van WIFI een heel probleem. Men werkt daar met facebookaccounts. Heb je dat niet wordt het moeilijk. Uiteindelijk lukte het de receptionistes om op onze gsm's WIFI te activeren. Inmiddels waren we wel enkele uren verder...

    De ligging t.o.v. strand, parkeerplaatsen, bedjes aan zwembaden en (alles behalve verwacht) de animatie. Ook het restaurant had onze goedkeuring. Wij betaalden ' s avonds € 18,00 p.p. voor het diner en de drank daarbij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We dachten dat het direct aan het strand lag. Om snachts uit te gaan ben je afhankelijk van een taxi omdat er geen (disco) bus rijdt. We zaten achter in het hotel gepropt, nul uitzicht.

    Kamer netjes, vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    4,6
    Blij dat we naar 2 dagen weg gingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet was zeer matig. Eetzaal zeer ongezellig en rommelig. Iets voor gezinnen met jonge kinderen die maar rond konden lopen.

    Kamers zeer gehorig. Je kon de buren horen plassen en tanden poetsen etc.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,7
    Een gemiddelde overnachtingslocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamer, net iets groter dan het 2 persoonsbed. Daarnaast ontbreekt het aan een matrasovertrek, hiervoor wordt een los laken gebruikt. Hygienist, maar in je slaap schiet het los waardoor je op het ondermatras komt te slapen. Ook sluit douchescherm niet goed af waardoor je na elke keer douchen de badkamervloer moet drogen.

    Locatie, vlakbij prachtige stranden van Tarida

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    4,2
    kamer was o.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chill Out met 2 Aparte Bedden (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Het ontbijt was bedroevend, en er stonden 10 man bij 1 koffieautomaat te wachten, totdat ik hierover iets heb gezegd, en toen werd er ineens een tweede bij geplaatst. Wij hebben bewust ook geen all inclusief geboekt, maar elders gegeten.

    kamer was o.k.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    De douche was goed, daf is altijd een dikke plus.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een bende, inchecken duurde 45 minuten in een stikhete wachtruimte, het hotel was nog niet af, overal rotzooi. Ze waren ruim voor afsluiten al ontbijt aan het opruimen en het ontbijt zelf was niet te eten. (Maarja, het was natuurlijk ook niet echt duur).

    De douche was goed, daf is altijd een dikke plus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Lekkere korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij SAN remo erg weinig strand

    Ik heb bovenstaand ingevuld maar dit was niet voor cala tarida maar voor san remo hotel omdat wij omgeboekt daar cala tarida nog in de verbouwing zat

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,9
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik iets moet noemen.... Ontbijt was elke ochtend hetzelfde. Verder een prima ontbijt.

    Locatie! I love cala tarida! Prachtige zee op loop afstand. Prima hotel voor een goede prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,3
    Top verblijf voor een kort tripje Ibiza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging is helemaal top, trap af en bij het mooie strand van cala Tarida én lekkere restaurants in de buurt. Ontbijt prima voor die paar nachten, schone kamer, prima douche.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,1
    Fijn enhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette wat gedateerde kamer op 3de verdieping. Uitzicht op zee. Strand is op paar minuten afstand met trap naar beneden. Supermarktje en parkeerplaats en busverbinding voor hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,1
    Goede locatie voor een rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Schoonmaak was er soms vroeg bij. Parkeren kan in de middag een uitdaging zijn. Ontbijt is van matige kwaliteit.

    's Nachts was het rustig hetgeen een grote plus is. Prijs/kwaliteit verhouding is voor Ibiza prima op orde. Faciliteiten dichtbij zijn prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    6,3
    degelijk al bij al
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai - smorgens al om 7u wakker door schoonmaakploeg - tot 12u snachts erg luide muziek van discobar, onmogelijk om te slapen

    Goed ontbijt - propere kamers - top ligging aan het strand

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Top ontbijt prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top ontbijt prijs/kwaliteit. Lekker vers fruit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    De locatie is prachtig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is prachtig! Wel een auto nodig om de buurt verder te verkennen. Zijn slechts een paar restaurantje in de de baai van cala tarida.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Kamer te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein. Kledingkast gaat niet helemaal open vanwege het bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was gehorig. De animatie ging door en hoorde je letterlijk

    Ontbijt zeer goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Ligging goed om de mooie strandjes te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Steriele look bij de eetzaal en omgeving van het zwembad. Klein bed.

    Ligging goed om de mooie strandjes te bezoeken. Naast de Xaxa.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, op het oog schoon, kijk je beter dan toch wel vies

    Nette kamers, mooie zwembaden. Prima ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Kamers erg netjes en nieuw, stranden bij cala tarida zijn...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers erg netjes en nieuw, stranden bij cala tarida zijn geweldig! hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed.

    Heerlijke relaxte, onlangs gerenoveerde en mooi ingerichte locatie! Vlak bij een mooi strand!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    fantastisch verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten

    de polsbandjes die je om krijgt zijn echt afschuwelijk en groot.

    het zwembad , eten , locatie , personeel allemaal prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Dit is voor mij een 4* acomodatie onder de 2* hotels!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De animatieteam vond ik iets te opdringerig

    De inichting van de kamer en het uitzicht op de baai

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Prima verblijf in mooi gerenoveerde hotelkamers op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de balie was heel traag en niet klantgericht.. Eerst alle eigen zaken afhandelen onderling en dan pas aandacht voor de klant

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Parkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamers erg klein

    kamers heel schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    Prijs/kwaliteit gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn zeer gehorig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,3
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten. Niet genoeg variatie.

    Ligging aan het strand. Schone kamers. Heerlijke douche.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,1
    Leuk hotel voor deze prijs. Eten kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten

    Kamer en bedden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    Prima slaapverblijf met een heerlijk gevarieert ontbijt, verder heb ik weinig tijd doorgebracht in h
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Gezelligheid in aankleding op het terras miste ik, was een beetje kaal

    Fijne rustige locatie op het eiland

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Ontbijt ruime keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entertainment tot laat, minimaal 24:00uur met veel harde muziek. Iedere avond. Veel Engels gasten

    Ontbijt ruime keuze

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Mooie gerenoveerde kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    All-in formule. Veel engelse

    Mooie gerenoveerde kamers. Heerlijk bed en goede fijne douche

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Perfecte ligging mooie kamers voorzien van alle gemakken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging is super meteen aan het mooie strand van Tarida met leuke strandtentjes voor ieder wat wils. Cala Comte en cala Vadella om de hoek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    3,3
    De centrale ligging op het eiland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal verouderd hotel. Verfraaiing van restaurant en kamer maar rest oud

    De centrale ligging op het eiland

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    zeer nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    zeer nette kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    Fantastisch hotel voor kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chill Out met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    onvergetelijke vakantie o.a. dankzij deze accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    de sfeer, de animatie en de ligging tov het strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,1
    Ontbijt was goed, kamers gerenoveerd maar net niet af.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Docuhegordijn volstaat niet, geen koelkastje op de kamer. Geen frisdrank/water automaat.

    Ontbijt was goed, kamers gerenoveerd maar net niet af.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Prima ligging naast een heerlijk strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorige kamer, letterlijk de buren horen praten!

    De ligging is perfect

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,3
    Zeker de moeite waard,voor gezinnen met veel animatie!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chill Out met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Gezien de prijs van het arrangement.Niets op aan te merken

    De locatie bij het strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Goed ontbijt en mooi ingerichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt en mooi ingerichte kamers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    5,8
    Gore kamer,stoffig en overal haren van een ander
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene ,erg slecht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    Gezellige ligging met alle faciliteiten in de buurt fijn en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Gezellige ligging met alle faciliteiten in de buurt fijn en vriendelijk personeel .

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,1
    Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het bed

    locatie en parkeerplaats

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    de vlotte incheck
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de vlotte incheck

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,9
    Superlocatie mr eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine gedateerde kamers met slecht bed.

    Ligging en schoonmaak.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    De ligging van het hotel en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De ligging van het hotel en een goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2016

    6,7
    Leuk voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    7,5
    We hebben er alleen geslapen, eten en drinken buiten de deur. Daarvoor was het ruim voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg hard.

    Het was erg schoon en dat werd dagelijks goed gedaan.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    5,0
    Op zich prima en voor Ibiza begrippen 'betaalbaar'
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed, rommelige binnenkomst en tikje aftands. Zeer gehorige kamers!

    Goed ontbijt, nieuwe airco op de kamer. Ligging tov strand was erg goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    4,6
    Albediening kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel daarnaast veel te duur voor wat je krijgt!

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    6,3
    Ontbijt en slecht bed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en slecht bed!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Ligging, rustig gelegen ,dichtbij strand en een paar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst vieze WC, gehorig, tijd voor renovatie. Kamer met tussendeur.

    Ligging, rustig gelegen ,dichtbij strand en een paar restaurants. Bus stopt voor de deur. Maar een auto huren is prettiger.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,5
    ik was heel gelukkig met een receptioniste genaamd Rut Zazo...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    er zijn na 17u15 geen busverbindingen meer naar andere locaties waardoor je telkens een taxi moet betalen om nog naar ergens heen te gaan wat wel een hap is in het budget zeker als je de avondmaaltijd in het hotel wil nemen die pas om 19u30 begint

    ik was heel gelukkig met een receptioniste genaamd Rut Zazo die bijzonder vriendelijk en behulpzaam was . Evenals de entertainment jongen Daniel die elke dag een lach klaar had en bijzonder veel energie bezat. De ligging van het hotel is heel mooi vandaar mijn terugkeer nu de derde maal naar dit hotel

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    Fijne sfeer, lekker eten, hele leuke animatie met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In het dorpje is niets te beleven.

    Fijne sfeer, lekker eten, hele leuke animatie met enthousiaste mensen, goede schoonmaak, genoeg bedden bij het zwembad en de service van het personeel.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    Meestal voldoende parkeerplek voor de huurauto, gevarieerd...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Redelijk gehorig, geen klein koelkastje op de kamer, vrij harde bedden

    Meestal voldoende parkeerplek voor de huurauto, gevarieerd en uitgebreid ontbijt, goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima om te ontbijten, te douchen en te slapen als je verder weinig in je hotel bent.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,9
    Elke avond weer een verassing wat er op het buffet stond.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen zijn slecht

    Elke avond weer een verassing wat er op het buffet stond. Het animatie team deed ook altijd zeer hun best. Alle avonden was er wel wat te doen.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    8,3
    Locatie & late checkout geen probleem!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden te zacht en s nachts herrie in de gang, kamer 214

    Locatie & late checkout geen probleem!

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,3
    prachtige baai met leuke strandtenten, Cotton club en AISEA...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer

    prachtige baai met leuke strandtenten, Cotton club en AISEA zijn aanraders

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,6
    animators en het eten en het strand dicht bij !
    • Vakantiereis
    • Groep

    niet zo veel coctails in de prijs inbegrepen van all in

    animators en het eten en het strand dicht bij !

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    vriendelijk personeel mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijk personeel mooie ligging

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Er zit een prachtige tent naast het hotel, AiSea , alleen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn niet bijzonder.

    Er zit een prachtige tent naast het hotel, AiSea , alleen daarom al kiezen wij voor dit hotel.

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Playasol Cala Tarida

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: