Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over H·TOP Caleta Palace 4-sterren

Avenida Cavall Bernat, 122, 17250 Platja d'Aro, Spanje

#37 van de 56 hotels in Platja d'Aro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2493 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    3,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,8
    Het viel ons tegen. We gaan er niet meer heen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten viel ons tegen. Niet erg wisselend. Een echte vreetschuur. Ook het weer viel ons tegen we hebben van de 14 dagen 7 dagen dichte bewolking gehad. Als je dan geen auto hebt zijn er weinig andere uitwegen. Het OV rijdt minimaal. Wij hebben 2500,- voor alleen het verblijf betaald 14dgn/2pers. 20-8/3-9. Dat vonden wij de kwaliteit niet waard. Bedden bij het zwembad zijn altijd bezet.

    De ligging is prima. Gelijk aan een baai. De gezellige boulevard en winkelstraat ligt vlakbij. Er is een mooie wandelroute langs de kust via de rotsen (ca 1.5 uur)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,8
    Ontzettend tegen gevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je voor ontbijt, lunch en diner in de Rij wil Staat moet je hierheen gaan. Als het dan nog lekker was, oke maar het is niet lekker en Elke dag hetzelfde! Het hotel viel ontzettend tegen. Betalen voor Parkeren, 15?!!! Euro per dag!! Dit is zeker Geen 4 sterren waard zoals je in andere recenties ook al kunt lezen. Dit zou een mooi/Goed hotel KUNNEN zijn. Maar dan moeten ze Er eerst in inversteren ga hier aub niet naartoe maar kies voor een beter hotel voor dezelfde prijs. Normaal schrijf ik nooit recenties maar dit is je 100€ per dag niet waard, echt..

    Het uitzicht was super, eigelijk niet betaald voor een kamer met zeezicht. Wel gekregen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,8
    We boekten voor een lage prijs en hadden niet zo'n hoge...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    - geen mogelijk om buiten te eten - rumoerige eetzaal - veel en vroeg handdoek leggen aan het zwembad, waardoor het niet altijd lukte om een plaats te bemachtigen als je niet mee in de dans sprong

    We boekten voor een lage prijs en hadden niet zo'n hoge verwachtingen bij aankomst. Het onthaal was aangenaam en (kind)vriendelijk. We kregen een erg ruime kamer, met nog ruimere badkamer met bad. Er was vrij veel volk in het hotel, waardoor er soms wel wat wachttijd aan de bar was, maar storend was dit niet. De buffetten voor de maaltijden waren uitgebreid, gevarieerd en kwaliteitsvol. Voor ons was er in elk geval voor elk wat wils. Vanop het terras aan de bar heb je een geweldig over de baai. Hetzelfde geldt voor het zwembad, dat vlak aan het (kiezel)strand ligt. Wij kozen voor een all-inclusive verblijf, en hebben op geen enkel moment gevoeld dat we iets tekort kwamen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,7
    Het personeel was enorm behulpzaam en vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    Hadden bij ons verblijf enkel ontbijt maar na het eerste ontbijt buffet al snel alles gezien. Weinig variatie in het eten. Het hotel is enorm groot, maar is duidelijk aan een opknapbuurtje toe. Lift is verouderd, en reageert niet snel. De kamers zijn oké maar dan mag je niet verder naar de details gaan kijken (douchekop en de voegen verkleurd, putjes met vuil, losse tegels,...). Op de voorlaatste dag van ons verblijf kwamen we in een kamer toe waarbij de inhoud van airconditioning naar beneden was gekomen, er werd hierbij wel onmiddellijk een nieuwe kamer aangeboden die meer aan de verwachtingen voldeed.

    Het personeel was enorm behulpzaam en vriendelijk! Dit zowel aan de balie als aan de strandbar. Hier stond een goedlachse dame die je zin gaf om een praatje te slaan. Elke dag kwamen de poetsvrouwen op bezoek (wanneer uw dat wenste) en werden handdoeken, etc. gewisseld.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,4
    het uitzicht vanuit de kamer was geweldig, maar daarmee is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    In de jaren 70 was dit waarschijnlijk een 4 sterren hotel, maar het voldoet geenszins aan de verwachtingen van vandaag.

    het uitzicht vanuit de kamer was geweldig, maar daarmee is dan ook alles gezegd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    6,7
    Hotel is voor een paar dagen prima maar zeker niet langer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was erg hard. Faciliteiten zoals de badkamer erg verouderd. Doordat het galmt op de galerij is het erg gehorig en dat is jammer als je komt om uit te slapen.

    De ligging is perfect!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet echt smaakvol , dan bedoel ik de harde broodjes, jam, koffie. Het warme gedeelte (eieren)is prima

    Prachtige locatie aan het strand en op loopafstand naar het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Top !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 8 nachten

    Lang wachten bij de bar

    Eten is lekker voor 1 week , daarna mis ik de variatie maar dat heb je al snel bij all inclusive. Locatie is top , aan het strand en leuke baaitjes. Zwembad is wel ijskoud maar we zitten al eind oktober !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    't Was fijn, mensen zijn niet vlug tevreden, dan moeten ze "duurder" gaan, voor mij best ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Een koffie-aparaatje en mini-ijskastje op de kamer zou leuk zijn, ligbedden vielen tegen.

    Dit is geen luxe-hotel, maar dat weet je vooraf, de locatie is top, het kan er echt mee door, prijs-kwaliteit is ok.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    3,8
    Een afschuwelijk massatoeristen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit is een puur toeristen 2* hotel, met op de kamer een 2 persoons kinderbed. Wifi 1 uur gratis of je nu 1 of 4 nachten verblijft. Dagkosten wifi 5€, parkeerkosten 16€. Ontbijt om 9 uur dan sta je een half uur in de rij. De bedden langs het zwembad worden om 8 uur de handdoeken gelegd door de hotelgasten. Je moet wel je eigen handdoek meenemen. Bij aankomst moet je meteen de hele periode betalen. Een absolute afrader. Such a bad experience never again.

    Helemaal niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    de ligging ,vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    koffie uit de machine(bij het buffet) dat de parking 15€ per dag kost voor hotelgasten en dat je nog steeds moet betalen voor wifi

    de ligging ,vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,0
    Hotel is vuil en het eten is onsmakelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was onsmakelijk. Vaak ook lang aanschuiven bij de grill. Alle dagen bijna hetzelfde eten. De All inclusive is een lachertje en pure geldafzetterij want iedereen had toegang tot de snackbar waar je hele de dag door snacks, ijs enz kon gaan halen dus All inclusive was overbodig... Het hotel, de kamers niet zo proper. De tafels in de bar en terras zijn plakkerig en vaak vies. Personeel aan de bar zeer onvriendelijk. Nooit plaats aan het zwembad.

    De omgeving is mooi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    prima vier-daagse
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer op hoogste verdieping (5e) met slecht werkende liften niet de geboekte kamer gekregen (2 aparte bedden) maar wel extra zetelbed dus geen probleem check in is pas om 14u en niet om 12u voor 4* hotel verwacht je toch iets meer service : bv handdoeken voor aan zwembad niet beschikbaar, kleine koelkast op kamer wifi betalend is niet meer van deze tijd

    ontbijt zeer goed, avondeten matig vriendelijk personeel mooie kamer goed hotel voor kort verblijf van 4 dagen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,1
    over de ganse lijn een goed verlof gehad.het personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    drukte in restaurant,en het eten was meestal niet meer warm.zeer zwak internet.

    in de eetzaal was het chaotisch,door grote groepen die niet gespreid binnen kwamen,het personeel wist niet waar eerst te beginnen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,3
    Top Caleta Palace is top.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eetzaal is veel te klein voor het aantal gasten. Heel luid en druk. En te kleine zitplaatsen. Personeel werkt zich behoorlijk in het zweet om alles passend te krijgen.

    Zeer mooie ligging. Mooie plek. Uitstekend leuk lief en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    2,5
    Vies met onverwachte kosten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service en hygiene! Allerlei onverwachte kosten zoals geen gratis wifi en €15 per dag aan parkeerkosten. Ook lagen er afgeknipte teennagels naast het bed en haren in de badkamer.

    Check-in tot middernacht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Ik geeft hun een 10 voor ook een goed ontbijt en dat de personeel altijd voor je klaar stond .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hoor een vogel bij het hotel dat denk ik maar die was de hele dag stil en soms in de avond ging die schreeuwen dat was een min punt maar we hebben het overleeft

    De persooneel en de baas en iedereen die daar werk waren heel aardig en lief en behulpzaam en vooral vriendelijk .ik geeft deze mooie hotel een 10

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden HP, ontbijt en diner is een lopend buffet, het is oké maar daar is alles mee gezegd. in de buurt zitten veel bakkertjes die heerlijke broodjes verkopen.

    De ligging van het hotel, tegen het centrum aan en aan het strand half op de rotsen prachtig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,9
    prima prijs-kwaliteitverhouding, super ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers zijn heel erg gehorig, maar we hebben goed geslapen! Vind dat wifi in een 4 sterren hotel gratis hoort te zijn (maar ook dit wisten we van te voren)

    De locatie, plek en uitzicht van dit hotel zijn super!! Mooi schoon buitenzwembad met prachtig uitzicht over het strand Ontbijt: er is genoeg keuze, maar echt lekker vonden we het niet. Hoort mij verder niet klagen want verblijven voor 5 nachten voor 115 euro inclusief ontbijt en mooi weer is perfect!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Uitsluitend voor groepen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met een bezetting van zeker 400 kinderen was sfeer en gezelligheid en vooral rust zeer ver te zoeken. In het restaurant heerste een enorme drukte met ongelofelijk veel lawaai. Wij denken nier hier ooit nog te kolen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    6,3
    Prima hotel voor een kort verblijf als je een leuke aanbieding hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak van de kamers. Voor het oog was het redelijk schoon. De bedden waren te kort en deze waren wel schoon maar zag er niet zo uit. De schone handdoeken waren soms niet schoon. Het hotel is erg gehorig en is hard toe aan een opfrissing.

    Het ontbijt was goed. Heel veel verkrijgbaar. Verder was het bij de bar ook zeer goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    10
    Fantastic!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk eten, goeie bedden en het hotel zit aan het strand. Het is de tweede keer dat ik hier ben in dit hotel en het was echt fantastisch! 10+ for the manager who organised everything at the restaurant.This woman is really cool! Keep up the good work

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    Globaal heel ok, is geen luxe-hotel, hoeft ook niet voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De "overbestorming" van de "refter" is niet leuk, eten mag warmer.......

    3e keer, best ok, prijs - kwaliteit is top meest door de toplocatie, all-in concept is heel ok.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Locatie is geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer met Zeezicht (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer toeristich hotel maar dit was bewuste keuze met een baby

    Locatie is geweldig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Comfortabele bedden, alles was netjes en we hadden wat we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was steeds hetzelfde, niet echt gevarieerd.

    Comfortabele bedden, alles was netjes en we hadden wat we nodig hadden! Toplocatie ook.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is een beetje verouderd.

    Super gelegen hotel, met heel vriendelijk en hardwerkend personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,8
    Als je een kamer op de begane grond hebt en voor 01.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een kamer op de begane grond hebt en voor 01.00 wil slapen, is dat best lastig ivm harde muziek en optredens in de bar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    prachtig panorama vanop terras kamer
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    -

    prachtig panorama vanop terras kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    prijs / kwaliteit wel redelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het eten was dit keer niet best

    de ligging van het complex

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Het was heel mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis wifi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Prachtige locatie in vergane glorie hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en metname badkamer toe aan renovatie. Vergane glorie. Geen 4 sterren meer.

    De locatie. Hotel lag prachtig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Caleta palace
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De locatie en het zwembad, echt een prachtige plek aan zee!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,8
    Niet meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk naar riool.eten was smaskloos

    Ligging goed.drank goedkoop

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,8
    geen gratis wifi, en dure parkeer plaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    geen gratis wifi, en dure parkeer plaats.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prima vakantieverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden

    Aan het strand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotels was vast een luxe resort in de 80 jaren maar voor nu een Bertje gedateerd. Betalen voor WiFi kan niet meer.

    Lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk hotel met goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten

    De lokatie en de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,2
    Was top maar in het hoog seizoen zou ik er niet willen zijn zo groot complex dan zitten er 1000 mens
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat parkeren 15 euro per dag kost

    Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,1
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker op kamer voor flesvoeding terwijl het een familiehotel is

    Prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,7
    Middelmatig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde badkamer

    Zeezicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Strand was vlakbij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dinner

    Strand was vlakbij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Hotel op zich goed ! mooi zwembad!goede locatie! voor herhaaling vatbaar !maar dan zonder avond eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    kamer was erg klein --- en het avond eten was jammer genoeg zeer slecht-- en amusement in hotel viel helaas ook zwaar tegen!

    de locatie -ontbijd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Goede hotel netje en gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Een dringen face up van het hotel , binnen en buiten kant

    De ligging aan de strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,3
    Plezierige staf, nette bedienijg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten iets eentonig

    Plezierige staf, nette bedienijg

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    6,7
    Voor een kort verblijf was het ok mits je buiten de deur ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt was slecht. Schoonmaken van de kamer zou beter kunnen. Air conditioning werkte, maar blies vuil uit.

    Location

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    redelijk goed iets teveel chaos en geen bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    meer orde in het restaurant en te weinig plaatsen

    kamers super onbijt goed maar was een beetje een chaos

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,1
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toch wat verouderde kamers met minder werkende airco.

    De lokatie is perfect. Verder is de keuken ook heel goed te doen. Erg gevarieerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Alles was super gezien de prijs die we betaald hadden ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was super gezien de prijs die we betaald hadden ,

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    10
    Het personeel en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel en het zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren , WiFi, dat je niks buiten het all in kon bestellen als je alleen ontbijt geboekt had

    De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,8
    Prijs kwaliteit locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Info aan balie rumoer in eetzaal en bar

    Ontbijt en avond buffet super personeel werkkracht en zorg super

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorig

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,2
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald parkeren was niet bekend Alles is een beetje oud.

    Schoon Personeel was top Mooie locatie DubbeLe kamer was fijn.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,5
    We vonden de ligging van het hotel fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We vonden het drinken tijdens het ontbijt heel matig. Slechte koffie en melk, wat verkleurde zodra het was ingeschonken. De eetzaal was enorm lawaaierig.

    We vonden de ligging van het hotel fantastisch. Direct aan zee en via een mooie route naar het grote strand. Het uitzicht vanaf de hotelkamer was geweldig, echt precies zoals op de site.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    5,8
    ligging bij strand en vriendelijk restaurant personeel, ...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Internet en parking bijbetalen is niet zo van deze tijd meer. Internet mag incl zijn

    ligging bij strand en vriendelijk restaurant personeel, vooral Dhr Karim werkt gigantisch veel en blijft steeds lachen en vriendelijk. Ongelooflijk !

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    3,3
    enkel de animatie savonds was in het weekend in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    handdoeken stinken naar sigaretten kamers van de jaren stillekes nog geen frigo vanaf 8 uur kuisvrouwen heel veel lawaai maken dat je zeker wakker bent

    enkel de animatie savonds was in het weekend in orde

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    3,8
    niets, niets maar dan ook niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kussenslopen waren vuil, eetzaal was een ramp, een kwartier aanschuiven om een broodje je te nemen dat niet vers was, vuile koffietassen, alles samen was het een desastreus verblijf. Wij zijn elders gaan ontbijten. GEEN ENKELE STER WAARD

    niets, niets maar dan ook niets

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    4,6
    Personeel was vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vieze oude kamers, eten was smaakloos en koud. Geen rust op de kamer van alle kanten geluiden, kamers zijn erg gehorig. Voor het eten kan je minimaal een half uur in de rij staan, kortom erg slecht en niet voor herhaling vatbaar.

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Ligging, strand, dichtbij de winkels, grootgenoeg parking,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn aan verfrisssing toe ! Personeel van de Bar spreken niets anders dan spaans. Lange wachteijen overal !

    Ligging, strand, dichtbij de winkels, grootgenoeg parking, mooi zeezicht ( wel tegen meerprijs )

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,4
    ligging is ideaal, ook de parkeervoorziening bij het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vies en oud hotel, echt nog nooit zoiets meegemaakt. Bedden te vies om op te slapen en overal krijg je gedachten bij zoals bij "red mijn vakantie"

    ligging is ideaal, ook de parkeervoorziening bij het hotel is fijn, maar dat is het dan ook waar je voor betaald, zodra je binnenkomt is alles wat je betaald teveel, wat een afthans hotel!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    Perfecte ligging aan het strand , zwembad en dichtbij het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te lange wachtrijen (20 minuten) bij het eten (hoogseizoen). Het restaurant is veel te klein voor het aantal gasten en dat irriteert na een aantal dagen. Drankjes moeten in het restaurant aan de bar worden gehaald waar ook weer een rij staat. Ook wordt er in shifts gegeten waardoor iedereen een tijd krijgt toegewezen, niet echt handig op vakantie. Parkeren bij het hotel kost € 75 per week terwijl het in de omliggende straten gratis is. Strandbedden zijn aan vervanging toe. De openbare toiletten worden zeer slecht schoongemaakt. Geen bewaking waardoor iedereen het hotel binnen kan en ook gebruik kan maken van de faciliteiten zoals de bedden bij het zwembad (hetgeen zeer regelmatig gebeurt). Geen handdoekservice zwembad.

    Perfecte ligging aan het strand , zwembad en dichtbij het centrum. Zeer vriendelijk en hardwerkend personeel. Perfect werkende airco op de kamer. Dagelijkse schoonmaak. De kwaliteit , de afwisseling en de temperatuur van het eten was prima evenals verschoning van de tafelkleden ( bij iedere nieuwe gast). Voldoende keuze uit drankjes bij all-inn waaronder de cocktail van de dag, wil je toch iets anders is er een kleine bijbetaling welke duidelijk wordt vermeldt. Gezellig, rustig terras waar 's avonds geen animatie is (animatie is binnen) zodat er een normaal gesprek gevoerd kan worden. Gezellige strandbar.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,0
    De plek, locatie, is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De spullen in de kamer (incl keuken en badkamers) zijn echt aan vervanging toe. Doordat alles vervallen is, lijkt het ook niet schoon...

    De plek, locatie, is prima. Dichtbij het strand en dichtbij het stadje.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,9
    De ligging van het hotel is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het hotel is super. Wij hebben wel bijbetaald voor een kamer met zeezicht. Deze kamer was groter met een ruime badkamer, en de opslag meer dan waard. spijtig dat we geen ijskast konden bijhuren.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,3
    Totale vriendelijkheid en men houd zich aan de interne...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer bij aankomst kon wat beter gekuist zijn !

    Totale vriendelijkheid en men houd zich aan de interne regels,het hotel doet zeker haar best om de klanten te plezieren.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    6,7
    Ligging van het hotel tov zwembad en strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lunch en diner zou meer variantie en smaak mee gegeven kunnen worden.

    Ligging van het hotel tov zwembad en strand. Kunt er leuk wandelen langs strand en paadjes langs strand en de huizen e.d.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,0
    Mooi uitzicht van af het zwembad en prima strand!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel tegen. Brood is droog en hard en zowel de warme dranken als de koude dranken hebben weinig smaak. De warme gerechten en fruit waren overigens goed.

    Mooi uitzicht van af het zwembad en prima strand! Prijzen van consumpties zijn voor Nederlandse begrippen laag en consumpties zijn gewoon goed!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,9
    Het is er schoon en het personeel zorgt echt voor je om je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De muren op de kamer mogen wat vrolijker zijn. Een grote schilderij doet wonderen

    Het is er schoon en het personeel zorgt echt voor je om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,9
    in het voorseizoen kun je onverwacht binnenvallen en voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    in het voorseizoen kun je onverwacht binnenvallen en voor een zeer laag tarief een prima kamer boeken. Alles was netjes en schoon, en we werden bijzonder gelukkig van het ontbijtbuffet; dit hadden we in het buitenland niet verwacht!

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,3
    Prima ontbijd niks mis mee, maar we zaten er maar 1nacht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er geen verwarming was.

    Prima ontbijd niks mis mee, maar we zaten er maar 1nacht

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,9
    De locatie is top, zwembad - strand zo dicht bij elkaar,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dringend nood aan nieuwe-comfortabelere ligbedden aan zwembad.

    De locatie is top, zwembad - strand zo dicht bij elkaar, fantastisch.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,1
    Mooi zwembad en makkelijk na het strand te lopen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Massaal, drukte bij het diner.

    Mooi zwembad en makkelijk na het strand te lopen.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    7,5
    Top locatie aan strand en aan boulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lange rij voor drankjes bij aanvang lunch en diner.

    Top locatie aan strand en aan boulevard

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Massaal, lange rijen voor ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Massaal, lange rijen voor ontbijt en diner

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,7
    Ligging en nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten vooral s'avonds

    Ligging en nette kamers

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Mooie ligging ah strand en in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten mag beter en warmer. Let op rondom het zwembad ..... Erg glad!

    Mooie ligging ah strand en in het centrum

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: