Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Barna House B&B

Bailén, 188, Principal 1, Gracia, 08037 Barcelona, Spanje

#78 van de 306 B&B's en herbergen in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 698 beoordelingen over deze B&B

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    9,6
    Goede locatie, op een kruising, dichtbij metro en op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, op een kruising, dichtbij metro en op (flinke) loopafstand van bijvoorbeeld de Sagrada Familia. Beheerder was bijzonder vriendelijk, heerlijk ontbijt en mooie ruime kamer. Heerlijk klein maar fijn balkonnetje waar je je heerlijke gratis kopje verse espresso kunt drinken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    8,3
    Super aardige host, mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van de straat in onze kamer (kamer 1). Ter hoogte van een stoplicht bij een drukke kruising. Aan de andere kan is dat ook bijna niet te vermijden in Gracia en we hebben er wel doorheen kunnen slapen.

    Super aardige host, mooie locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,7
    Appartement zit in een hele leuke wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de straatkant bij een kruispunt. S ochtends vroeg veel herrie van auto’s en scooters. Slechte WiFi. Weinig gezonde ontbijtopties.

    Appartement zit in een hele leuke wijk. Vriendelijk personeel. Er is een keukentje waar je koffie en thee kunt pakken en er staat een koelkast, geen gasfornuis.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,8
    Perfect en veel te kort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden van de kleine kamers zijn erg smal (twijfelaars). Wij hadden er geen last van maar onze vrienden hadden een hele grote kuil in het matras, dit resulteerde in rugpijn.

    Locatie, personeel en ontbijt waren perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Prima locatie, restaurantje (ADONIS) op begane grond is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    dosering van de douchkraan wat moeizaam.

    Prima locatie, restaurantje (ADONIS) op begane grond is heerlijk start punt van de dag maar ook om de dag mee af te sluiten. B&B klopt gewoon. Eigenaar heel aardig en behulpzaam. Hygiene, Centrale ligging. Prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,5
    Goed voor een weekendje Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg gehorig, je kon de buurman letterlijk verstaan. Van de kleine kamer is het balkon gedeeld, de rook van de buurman komt dan wel door de dichte deur heen. Ontbijt is voldoende maar weinig keus. Als je geen brood lust/kan eten moet je zelf wat regelen.

    Locatie was vlak bij een metro en rustig gelegen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en spreekt goed Engels. De bagage konden we voor de inchecktijd al brengen en laten staan op de vertrekdag. De kamers worden iedere dag schoon gemaakt, om de 2 dagen schone handdoeken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    De bed and breakfast is goed gelegen in Gracia.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 1 nacht

    De bed and breakfast is goed gelegen in Gracia. Het apartement is stijlvol ingericht, en kamers zijn proper en functioneel. Het personeel is zeer behulpzaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,7
    Het verblijf oogt mooi maar is niet aan te raden voor hen die rustig willen slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer luidruchtig. Zowel van verkeer als van interne geluiden. Pover ontbijt. Opgelapte douche waardoor deze niet netjes oogde.

    Kamer was redelijk in orde. Goed bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    Een heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden kamer nr. 1 met een klein balkonnetje aan de weg. Het was erg gehorig maar wij hadden oordopjes bij ons en dan hoor je praktisch niets. Het ontbijt nuttig je aan een lange tafel. Op zich prima maar ik zou zelf kiezen voor meer privacy. Dit kan echter niet vanwege de ruimte. Maar ontbijten in de gemeenschappelijke woonkamer of in de kamer kan natuurlijk ook.

    Heel aardig personeel, heerlijke koffie die je de hele dag zelf kan zetten, goeie locatie, mooi ouderwets gebouw met antieke lift. Alsof je ook in Barcelona woont.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    5,8
    Het was oké, maar ook niet meer. We hadden wat meer verwacht voor de prijs die betaalden (+100€/n)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Alles is wat aan vernieuwing toe (gordijnen gescheurd, douche, balkon veel te klein en niet al te proper,...) Weinig privacy want de kamers zijn in een appartement, dus je deur is gewoon een binnendeur, je hoort alles en iedereen. Wat kaders aan de muur zou al een heel verschil maken, heel basic nu. De foto's zien er prachtig uit op internet maar in realiteit is het toch een stuk minder.

    Vriendelijke uitbaatster, zeer hulpvaardig (doucheprobleem defecte slang opgelost), mooie inkom, leuke ontbijttafel/omgeving, de ligging, goede info over de regio of het transport

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Prima locatie. Zeer netjes verzorgd en gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was helaas echt niet zo best. De veren voelden we erdoorheen. Wij werden beiden met pijn in onze rug wakker. Dat was wel echt een tegenvaller, want het was een verrassend leuke B&B.

    Heel mooi pand. Het ontbijt was keurig verzorgd en de hygiëne was top.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,0
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Op de foto lijkt er een raam in de kamer te zijn. Dit was echter een "raam" naar de gezamenlijke (donkere) hal; Geen daglicht of frisse lucht dus! Ook in de ontbijt ruimte/gezamenlijke ruimte is helemaal geen raam en dus daglicht. Verschrikkelijk benauwend gevoel. Tijdens het ontbijt was een werknemer aanwezig waarbij continue de telefoon af ging. Dit was zelfs in onze kamer goed te horen, we zijn er wakker van geworden.

    Comfortabel bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    De ligging, de netheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Variatie in het ontbijt zou leuk zijn. Het fruit was smaakloos. De kleinere kamers kijken uit op een binnenruimte, luchtkoker. Dus geen uitzicht. De ontbuitruimte heeft ook geen raam. Je moettelefonisch laten weten wanneer je zal inchecken.

    De ligging, de netheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,6
    Topverblijf op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten even zoeken naar de ingang, want er is geen bordje o.i.d. aan de straatkant. Accommodatie zit in een appartementencomplex. Tevens zou het in zo'n grote kamer handig zijn als er een lamp hing. Er staan wel nachtkastlampjes.

    Wij werden uiterst warm ontvangen door de hostess, een Argentijnse jongedame. Echt een lieverd die service hoog in het vaandel heeft staan. Ze is altijd bereikbaar voor de gasten. Wij hadden een suite (kamer 2) met een leuk balkonnetje aan de straatkant. Kamer is superschoon en ruim, inclusief grote badkamer met wc. De koelkast staat in de keuken en er is een gezamenlijke woonkamer, mocht je tv willen kijken. WiFi is overigens heel snel. Het ontbijt is uitgebreid (croissants, taart, brood, cereal, vers fruit, beleg, sapjes, etc) en in overvloed aanwezig. Je zit gezellig in een gemeenschappelijke ruimte met andere gasten, aan een mooi gedekte tafel. De locatie is op ca een halfuur lopen vanaf Placa de Catalunya, wat geen vervelende wandeling is. Dichtstbijzijnde metrohalte is op 10 minuten lopen afstand. Sagrada Familia ook. Het is een prettige wijk en om de hoek zijn diverse supermarkten en restaurants/bars. Wij komen zeker een keer terug!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Goede Bed & Breakfast om Barcelona te verkennen en te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was minimaal maar goed ingericht! Slechts 1 kasje naast de bedden en 1 leeslampje met ongezellig fel LED-licht Onze kamer (en balkonnetje) lag aan een drukke straat Nodigt niet echt uit om daar nog een wijntje te gaan drinken!

    Schone nette kamer en prima bedden! Mooie en schone badkamer met heerlijke douche. Goede locatie om (met metro) Barcelona te verkennen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    Ontbijt was in orde, prima ligging in gezellige wijk, aardig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer aan de binnenzijde van het appartementencomplex. Heel weinig licht gezien. Het was een donkere bedoeling. Jammer!

    Ontbijt was in orde, prima ligging in gezellige wijk, aardig en flexibel personeel, hygiëne was ook goed en een comfortabel bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,3
    een aanrader,goede prijs kwaliteit,dicht bij Sagrada,openbaar vervoer op 400m
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    moeilijke huisnummering, bevindt zich in aangrenzende straat juist om de hoek. Ontbijt start maar om 8:15 u

    goede prijs kwaliteit verhouding, nette kamer, goede airco, vriendelijk behulpzaam personeel, op loopafstand van metro

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,9
    Nog steeds fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren hier eerder geweest en omdat het toen zo fijn was, direct weer geboekt voor ons bezoek aan Barcelona - ondanks de hogere prijs. Het bleek dat de B&B in de tussentijd niet alleen van naam maar ook van eigenaar was veranderd en in vergelijking met eerst vonden we het nu minder warm, hartelijk en onderhouden. Staat van onderhoud leek achteruit gegaan. En het is heel gehorig. Geluid van andere kamers hadden we geen last van maar uitslapen 's ochtends was onmogelijk wegens zeer veel verkeer van de straat (spits) en luid gekakel van gasten aan het ontbijt.

    Nog steeds een aanrader wegens de fijne kamers en de top ligging in Gracia: centraal maar weg van de overbevolkte ramblas. Ontbijt vrij eenvoudig maar zolang ze tostada hebben, ben ik blij en de koffie was ook goed. Heel fijn dat je desgewenst ook de rest van de dag nog koffie, thee en ruimte in de koelkast tot je beschikking hebt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,3
    Gemoedelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zie hiervoor

    De gekozen kamer was klein, maar dat wisten we. De kamer annex doucheruimte is efficiënt ingedeeld. Personeel is slechts van 09.00 - 12.00 aanwezig. Koffers kan je in voorkomende gevallen eerder brengen of later ophalen. Je krijgt dan een aparte sleutel mee. Personeel is bij aanwezigheid zeer behulpzaam op allerlei gebied: toerisme, vervoer, maaltijden, enz. Het ontbijt is zelfbediening en uitgebreid voor Spaanse begrippen. Je eet aan een gezamenlijke tafel. Bij volle bezetting is dat soms lastig met in en uit schuiven. Na 4 overnachtingen is het ons nog niet gelukt de werking van de verlichting op onze kamer onder de knie te krijgen. In de wijk zijn veel restaurantjes en winkels.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,9
    goed gelegen, zeer proper maar toch erg basic voor deze prijs...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt viel tegen, nog geen eitje : voor deze prijs had het toch wat meer en uitgebreider mogen zijn dan cornflakes, croissants, toastbrood en Nutelle

    Vooral de properheid viel op, niets op aan te merken;

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,3
    Genoten, gaan zeker nog keer terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rolluiken bar/restaurant beneden b&b maakte wel lawaai en kamer niet echt geluiddicht, maar dat mocht de pret niet drukken.

    Goede kamer, goede bedden, zeer schoon, prima douche vriendelijk personeel, goede locatie dichtbij openbaar vervoer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ramen in de gemeenschappelijke ruimten, maar dat is een detail...

    Ondanks de centrale ligging heel rustige kamer. Leuke wijk, dicht bij metro en Sagrada Familia. Heel behulpzaam en vriendelijke mensen!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Gezellig en charmant op een topligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet echt geluidsdicht. Zowel binnengeluiden als geluid van buiten komen binnen.

    De locatie en de sfeer. Supergezellig en charmant. Gracia is een aanrader als wijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    8,3
    Zeer vriendelijk onthaal en gezellig kleinschalig, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen.

    Zeer vriendelijk onthaal en gezellig kleinschalig, goede ligging.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,2
    Kleinschaligheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken waarbij je van tevoren moest melden, ging mis bij ons en dan telefoon niet opnemen

    Kleinschaligheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    Super geweldig Aardige eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super netjes schoonsuper

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    5,0
    ontbijt beneden alle pijl.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt beneden alle pijl..

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zeepjes, shampoo...

    De inrichting. Het interieur en het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,3
    het voldeed voor ons prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    ontbijt was karig ( niet veel keus ) tafel ( erg krap als iedereen tegelijk komt ontbijten )

    De lokatie was perfect voor ons alles op loop afstand

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Doeltreffend om de stad grondig te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Heel gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gezellig. Lekkere bedden. Fijn personeel, heel behulpzaam. In leuke wijk geleden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    Grote kamers, lekker bed, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel geluidsoverlast, kon niet slapen, weinig keus in ontbijt

    Grote kamers, lekker bed, goede ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,0
    logement ok doch vrij duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt heel sober,douche koud of heet

    Locatie goed, goed bed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,9
    Prima B&B om Barcelona te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Complete maar kleine kamer.

    Nette kamer op prima locatie. Compleet ontbijt en voldoende restaurants in de omgeving.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    Ligging van hotel is gunstig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam en badkamer erg klein.

    Ligging van hotel is gunstig. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    9,2
    Het personeel was klantvriendelijk;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je zit wat dicht op elkaar aan de ontbijttafel, waardoor minder privacy. Ook wat warm/benauwd in het keukengedeelte tijdens het ontbijt. Wij hebben persoonlijk geen hinder gehad van het straatlawaai/ cafe rumoer, maar ik kan me voorstellen dat het te lawaaierig kan zijn voor anderen.

    Het personeel was klantvriendelijk; hulpvaardig. Leuk een balconnetje erbij waarvan je het straatbeeld kon bekijken. Gezellig cafe/ restaurant waar het goed eten en vertoeven was onder de B&B (Adonis). Centraal gelegen (op loopafstand) t.o.v. toeristische trekpleisters, maar je zit in de "gegoede volkswijk" tussen de Spanjaarden.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Prachtige kamer, wij hadden de suite geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat meer variatie in het ontbijt zou geen kwaad kunnen vooral als je er verschillende dagen verblijft.

    Prachtige kamer, wij hadden de suite geboekt. Veel ruimte en een comfortabele badkamer. Er is geen tv op de kamer maar dat hebben we niet gemist. Gratis wifi. Verantwoordelijken zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Heel praktisch was de mogelijkheid om de keuken en de koelkast te kunnen gebruiken. Ideale uitvalbasis om deze prachtige stad te ontdekken. Metrohalte vlakbij.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,3
    De ligging in een minder toeristisch maar heel authentieke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is weinig gevarieerd. Lekker maar basic en industriële croissants, kaas, hesp. Geen Spaanse tradities te vinden. Jammer!

    De ligging in een minder toeristisch maar heel authentieke buurt. Gemakkelijke verbinding via metro en bus. Stijlvolle inrichting, gemoedelijke sfeer.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    6,7
    Vond het super dat deze b&b in tcentrum van barcelona...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was niet net bij aankomst. Haren van vorig mensen op de vloer. Weinig variatie van ontbijt. Uitleg over de koffiemachine werd niet gegeven.

    Vond het super dat deze b&b in tcentrum van barcelona ligt. Met de metro ben je vlot bij de bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    10
    Vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie beetje moeilijk te vinden, er is geen bord buiten. En er waren wel een paar gebreken.

    Vriendelijkheid personeel. Mooie locatie. Schoon en super comfortabel bed!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    Het interieur, de grootte van de kamer, het balkonnetje, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer grensde direct aan de gezamenlijke ontbijtruimte. De deuren waren niet zo heel erg geluiddicht, dus zodra er mensen lopen/gaan ontbijten hoor je dat erg goed. Temperatuur regelen van de douche was niet te doen. Of heel heet of ijskoud.

    Het interieur, de grootte van de kamer, het balkonnetje, de locatie en de gratis wifi.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,5
    De douche was prima en de bedden waren fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen tv op de kamer was. En het was redelijk gehorig doordat er een café onder de b&b zat.

    De douche was prima en de bedden waren fijn. Alles was eigenlijk wel mogelijk.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    8,3
    De locatie is een goede uitvalsbasis om vanuit daar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een erg kleine kamer met een erg klein bed. Er was geen ruimte voor een zitje. Wij hadden een andere verwachting door de fotos. Er waren ook kamers die een stuk groter waren.

    De locatie is een goede uitvalsbasis om vanuit daar barcelona te verkennen. Alles was schoon, netjes en sfeervol. Ook werden we prettig ontvangen. We konden onbeperkt gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte en bv koffie sap of water halen.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel! Midden in het centrum! Kortom: een aanrader!!!!

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    Locatie, ontbijt, eigenaar, kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Locatie, ontbijt, eigenaar, kamer

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    5,8
    De ligging van het hotel was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiene, het ontbijt, de faciliteiten en het bed

    De ligging van het hotel was goed.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    hartelijke bejegening jonge medewerker
    • Vakantiereis
    • Stel

    onvriendelijke houding medewerkster omgevingslawaai

    hartelijke bejegening jonge medewerker goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lawaai van het verkeer van straat.

    Goede ligging. Leuk café eronder (Adonis). Goede bedden. Mooi ingericht.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    interieur & Sfeer
    • Vakantiereis
    • Groep

    we hadden een 2 pers kamer met een erg smal bed. Je hebt ook kamers met grotere bedden. (2x 1 pers)

    interieur & Sfeer

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    6,7
    Aardige beheerder
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs viel door de hoge bezettingsgraad van de hotelaccomodatie wat tegen telecom beurs Normaal is het veel goedkoper

    Aardige beheerder

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Barna House B&B

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: