Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Amic Can Pastilla 2-sterren

Oratge, 4, 07610 Can Pastilla, Spanje

#25 van de 25 hotels in Can Pastilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 836 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    4,2
    De loopafstand naar het water was perfect maar het hotel zelf had wat meer verzorgd gekund.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen hing er in de badkamer een onaangename lucht. Het rook naar riool, dit kwam doordat er een soort raam in de badkamer zat waar de riolering achterzat dus wij konden horen wanneer er iemand doortrok en we konden ook meegenieten van de geuren. Ook kwamen wij erachter toen we wilden douchen dat die het niet deed. We hebben gevraagd of iemand de douche kon reparen en dat is ook gedaan maar nog steeds kon je de knop niet normaal gebruiken want dan kreeg je weer hetzelfde verhaal. De bedden waar we op sliepen waren ook niet de meest lekker liggende bedden. De ene was doorgezakt waardoor je steeds op harde bulten lag.

    Loopafstand van de zee, dat was fijn. Ook zat er een koelkast en een airco in de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Heerlijk relaxed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Douche kan wat verbeteringen gebruiken. Buitenlamp en wasrekje op balkon zou handig zijn.

    Kamer met balkon is wel fijn. Hotel ligt dicht bij het strand. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,8
    Prima als doorreishotel, niet voor 2 weken vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vergane glorie. Voor de jeugdige kostenbesparende vakantieganger is het goed. Als oudere toch iets meer luxe gewenst.

    Aangezien we laat aankwamen en het hotel dichtbij het vliegveld is, een prima hotel om een overbruggingsnacht te doen. Verder voor de low budget sfeer is het prima. Omgeving is verder prima om te vertoeven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    Kamer niet al te groot, bedden goed en koelkastje aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De klantvriendelijkheid bij de receptie,( op een na ) zeer onvriendelijk,nors personeel. Gedateerd bad / douche,

    Kamer niet al te groot, bedden goed en koelkastje aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    Het Apart-hotel, was op een goede plek,strand is 1min...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gordijnen, waarom zetten ze geen ramen, water spat op de grond. Gezamelijk trap is laag, als je lang bent, stoot je zo je hoofd

    Het Apart-hotel, was op een goede plek,strand is 1min loopafstand, eten shoppen ook 1 min. Palma centrum 10 min met de auto,gewoon goed kwaliteit prijs verhouding!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dronken mensen in het complex

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    prima hotel als je geen luxe wenst
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eerste dag deed de douche het niet

    goedkoop, schoon, dichtbij vliegveld, 3 minuten lopen vanaf het strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Prima om te overnachten vlakbij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer schoon en netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,4
    Kamer klein ,niet erg schoon ,geen AC.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer klein ,niet erg schoon ,geen AC.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,7
    Dubbel gevoel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regelmatig koud water vooral savonds. En een dag geen stromend water.

    De airco koelkast en elke dag schone handdoeken! En de locatie met mooi uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    dicht bij de luchthaven, rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen charme, is goed om 1 nacht te verblijven voor of na een vlucht

    dicht bij de luchthaven, rustig gelegen

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,1
    De locatie is super, je zit overal dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren gewoon echt afschuwelijk. Wij zijn allebei erg slank, maar de veren prikten ons gewoon tussen de ribben, rugpijn, nekpijn. Erg goedkoop. Als ze daar wat aan doen, is het voor mij een tophotel. Netjes, schoon, wij hadden zelfs gratis arco. :)

    De locatie is super, je zit overal dichtbij. Lekker dicht bij het strand, en je loopt het hoekje om bij amic hotel en daar zit een super fijn zwembad van 3 meter diep! Bushalte achter het complex, ideaal.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: