Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Barcelona 3-sterren

Sector Baricentro N-150 Km- 6,7, 08210 Barbera del Valles, Spanje

#3 van de 4 hotels in Barbera del Valles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1157 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    mwah redelijk.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het is allemaal wat gedateerd.

    Goede lokatie ten opzichte van het circuit van Barcelona. Er zit een enorm winkelcentrum tegenover, met voldoende eetgelegenheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    9,6
    Dat men met een kleine surplusbetaling van 10 euro de kamer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat het restaurant zondagsavond gesloten is.

    Dat men met een kleine surplusbetaling van 10 euro de kamer kan bezetten tot 18:00 uur op de dag van vertrek.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Goed en rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was ver van barcelona center en het station. Ook geen koelkastje i.d kamer of tandpasta.

    Schone kamers, overdekt winkelcentrum dichtbij en busvervoer naar het station

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Fijne bedden voor een goede prijs. Voor snelle verbinding met Barcelona moet je ergens anders zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar Barcelona Op zondag geen ! Bussen maar het treinstation en taxi niet te krijgen savonds taxi telefoniste hing gewoon op toen we geen Spaans praatten een Spaanse hielp ons en toen kon ze wel uitleg geven

    Bedden waren goed personeel behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    4,6
    Waardeloos!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand van het hotel naar Barcelona. Jullie geven aan dat het 7km is, maar in werkelijkheid moesten we eerst 20 min met de bus naar het station om daar vervolgens weer 20 min met de trein naar Barcelona te reizen. Wij zullen ook nooit meer een hotel buiten Barcelona nemen. Wij waren enorm teleurgesteld als gezin, hierdoor hebben we veel minder van Barcelona kunnen zien.

    Het winkelcentrum dat tegenover het hotel was.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,4
    Op de 4 de verdieping met open galerij naar buiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de 4 de verdieping met open galerij naar buiten...zeker niet voor mensen met hoogtevrees

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,4
    Aardige mensen, slechte prijs/prestatie verhouding. Verouderd maar schoon.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Dit hotel heeft echt een update nodig. Sommige dingen vallen nog net niet uit elkaar.

    Het personeel was vriendelijk, de kamers schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,7
    verder wel goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten

    Vriendelijk heid personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    alles naar wens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen idee

    ontbijt was zeer goed niets aftekeuren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Connectkamer, prijs kwaliteit, ligging, personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollig, materiaal mag Best hier en daar ge-update worden

    Connectkamer, prijs kwaliteit, ligging, personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, perfecte tussenstop om uitgerust te kunnen doorrijden naar onze eindbestemming

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Marakech super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Agadir hotel is twee keer niets

    Heel goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is lastig met grote personenbus

    Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,1
    Het eten in het restaurant was niet goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant was niet goed...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Ik heb niets af tekeuren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb niets af tekeuren

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    5,4
    Ontbijt zeer karig,matige service in de bar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer karig,matige service in de bar

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,7
    Hotel erg gedateerd oa badkamer aan renovatie toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel erg gedateerd oa badkamer aan renovatie toe. Eetzaal ongezellig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    wij gaan 2 maal per jaar langs tot nu zijn wij tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden een kamer aan de kant autostrade zeer veel lawaai

    wij waren tevreden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    7,1
    Overnachting Barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was smerig ook luchtrooster zwaar vervuild

    locatie, parkeren en prijs

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    5,4
    Armoedige hotel op toplocatie voor de doorrijdtoerist
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte internetverbinding!!!

    Locatie aan de AP-7 route de soleil

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    10
    Aanrader vlak bij groot winkel centrum.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar niet open wij kwamen 15.00 u aan en wilde op t terras een pilsje drinken. Nada

    De ligging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    5,4
    langs autosnelweg
    • Zakenreis
    • Stel

    betere kamer verwacht. We waren er reeds eerder en toen rechtstreeks geboekt en betere kamer gekregen. via booking = slechter ontvangen

    langs autosnelweg

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,5
    de ligging omdat wij naar de F1 race gingen en het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging omdat wij naar de F1 race gingen en het hotel kort bij het cicuit ligt.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,6
    Ontbijt was zeer goed .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was zeer goed . Ik kan niets afkeuren.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    7,1
    Kamer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorme drukte van een vereniging Jong, veel lawaai

    Kamer goed. Garage perfect

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    6,7
    Het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bereikbaarheid. We komen er al 5 jaar maar elke keer rijden we verkeerd, ondanks de TomTom. Ook wegrijden geeft problemen.

    Het hotel

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,0
    Het bed
    • Zakenreis
    • Stel

    Voor de rest alles!

    Het bed

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: