Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over California 2-sterren

Paseo De Sancha, 17, Malaga Centro, 29016 Málaga, Spanje

#16 van de 92 hotels in Málaga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1490 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Lokatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kon niet om koffers uit te laden. Er zijn wel plekken voor kort parkeren voor de deur voor in en uitladen. Hier stonden echter auto.s geparkeerd. Na 3 rondjes gereden te hebben toch ergens tijdelijk geparkeerd in de omgeving. Als je in debuut in een parkeergarage parkeert kan je wel per dag doen. Voor 48 uur waren we uiteindelijk 44 euro kwijt.!!

    Lokatie is perfect. Vlak bij strand en centrum. Ontbijt is geweldig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    Mooi hotel, maar wel aan de prijzige kant voor zijn klasse.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit prijs verhouding. We hadden eerst 1 nacht geboekt voor 88 euro. Toen we nacht erbij hebben geboekt moesten we ineens 206 betalen voor twee nachten. Dit is zonder ontbijt. Geheel aan de prijzige kant.

    Ligging, dicht bij mooi strand en toch op loopafstand van centrum. Dakterras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Heerlijk hotel, erg vriendelijk personeel, goede bedden,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Gelegen aan een drukkere baan, maar achter die baan ligt het strand al! :)

    Heerlijk hotel, erg vriendelijk personeel, goede bedden, nette kamers, mooi dekterras, heerlijk ontbijt, ... Perfect hotel voor een korte citytrip!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Knus hotel met stijl.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting op de kamer bleef branden, alleen door de stroom uit te schakelen ging het licht uit. Daardoor ook de airco en dan wordt het wel een benauwd kamertje

    Knus hotel met stijl. Netjes en romantisch ingericht. Tussen alle grote hotels een verademing in Malaga.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Aangenaam verrast!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien wel leuk als je nog een drankje zou kunnen nuttigen in het salon of op terras.

    Aangenaam verrast door het mooie hotel. Zeer mooie artdeco stijl, stijlvolle inrichting van de entree en salon. Super lekker ontbijt met vers geperst sinaasappelsap en bediening aan tafel. Zeer behulpzaam personeel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,9
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De douche is ietwat aan de kleine kant.

    Nette rustige kamer gehad en het personeel hield rekening met de opgegeven voorkeur. Goede ligging om Malaga te bezoeken. Prima geslapen in goede bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Prima kleinschalig hotel dan zekers 3 sterren waard is ultra proper met mooi ingerichte badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    geluidsisolatie kamer (achterste deel van gebouw) > geluidshinder van buren (niet van buiten)

    Uitstekend ontbijt. Vers geperst appelsiensap. Geregeld eigen bereid gebak. Variatie. Meer dan voldoende, bijvragen geen probleem. (bv extra pistolet/ thee) Engels naar behoren! Mooie propere kamer + goed uitgeruste badkamer (wel haardroger meebrengen!), goede handdoekenservice. Zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Heerlijk lang weekend gehad op een prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets.

    Locatie op ruim 200 meter van het strand is geweldig. We hadden een kamer aan de zijkant en totaal geen last van verkeer o.i.d. Bus naar het centrum stopt pal voor de deur, maar in een kwartiertje is dat ook te lopen. Ontbijt is geweldig; geen buffet maar redelijk vast geheel van koffie/thee/chocolademelk, croissant, broodje, ham/kaas, jam, fruit, yoghurt, op verzoek een eitje en een stuk eigen gemaakte cake. Personeel is erg vriendelijk en uiterst behulpzaam. Koffers kunnen ook rustig blijven staan als je pas in de avond terug vliegt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Het ontbijt was uitstekend en goed verzorgd vers fruitsap en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was wel klein en bij een verblijf van 7dagen had ik toch een terrasje of balkonnetje verwacht. Er was ook geen mogelijkheid om tijdens de dag een koffietje of iets fris te drinken

    Het ontbijt was uitstekend en goed verzorgd vers fruitsap en alles wat u kon verwachten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Heerlijk en onbezorgd verblijf dichtbij de stad en het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en thee dat je zelf kunt zetten of pakken.

    De accommodatie staat op een fijne plek. Dichtbij het strand en dichtbij de stad en busverbindingen. Heerlijk ontbijt geserveerd aan tafel. Kamers zijn prima én het dakterras is heerlijk om van de zon te genieten. Aardig personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Heel plezierig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijke en vriendelijke service. Ouder hotel maar goed neerhouder met mooie kleuren en decoraties. Uitstekend geserveerd ontbijt. 2 minuten van het strand en 10 minuten van (oude) city center.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,5
    Prima verblijfplaats voor een stedentrip naar Malaga.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ik vond de bedden erg hard, kamer wel heel klein. Echter een grotere kamer hadden we ook niet nodig, aangezien we de hele dag op pad waren. Kamers waren ook wat gehorig.

    Ontbijt was prima, iedere dag geserveerd aan tafel en geen moeite te veel. Locatie is ook prima. Stukje wandelen naar het oude centrum, maar geen moment het gevoel gehad dat we echt uit het centrum waren.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    10
    Vriendelijk, comfortabel, schoon en zalig dakterras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Enige verbeterpunt: de witte afbakbroodjes mogen vervangen worden door broodjes van de warme bakker

    Erg schone kamers, vriendelijke mensen, goeie ligging bij strand en bij oude stadscentrum. Goeie bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    Prima hotel dichtbij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bed was een queensize, dus een beetje smal en kort. Een wat groter bed was prettiger geweest.

    Ontbijt was erg goed. Vers gebakken broodje en croissantje met gekookt eitje, ham en kaas, jam, bakje fruit en yoghurt en muesli. Locatie uitstekend voor het Malagueta strand. Supermarkt om de hoek. Het centrum van Malaga is iets verder lopen, maar met een kwartiertje tot 20 minuten ben je er wel. Fijne douche met lekker veel water.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Strand en heel schaduwrijk wandelpark vlakbij. Een hele mooie en aangename stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt werd aan tafel geserveerd en dus allemaal fris en vers . Vers geperst sap, keuze overvloedig en zeker voldoende. Kamer heel net en super bed . Wij hadden een kamer op de vierde verdieping .Het dakterras op deze verdieping had mooi zicht op zee.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Het ontbijt was eenvoudig maar goed en voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    zou ik niet weten.

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed en voldoende. De kamer was goed. De bedden uitstekend. Ook al was de kamer aan de straatzijde was deze toch rustig. De badkamer was ruim, schoon. Het hotel ligt gunstig om naar het centrum te wandelen of om naar het strand te gaan. 5-10 min lopen uitstekende ondergrondse parkeergarage.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich heel tevreden maar bij ontvangst kon men iets vrolijker zijn en men spreekt slecht engels, maakte het lastiger om elkaar te begrijpen....

    Mooie kamer. Goede locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Kleinschalig Super gezellig hotel op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is wat ons betreft echt geweldig, het ligt dicht bij het strand. De kamers zijn mooi , ruim en schoon, we hadden ook een klein balkon. Iedere ochtend kregen we een uitgebreid ontbijt geserveerd. Ook het personeel is zo vriendelijk , wat ons betreft gaan we zeker de volgende keer hier naar terug.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was een super verblijf. Erg aardig ontvangst. Heerlijk ontbijt. Mooie kamer(wel gehorig en deuren klemmen waardoor ze hard dicht geslagen worden door reizigers) Supermarkt op 50 m en bushalte voor de deur. 20 min lopen naar centrum. Als we nog een keer naar Malaga reizen komen we zeker terug in dit hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    minimale puntjes: afvalbakje op tafel. en de muziek tijdens ontbijt erg oudbollig.

    top ontbijt. kamers super schoon. heerlijke rustige locatie, dicht bij het strand de supermarkt. restaurants en centrum binnen loopafstand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Karakteristiek klein hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De thermostaat in de douche had iets beter mogen werken, maar ook hiermee blijft het een prima 2-sterren optie.

    Leuk, klein, karacteristiek en simpel hotel. Vriendelijk personeel. Alles was netjes en schoon. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Elke dag werd de kamer schoongemaakt. Ondanks de ligging aan een drukke weg, was het erg goed geisoleerd waardoor je er geen last van had. De airco heb je in het warmere seizoen hard nodig maar die was stil en werkte prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Uitstekende locatie met goede verzorging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het enige jammer vonden wij dat de airco niet aangezet kon worden als we de kamer verlieten. Het was daardoor erg warm in de kamers. Wij zijn zelf best wel koukleumen, maar zelfs wij vonden het met vlagen te warm. Ontbij kostte ons 9 euro per persoon. Dat is ook nog best aan de hoge kant als je niet alles gebruikt van het ontbijt. Maar dat namen wij op de koop toe.

    Het ontbijt is erg uitgebreid en goed verzorgd. Ook een groot voordeel is dat je tot laat kan ontbijten (11:00) De kamers zijn verzorgd en netjes en de bedden zijn goed. Locatie is uitstekend en alles is makkelijk te bereiken per voet of bus. Een taxi is in die zin niet nodig. Ook is het strand lekker dichtbij en het dakterras is heerlijk om in de avond even bij te komen en een drankje te doen. In het hotel ligt alles al klaar. Prima vertoefen!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Heerlijk en precies op de goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hadden geen auto maar ik denk dat parkeren moeilijk is in de omgeving.

    Ligging, 5 minuten van het strand en 12 minuten van het centrum. De kamer , ruim en schoon en grote badkamer. Ontbijt aan tafel geserveerd. Dichtstbijzijnde strand en strandtentje caletta beach is rustiger dan verderop

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    Een heerlijk ontbijt aan tafel geserveerd met alles erop en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren moet aan de straat (gratis zaterdag na 2 uur en zondag) maar een plekje vinden is lastig. Anders in parkeergarage.

    Een heerlijk ontbijt aan tafel geserveerd met alles erop en eraan!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Zeer goed ontbijt, uitgebreid en gevarieerd, verse producten...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer goed ontbijt, uitgebreid en gevarieerd, verse producten, heel lekker; mooie kamer, heel netjes; hotel is traditioneel ingericht, heeft veel couleur locale; personeel is zeer vriendelijk. Als ik nog eens in Malaga moet zijn kies ik direct weer dit hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Gewoonweg fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    California is een kleinschallig hotel. Als je binnen komt word je onmiddellijk hartelijk ontvangen, super vriendelijk personeel. De kamers zijn zeer proper en netjes. Het ontbijt is geen buffet, maar ik vond dit eigenlijk eens een aangename verandering. Je wordt aan het tafel bediend en krijgt croissantjes, broodjes, vers fruit, muesli met yoghurt, een gekookt eitje , hesp, kaas, vers geperst fruitsap en koffie of thee. Wat moet je nog meer hebben? En ook hier is de bediening met een glimlach. Als je naar huis gaat kan je uzelf opfrissen in een klein kamertje met inloopdouche, ook hier weer heel proper. In dit hotel voel je u als toerist heel welkom. Ik zou het zeker aanraden. Het strand is op wandelafstand. Zelfs het centrum kan je gemakkelijk te voet doen als je graag wandelt. De taxi van de luchthaven kost je 22€ en je bent op een 25minuutjes in je hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,2
    heerlijk hotelletje, een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Mooie kamer, rustig 's nachts, perfecte ligging t.o.v. strand en stad, bus elke 10 minuten voor de deur, maar wandeling is ook heerlijk, langs de zee, haven, park. Bijzonder vriendelijke service en prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Fantastische locatie, vriendelijk personeel en geweldige stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we na 3 dagen weer naar huis moesten🙁

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk mensen, een schitterend uitzicht op de zee en een dakterras op het hotel waar je tot laat heerlijk kon zonnen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    Top hotel! Het personeel is zeer vriendelijk en heeft er echt voor gezorgd dat onze vakantie heerlijk ontspannen was. Kamers zijn schoon. Ontbijt heerlijk. Echt een aanrader

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    9,6
    Aangenaam verblijf in een schoon hotel, aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Het uitzicht: dichtbij muren van aangrenzende gebouwen; niet altijd warm water

    Het ontbijt was geweldig. Personeel was heel vriendelijk; Korte loopafstand naar het strand

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,3
    Jammer dat we in een ander hotel moesten verblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Door renovatiewerken werden we verhuisd naar een ander hotel: Las Vegas. Het heeft misschien een ster meer, maar dat zal niet aan de vriendelijkheid van het personeel aan de receptie gelegen zijn. De airconditioning op de kamer werkte niet. Dat was volgens het personeel normaal want het was nog 'winter'.

    Het uitzicht vanop het terras van onze kamer was prachtig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Dicht bij centrum en auto geparkeerd voor het hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ei was te kort (schatting 3min) gekookt. Moet men vooraf vragen of 5 min aanhouden. Nu hebben we ze daarom niet gegeten. Maar, er zijn ergere dingen in de wereld.

    Dicht bij centrum en auto geparkeerd voor het hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,8
    Zonnig Malaga
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Jammer dat er geen barretje in het hotel was. Altijd fijn als je met vrienden bent om samen iets te kunnen drinken. Ze vertelde ons dat er na de renovatie van de ontbijtzaal en de keuken er en barretje komt.

    De ruime kamer (superior room) en het overdadige afwisselende ontbijt, daar was niets op aan te merken. Een heerlijk dakterras, waar het goed vertoeven was. Ligging t.o.v. het strand en het centrum van Malaga was op loopafstand. Bus stopt voor de accommodatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    8,3
    fijn hotel met een erg slechte parkeer ervaring
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden bij booking.com de filter 'met parkeerplaats' aangezet. Dit hotel kwam toen oa naar voren. Daarna ook nog in een aparte melding naar het hotel aangegeven. Toen wij aankwamen was er echter geen parkeerplaats beschikbaar. Zij hadden het immers niet bevestigd. Sic. Maar ook niet ontkent. Puntje voor booking.com: ik wil als voorwaarde voor de boeking een parkeerplaats. Dat kan nu niet. Het dat is soms echt balen. Vooral de manier waarop zo'n hotel er dan mee omgaat.

    Fijn hotel met mooie kamers, dicht bij het strand en een halfuurtje lopen naar Malaga. De bus komt voor de deur.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    9,2
    Fantastisch verblijf in califorina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naar verhouding met prijs was alles goed. Enige is wat harde matrassen

    Hele prettige vriendelijke eigenaren, je voelt je echt welkom. goed ontbijt en de ligging is perfect. Dicht bij het strand en het centrum. Een heel fijn dakterras. Eenvoudig maar goed hotel voor een paar dagen .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,8
    Hotel met gezellige sfeer en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid op de gang en verkeer .

    Kleinschaligheid en directe contact met personeel cq eigenaren.De kamer was smetteloos schoon. Van vliegveld ,met trein en bus in 40 minuten tot vlakbij hotel. Wij hadden fietsen gehuurd, dus waren onafhankelijk van openbaar vervoer. Het terras op het dak was lekker om lekker te relaxen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    9,6
    Een familiebedrijf en een echte aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Oubollig groot herenhuis maar ook dit heeft zijn charme. En voor deze prijs mag je echt niet meer verwachten.

    Heerlijk ontbijt aan tafel gebracht en met de mogelijkheid om steeds iets anders of meer te vragen. Geweldig vriendelijk en hulpvaardig personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    10
    Prima hotel tegen redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een stukje lopen naar het centrum. Plm. 15 minuten,maar gelukkig wel via een mooie schaduwrijke route.

    Prima ontbijt dat ook buiten op het terras geserveerd werd. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Verder een dakterras waar we rustig een boek konden lezen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Een hotel om te onthouden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Locatie is super. Dichtbij strand, supermarkt en historisch centrum. Bed was uitstekend. Wij hadden een grote kamer met balkon maar ook het dakterras is heel fijn als je geen balkon hebt. Het hotel straalt een erg leuke sfeer uit van een oud herenhuis.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2016

    8,3
    Prima uitvalsbasis voor een strand- en/of stadsvakantie in Malaga
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Een puntje: verlichting op het dakterras ontbrak. Dat was jammer.

    Mooie grote kamer met luxe badkamer. Goede bedden. 100 meter van strand. Bushalte voor de deur. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,3
    lokatie, toch in de stad en toch niet te druk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    parkeergelegenhied is een probleem, je kan in de buurt parkeren gratis ,maar eerder in een betaalparking.

    lokatie, toch in de stad en toch niet te druk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer, ivm tussendeur. Eerste dagen weinig last gehad, maar de buren die later kwamen waren vrij luidruchtig. Bovenste verdieping wordt erg warm, gelukkig is dat met de airco goed op te lossen, maar op lagere verdiepingen ia het wss koeler (stroom gaat uit wanneer ke er niet bent). De koelkast gaat ook uit als je de kamer verlaat.

    Aardig personeel. Gezellig ingericht hotel. Genoeg barretjes in de buurt om te ontbijten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon

    Prima ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,8
    Kleinschalig- centraal, 15 min centrum Malaga, 5 min strand-...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig- centraal, 15 min centrum Malaga, 5 min strand- zeer schone ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,6
    Geweldig hotel in een gebouw dat nog de sfeer ademt van de 19e eeuw maar toch alle comfort biedt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Prachtige kamer in een mooi hotel met zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Prachtig hotel, geweldig ontbijt, goede locatie,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig hotel, geweldig ontbijt, goede locatie, vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    Dakterras
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer!

    Dakterras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Romantisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,6
    Vriendelijke ontvangst laat uitchecken ( 12.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst laat uitchecken ( 12.00)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Ontzettend genoten van het verblijf in dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De service, uitgebreid uitgeserveerd ontbijt, goede bedden en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,4
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog extra trappen naar zolder verdiep

    Ontbijt goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was super!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    ontbijt was prima,kort bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was prima,kort bij het strand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Goed hotel op gunstige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren enkele uren langer dan 1 dag kostte een volle dag extra: €14

    Ontbijt prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Net rustig en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras relatief stug

    Dicht bij centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    Aanrader als je Malaga wil bekijken!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie dicht bij strand en meteen bus voor de deur naar centrum!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best prijzig voor een twee sterren hotel, buiten het seizoen.

    Dakterras en locatie ten opzichte van strand. Mooie kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Fijn en authentiek stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een mooi oud pand, smaakvol ingericht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Allos klopte

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,5
    Prima hotel op een goede plek vlakbij het strand en de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was geweldig!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    Prima onderkomen voor citytrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ietwat gehorig.

    Relaxed, vriendelijk personeel. Hotel op loopafstand van haven, bezienswaardigheden en centrum. Goed openbaar vervoer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het weer

    Ligging, Sfeer, ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Prima!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer en de mensen (eigenaars)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi ouderwets hotel. Super ligging nabij strand en centrum. Zeer verzorgd ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, comfortabele kamers, leuk dakterras

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    9,6
    Zeer comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne, nette kamer en heerlijk vers ontbijt 's ochtends. Op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,6
    Mooie kamer, heel goed verzorgd ontbijt, verrassend dakterras, genoten en veilig gevoeld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel niets tegen

    Het gevoel 'welkom' te zijn, vriendelijkheid en dienstbaarheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaioverlast tussen de kamers Gehorig

    Plaats en service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd en prijzig in relatie tot prijs/kwaliteit verhouding

    Royale kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar

    Geen ontbijt gebruikt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,3
    Zeer vriendelijke staf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein met leuk dakterras met zeezicht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    Dakterras, vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats

    Dakterras, vriendelijke ontvangst

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Geen ontbijtbuffet, maar ontbijt was elke dag weer een verrassing (en ruim voldoende).

    Uiterst sfeervol en vriendelijk/behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,6
    Het mooie dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten.

    Het mooie dakterras.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    Verblijf was uitstekend, erg vriendlijk en behulpzaam personeel; dicht bij strand en loopafstand cen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Douche mengkraan vervangen voor thermostatisch douche mengkraan.

    Ontbijt is ruim voldoende, met vriendlijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: