Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Callao 4-sterren

El Jable, s/n, 38670 Callao Salvaje, Spanje

#19 van de 26 hotels in Callao Salvaje

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 279 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Betaald WiFi

    4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    3,3
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Warm buffet erg slecht. Kamers oud. Lekkende kranten, kapotte lampen, te harden bedden en niet schoon. Mannelijk baliepersoneelslid zeer vrouwonvriendelijk

    Het Spacentrum en het ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,1
    Eerder 3 sterren en auto huren is wenselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    -keuzemogelijkheden in restaurant (vooral desserten was een tegenvaller) -snacks aan zwembad -geen bediening op terras buiten

    -Zwembadzone en kamer -geen hoogbouw en geen massahotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    6,7
    Het ontbijt en het diner waren wel lekker en het wordt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Bij het diner (halfpension) was geen drinken inbegrepen niet eens een kan met water (op z'n minst). Ook was ik in de veronderstelling dat de WiFi gratis was, maar dit was alleen 1 uur per dag gratis en anders moest je €7,- per dag betalen wat gewoon duur is. En het zal wel ergens aan liggen, maar er was nauwelijks entertainment terwijl ze er wel het podium voor hadden. Als je leuke plekken wilt zien is het handig om een auto te huren en anders moet je altijd met de taxi/bus (bushalte is op 20 minuten loopafstand), omdat er in de nabije omgeving weinig te doen is.

    Het ontbijt en het diner waren wel lekker en het wordt altijd bijgevuld. Je hoeft je dus niet druk te maken dat al het lekkers op is wanneer je wat later gaat. De kamers waren ook goed; lekker bed, lekkere airco, afhankelijk van waar je kamer zit heb je een best groot achtertuin met ligstoelen en de kamers zijn altijd schoon en fris. Ook heb je de mogelijkheid om voor vertrek je boardingpass naar de receptie te mailen zodat zij deze voor je kunnen uitprinten. Dat scheelt weer inchecktijd op de airport.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,5
    Zeer aangenaam verblijf gehad in all-in.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen terras met ligstoelen aan kamer.

    Vriendelijk personeel. Lekker eten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,5
    Mooie locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Nauwelijks Wifi-mogelijkheden;

    Mooie locatie; vriendelijk personeel. Veel sportaccomodaties.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Aanrader voor wie in de winter op zoek wil naar de zon. Goed gelegen voor wie houdt van rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is ietwat verouderd. De bedden zijn hierdoor wat minder comfortabel.

    Locatie: rustig en mooi gelegen. Lekker eten! Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    6,7
    Lekker eten, mooi zwembad, rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Poetsen kon beter, zeer vuile spiegels en ramen, schimmel in de douche, hotel is dringend aan renovatie toe

    Lekker eten, mooi zwembad, rustig gelegen

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    6,3
    De wellness en de spa
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles is aan een opfrissing toe Het avondeten mag wat gevarieerder Badkamer is echt aan renovatie toe

    De wellness en de spa Het ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    alles viel super mee geen klachten , kamer netheid zeker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi heeel slecht was het enige min punt

    alles viel super mee geen klachten , kamer netheid zeker voor herhaling vatbaar

  • Beoordeeld op: 13 februari 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel en goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gebruik van wifi netwerk.

    Vriendelijk personeel en goede faciliteiten. Uitstekend verwarmd zwembad.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: