Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Best Cap Salou 3-sterren

Cala de la Font, 1, 43840 Salou, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2122 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    9,6
    dat ik me jas had laten liggen in de bus van reus airport ...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    niks

    dat ik me jas had laten liggen in de bus van reus airport naar hotel met paspoort er nog in,ik vroeg aan de dame aan de balie dat ze misschien bus bedrijf kon bellen als er jas is gevonden dat heeft ze perfect gedaan want kon later bij zelfde bus de jas ophalen met paspoort er nog in,

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Gevarieerde en prima maaltijden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    All inclusive was niet altijd all inclusive. Voor vele dingen diende er supplementen te worden betaald. Handdoeken aan het zwembad zou een meerwaarde zijn geweest.

    Gevarieerde en prima maaltijden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Hele goeie vakantie gehad !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Poetsen in de kamer en badkamer!!! Maar wel iederere dag verse lakens en handdoeken!!da all in vond ik nie oke !!! Voor een coctail moest je bij betalen ook aan de bar aan het zwembad moest je bij betalen :als je een pizza wilde eten moest je betalen enkel frieten en tomaten en water meloen en potje ijs ,fris dranken enn gewone pils waren gratis

    Het eten was uitstekend voor een 3 ster hotel!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,6
    We hebben genoten van de verrassing die ik gepland had voor mijn lieve vrouw ivm ons 2 jarig huwelij
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 minpuntje ! Er was in de ochtend geen mogelijkheid om alleen een kopje koffie te bestellen !we hebben genoten

    Ligging heerlijke wandeling richting Salou ! Eten buffet perfect jammer dat meeste andere gasten geen maat weten te houden en de helft weer weggooien en andere een ontbijt maken van overvloedige mogelijkheid om eten te halen, zoveel je wilt of je het op kan is een tweede ! Wij geneerden ons voor het gedrag van onze medemens ! Een perfect buffet voor een tientje waar vind je dat !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    4,6
    Waardeloos en slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en strand veel te klein voor de hoeveelheid gasten. Veel te veel Russen in het hotel. Totaal geen administratie voor parkeergarage iedere keer andere mensen op je plek.

    Iedere dag kamer schoonmaak.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Voor prijskwaliteit goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De algemene staat van het gebouw is een beetje onderkomen: slechte afwerking, weinig onderhouden, de gezamenlijke ruimtes duidelijk niet schoongemaakt. Mindere uitzicht vanuit kamer: kort bij andere appartementen. Zeer druk hotel, veel gasten dit was zeer druk tijdens de maaltijden. Vaak was de schone vaat nog bevuild( borden, glazen etc) als allinclusive gast merk je dat ze je minder graag bedienen: langer wachten, aangelengd frisdrank, alcoholische dranken geserveerd in een plastiek bekertje terwijl de niet allinclusive gasten een mooi versierd glas krijgen. De sanitaire voorzieningen (behalve de kamer) zeer slecht onderhouden.

    Geweldig mooie locatie, rustig en nabij een strand met rustige zee. Prijs kwaliteit. variërend buffet. Kamer werd hygienisch goed verzorgd. Over het algemeen vriendelijk personeel. Vlot in- en uitchecken. Ondergronds parkeren mogelijk. Ze werken aan verbetering. Geen nachtlawaai. Voldoende ligplaats bij zwembad en strand. Fijn wandelen in omgeving, goed bereikbaar. Entertainment 's avonds en overdag. Aangenaam voor een kort verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Heb een heel fijn verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    Het eten was meer dan goed. Heel uitgebreid. Uit checktijd is echter 10.00 uur en niet zoals op de bevestiging vermeld staat tussen 10.00 -12.00 uur

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,3
    Goed meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Variatie in het eten, onderhoud van de kamers kan beter

    Het strand zo dichtbij, het terras rond het zwembad en het vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,8
    Locatie is mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haren en teennagel in de kamer. Vwb het bed, je ligt op harde veren.

    Locatie is mooi

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Zeer veel waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje massaal

    Zeer veel waar voor je geld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    2,5
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen en 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel herrie, slecht schoon gemaakt, slecht matras, kleine kamer ivm foto's, Helemaal niet tevreden!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer variatie in buffet

    Prima hotel met zeer goede service. Alles fijn georganiseerd en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    Ontzettend mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles tegen betaling, zelfs drinken bij het avondeten. Eten was middelmatig.

    Ontzettend mooi uitzicht. Vlakbij de zee

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    Prachtig verblijf aan Spaanse Costa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van aankomende en vertrekkende bussen met klanten

    Kamers en buffetmaaltijd

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Uitgebreid ontbijt buffet, met champagne, voor de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitgebreid ontbijt buffet, met champagne, voor de liefhebbers. Engels ontbijt stijl en veel fruit. Kamers voortreffelijk. Met balkon. Met flatscreen en BVN.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,2
    De onwaarschijnlijke goede verhouding prijs/kwaliteit en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets!!! gezien de uitzonderlijke verhouding prijs/kwaliteit

    De onwaarschijnlijke goede verhouding prijs/kwaliteit en de ligging van het hotel (aan het strand!)

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    6,7
    Het strand in La Pineda.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons uitzicht. De hygiëne moet echt beter worden zeker in het restaurant. Bestek, servies worden zo slecht schoongemaakt. Diepvries waar ijsjes in lagen, zag er ranzig uit deze is in tijden nooit ontdooit en schoon gemaakt een dikke laag schimmel op de rand van de vriezer ondanks dat het eten goed was werd mijn eetlust een stuk minder!! Dit was ons 4e en laatste keer bij dit hotel, we komen niet meer terug. Eigen privé strand en zwembad zit overvol. Wij reizen met eigen vervoer dus wijken wij uit naar La Pineda heerlijk groot strand.

    Het strand in La Pineda.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    2,9
    Er was geen ongedierte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rest.

    Er was geen ongedierte.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: