Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Borne Lofts

Calders, 5, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spanje

#688 van de 1.300 vakantiewoningen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 137 beoordelingen over dit appartement

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,0
    Leuke stad maar tegenvallend appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afwerking van het appartement. Veel dingen kapot, deur naar balkon kon niet goed dicht. Herrie tot diep in de nacht. Te weinig spullen voor 4 personen zonder afwasmogelijkheden

    De wijk. Prachtige buurt en op loopafstand van het strand en diverse andere bezienswaardigheden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    5,4
    Leuke buurt om te verblijven maar appartement is niet top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Ramen sluiten niet voldoende af. Dit werd blijkbaar vooraf niet nagekeken of hersteld. -Sanitair was ondermaats. Versleten kranen en slechte afvoer. -Foto's van het appartement weerspiegelen de realiteit niet. -Kortom: je betaalt te veel voor wat je krijgt.

    De buurt waarin het appartement lag. Heel gezellig! Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    4,2
    Stoffig kot, maar wel in leuke wijk gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer stoffig. Niet goed gekuist. Moesten de ramen open laten om te kunnen ademen, en hebben rieten tussenschot buiten moeten zetten omwille van de stank en het stof dat er in hing. Ook weinig gerief om daar te koken/eten toen mijn partner steeds zieker werd van de longen. Nauwelijks poetsgerief voorhanden als je t wat minder stoffig wilt maken.

    Ligt in de beste wijk van Barcelona

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,0
    Heerlijk stad met een fijne wijk(El Born), maar jammer van het onderkomen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig en klein(benauwd). S'nachts en s'morgens vroeg veel lawaai.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    10
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie van het appartement was top, midden in de gezellige wijk El Born. Gezellig en levendig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Perfecte ligging in het gezellige El Born
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging in het gezellige El Born

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,9
    Wij hebben het erg naar onze zin gehad tijdens ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het kluisje en de föhn in het appartement waren kapot, dus dat was onhandig.

    Wij hebben het erg naar onze zin gehad tijdens ons verblijf. Het ligt op een prima locatie in el born en vlakbij de high lights van Barcelona. Het strand ligt ook vlakbij (15 minuten). Ondanks dat er in eerdere beoordelingen stond dat het een dingetje was om in te checken hebben wij hier totaal geen moeite mee gehad, terwijl wij pas rond 19:30 aankwamen. Via sms kregen we duidelijke Instructies en was het zo geregeld. Al met al een heel leuk en goed verblijf gehad op een top locatie!

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,9
    de locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de water koker was lek, gebruik van gasfornuis niet mogelijk, valt de stroom uit. 2 persoonsbed aan de smalle kant, wel lang genoeg.

    de locatie is top. erg centraal, gezellig buurt en veel te bezichtigingen. La Ramblas op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gehorig, niet alleen geluiden van buiten ook in het trappenhuis. Personeel aan de desk vond ik ronduit onvriendelijk. Hele ochtend proberen te bellen kreeg ik te horen dat het er vast aan lag dat ik een verkeerd nummer had. Bij terugkomst hadden ze 25 eur afgeschreven zonder notificatie. Pas nadat ik had gemaild kreeg ik een factuur. Achteraf gezien was die 25 eur onterecht en teruggestort. Vond het wel erg makkelijk gaan. Ook via de mail in het weekend komt bijna geen reply.

    Locatie. Schoon appartement.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    Lokatie in hippe wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kwaliteit bedden, voor 4 personen. Capaciteit warmwater beperkt voor 4. Issues die opgelost hadden moeten zijn.

    Lokatie in hippe wijk. Directe lijnen met organisatie. Algehele kwaliteit, toegankelijkheid/veilig. Snel wifi! Supermarkt aan de overkant. Vliegveld op 20min, met taxi voor <30euro ('s nachts!)

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    5,0
    Het balkon
    • Vakantiereis
    • Groep

    Foto s op de site waren zo mooi in het echt viel hwt tegen !!

    Het balkon

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De borg

    De locatie

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: