Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casa Luis Apartments 2-sterren

Carretera Es Canar Km1, 07840 Santa Eularia des Riu, Spanje

#32 van de 47 hotels in Santa Eularia des Riu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 124 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,1
    Prima verblijf op Ibiza ondanks harde bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijten kon alleen tussen 10 en 12. Dat vonden wij te laat om de dag te starten. Daarom hebben wij er slechts één keer ontbeten, terwijl we er wel voor hadden betaald. Bedden waren keihard. Appartement is erg gehorig. Je hoort alles van alle buren naast, boven en onder je.

    Goede locatie. Voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage onder de appartementen. Vriendelijk ontvangst, ook al kwamen we erg laat aan. Gratis fles water. Verschillende opties ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Wifi was goed, de badkamer was gloednieuw
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst was er niet voldoende beddengoed en handdoeken, dus hier hebben we om gevraagd bij de receptie. Het beddengoed was niet schoon!

    Wifi was goed, de badkamer was gloednieuw

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt tegen, maar meer entretaintment was ook leuk geweest.

    De omgeving en de uitstraling van het gehele complex. Zeer keuring en mooi. Een aanrader voor familie met kinderen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,1
    Schoon, mooie badkamer en lekker balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Schoon, mooie badkamer en lekker balkon. Bedden waren ook goed. Aankleding beetje gedateerd, zoals de gordijnen en sprei. Mag meer modern. Ze houden erg veel rekening met gezinnen. Er is een apart kinderbad met een leuk splash gedeelte. Heel kindvriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,8
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden beetje hard. Appartement ligt iets buiten het centrum

    Ruim appartement met een groot balkon. Schoon en netjes. Bushalte voor de deur. Ruime bedden. Supermarkt op ca 5 minuten lopen. Een keer extra handdoeken wissel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    super appartement!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waten erg hard! Bij aankomst vertelde ze dat mijn betaling was mislukt via de creditcard. Ik had met i deal betaald, maar zei beweerden dat de betaling niet binnen was gekomen. Alle bewijzen erbij, maar daar had ik niks aan. De creditcard betaling was mislukt terwijl ik geen creditcard heb en ik moest nogmaals betalen! In een keer ging er een lampje bij hun branden dat ze een nieuw systeem hadden en dat ze dit nog niet hadden gehad, ik was dus de eerste die zo betaald had. Excuses van hun kant. Verder uiterst vriendlijk personeel!

    Het ontbijt en de lunch waren uitstekend. Nieuwe prachtige douche. Mooi appartement. Is veel meer dan een 2 sterren appartement waard!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,3
    Prima app. Goede locatie, leuke plaats.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Evt.pendelbusje naar het strand

    Gerenoveerde appartementen, goede airco, ruim balkon, ruim app.2 goede badkamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    Kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gordijn...kleine badkamer...

    Kamer was goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,9
    Redelijk standaard appartement in een sympahiek complex. Zwembad was fijn, hygiene was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Matrassen erg hard en de keukenvoorzieningen vond ik erg minimaal

    Vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,3
    vriendelijk personeel, verzorgd complex, ruime (gratis)...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    helaas geen kinderstoel in appartement

    vriendelijk personeel, verzorgd complex, ruime (gratis) parkeergelegenheid, leuk entertainment voor de liefhebber (maar niet storend als je er niet van houdt)

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,5
    Uitstekend, ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Avond-entertainment, veel rumoer en lastig slapen wanneer je appartement rond het zwembad/restaurant ligt. Geen lift. Beddengoed niet verschoond gedurende de week. Zou eigenlijk na 3/4 dagen wel moeten.

    Uitstekend, ruim appartement. Rustige ligging (muv entertainment dan....) Veel Engelsen. Redelijk eten voor klein prijsje. Bushalte voor de deur. 10 minuten lopen vh centrum. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,5
    Zeer netjes, dame ontbijt erg vriendelijk, ruime...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel lawaai 's avonds en 's nachts, zeer luidruchtige shows tot 24h, onmogelijk om vroeger te gaan slapen of om rustig op balkon te zitten. Te weinig stoelen rond zwembad, geen "handdoekbeleid" dus om 9h alles reeds ingenomen. Wifi werkte zelden. Uitbaatster zeer onvriendelijk.

    Zeer netjes, dame ontbijt erg vriendelijk, ruime appartementen

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    8,3
    U
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    U

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,5
    Locatie,faciliteiten van het complex en het vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matige matrassen Badkamer en keuken eenvoudig.

    Locatie,faciliteiten van het complex en het vriendelijke personeel. Mooie zwembaden

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg aanwezige optredens en animatie

    De locatie

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,9
    Zeer vriendelijke, schoon appartement, goede WiFi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hebben eigenlijk geen ervaring met 2* maar het was best ok.

    Zeer vriendelijke, schoon appartement, goede WiFi

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Animatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen internet via WiFi mogelijk met i phone of i pad

    Animatie Personeel Onderhoud Uitstraling Afwerking Super verblijf

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    op kookplaaten kun je niet koken

    ligging

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,1
    Ligging en prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig

    Ligging en prijs

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Vriendelijke mensen en leuk zwembad en animatie voor de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Beetje harde matrassen en altijd weer de gehorige appartementen.

    Vriendelijke mensen en leuk zwembad en animatie voor de kinderen.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: