Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Can Xiquet 4-sterren

Afores, s/n, 17708 Cantallops, Spanje

#1 van de 2 hotels in Cantallops

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 250 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,8
    Goede overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De volgende maal we daar passeren vragen we zeker een kamer met zicht

    Wij hadden een beetje pech met de kamer. Een heel mooie kamer (groot), zelfs met bubbelbad. Maar... totaal geen uitzicht. Dit hebben we dan gecompenseerd met een hele mooie natuurwandeling te maken de dag erop. Het ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,1
    Vergane glorie maar zeer lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van het hotel is passé. Sommige zaken zoals een stoel met vlekken en een loshangend stopcontact zouden echt niet mogen voor deze prijs.

    Het restaurant is echt de moeite waard. Zeer lekker gegeten voor een aanvaardbare prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Prachtige locatie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was heel lekker maar de keuken was zeer gehaast ! Om 20u10 aperitief gedronken ; 10 minuten nadien het voorgerecht geserveerd en om 20u55 waren ze daar met de hoofdschotel. Om niet moeilijk te willen doen, hebben wij niets gezegd niettegenstaande men dit wel moet weten. Veel volk was er niet en misschien wou de kok snel naar huis ... dit kan wel niet !

    Het ontbijt moest je bestellen via een menukaart maar er was meer dan voldoende. De kamer was groot en super net ! Prachtig uitzicht op de bergen om je onmiddellijk in vakantiestemming te brengen. Eens van de snelweg moet je nog een 6-tal kilometer naar boven rijden. Deze baan is wel niet breed ... dus wees voorzichtig. Wij waren op doorreis naar Spanje en komen hier zeker terug. Oh ja en een zalig bed waar je als een roos in slaap valt. Super.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,8
    Prachtige locatie, grote moderne kamers, lekker eten, aangenaam zwembad en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In feite niets.

    Fantastische omgeving met prachtig zicht. Mooie grote moderne kamers met alle faciliteiten (minibar = gratis !!!) Leuke badkamer met zicht op kamer. Vriendelijk personeel. Mogelijkheid om buiten onder de bomen aperitief of maaltijd te nemen. Lekker eten met goede prijs/kwaliteit verhouding, ook uitgebreide wijnkaart met vrij goedkope (in vergelijking met België en Frankrijk) en zeer goede wijnen. Zeer mooi restaurantzaal. Uitgebreide ontbijtkeuze. Mooi proper zwembad, weeral prachtig zicht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets. Wij komen hier zeker terug !

    Schitterende locatie, prachtige kamers, zelfs vanuit je bad heb je uitzicht over de mooie bergketen ! Vriendelijk onthaal - diner was uitstekend voor goede prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    9,6
    Prachtige kamer en genoten van een heerlijk diner en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer en genoten van een heerlijk diner en een uitgebreide ontbijtkaart.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Alles,gewoon perfect voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was meer dan ok

    Alles,gewoon perfect voor een tussenstop

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Het hotel is mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is mooi. Kamer is schoon. Ziet er keurig uit. Het ontbijt is zeer goed. (Bestellen via menu kaart). Je voelt je echt een gast bij dit hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Heerlijk hotel met goede service en leuk restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Open verbinding tussen badkamer /toilet en kamer wat wel erg mooi is maar niet praktisch. Grensregio Frankrijk-Spanje kan erg druk zijn. Wij hebben lang in de file gestaan op N-weg.

    Heerlijk hotel met goede service en leuk restaurant.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    7,5
    Kamer was niet groot, maar uitzicht was mooi
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI IS ERG LANGZAAM

    Kamer was niet groot, maar uitzicht was mooi

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    Zeer vriendelijk onthaal. Mooie omgeving. Ruime kamers met terras en zicht op de schitterende omgeving. Privé parking. Lekker ontbijt.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: