Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Casablanca 2-sterren

Plaza San Cristobal, 4, 18690 Almuñécar, Spanje

#5 van de 16 hotels in Almuñécar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1377 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 68

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar, ondanks kleine minpunten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten

    Krappe badkamer. geen frigo op kamer. Slechts 2 stopcontacten (opladen gsm....)

    Ligging kamer met ruim balkon en de centrale ligging + uitzicht op kustlijn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    9,2
    Super!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Wij hebben echt geen opomekingen hoor!

    Het is voor ons al de 3de keer dat we in hotel Casablanca verblijven. Prijs/kwaliteit is het zeker super! Personeel zeker ok! een mens kan altijd wel zagen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    Prijs- / kwaliteitsverhouding is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs- / kwaliteitsverhouding is erg goed. Zeer behulpzame gastheer. Er werd voor mij de beste van de beschikbare kamers gevonden dus uitzicht op zee en mooi balkon. Locatie erg prettig: niet al te druk maar levendig. Mooi strand, niet druk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    Lekker uitgerust in onbetwist het mooiste hotel van Almuñécar op een hele mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Er had een koelkastje en koffiemachine op kamer mogen staan van ons, en het warm water was snel op.

    Schitterende locatie op een pleintje onderaan het fort en vlak aan het strand, mooi gebouw, fijn personeel (waarschijnlijk familiehotel). Goede uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken met de huurauto (Alhambra, Granada, Sierra Nevada en de kust).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,1
    Locatie was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nadrukkelijk vragen naar kamer met balkon voor een meerprijs. Via booking.com lukte dat niet.

    Locatie was uitstekend. Nabij zee en leuk klein pleintje.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    5,8
    Uitzicht en omgeving.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toiletspoelknop kapot, wastafel lekte. Toilet tegen wastafel aan, deur badkamer sloot niet goed. Donkere/sombere entree. Elke keer als we bij de balie kwamen moesten we iemand uit het restaurant halen.

    Uitzicht en omgeving. Ruime kamer echter niet geluiddicht zoals beschreven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    6,3
    Hotel goed gelegen, alleen meerprijs voor terras moet ergens vermeld worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nergens is vermeld van meerprijs voor terras . Na we onze kamer hadden gekregen( zonder terras) zijn we gaan vragen voor kamer met terras. Dat was dan 20€ per nacht erbij.Voor een2* hotel is dat veel .Ze moeten in de kamerkeuze vermelden van meerprijs voor terras

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Gezellig relatief klein hotel op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche gaf niet altijd warm water,. De mogelijkheid om kamer met balkon te boeken is er niet en als je er ter plaatse naar vraagt geeft men aan dat je 20 euro per dag bij moet betalen.

    Ontbijt was prima, je kan er ook lekker eten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,8
    Prima keuze ontbijt(je).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren was een crime. Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Let goed op waar je mag parkeren. Wij hadden een parkeerbon gekregen. Gele vakken is niet parkeren. Was niet goed gecommuniceerd.

    Prima keuze ontbijt(je). Dit nuttigden wij op het terras onder de palmbomen en uitkijkend op het strand/zee. Heerlijk eten en veel locals aanwezig. Prima sfeer!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    8,3
    Over het algemeen heel tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ijskastje op de kamer was er niet.

    Het is een rustig gelegen hotel gelegen op een pleintje met een terras op het einde van de wandeldijk maar toch slechts op korte afstand van de stad, terrasjes en restaurants. Ik zou er wel terug naartoe gaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Prima accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer met balkon aan de voorzijde, dat was leuk en gaf wat vertier als je daar dan zit. Het parkeren in de omgeving is gratis behalve in juli/augustus. Wij hadden een prima bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Heerlijk op een pleintje, lekker aan zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks aan te merken. Alleen we wilde met balkon, had ik vermeld met boeken . Geen reactie op gehad, ik denk het is oké. Maar moest voor balkon 20,00 per nacht bij betalen. Kamers met balkon heten superieur kamers zei de jonge man. We hebben het wel gedaan.

    Heerlijk op een pleintje, lekker aan zee! Geweldige locatie,eten was heerlijk, personeel erg vriendelijk👍

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,3
    Uitstekende kamer met schitterende badkamer, uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Één groot kussen voor twee personen was niet erg praktisch. En de kamer was erg gehorig, zowel voor geluid van binnen het hotel als muziek van buiten (dat is echter makkelijk op te lossen met een paar oordoppen).

    Uitstekende kamer met schitterende badkamer, uitstekende locatie, goede value for money

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    6,3
    Het mooie weer en de prachtige omgeving maakte het toch tot een leuke vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Het personeel sprak nauwelijks Engels. Het was een heel lawaaierig hotel! Slaande deuren, verhuizende meubels en veel straatlawaai ook! De elektrische kast op de kamer maakte vooral s nachts een vervelend zoemend geluid.

    Het zicht vanop het terras van de kamer was prima. Het personeel was zeer vriendelijk en hulpzaam. De ligging was ook perfect.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    6,3
    Locatie en stijl van het gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Totaal geen gevoel van gastvrijheid!!! Zeer rumoerig, leek 's nachts een rendez-vous hotel!!!

    Locatie en stijl van het gebouw. Hygiëne van de kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Charmant en eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Vrij gehorige kamers omdat de muren flinterdun zijn. Als je buurman kucht, heb je het gehoord.

    Klein hotel, maar wel heel centraal gelegen op een plein met zicht op zee. Er is een restaurant aan verbonden. Prijs/kwaliteit: prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    zeer lekkere keuken: afgewerkte gerechten voor fijnproevers...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer lekkere keuken: afgewerkte gerechten voor fijnproevers aan een zeer betaalbare prijs op een mooi zonnig terras. Hotel is gelegen vlak aan het strand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    Perfect prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Fijn eenvoudig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein hotel dichtbij het strand! Heerlijk ‘s morgens buiten in de zon ontbeten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie, lekker ontbijt, goed terras, vlakbij zee en aardige mensen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht, vriendelijk personeel, locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    6,7
    Centraal gelegen op het pleintje en toch rustig 's...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Centraal gelegen op het pleintje en toch rustig 's nachts.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,3
    Leuk hotel vlak bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De vloer was helaas niet schoon toen we er in kwamen (haren, nagels ed) Werd de volgende dag wel goed gereinigd.

    Leuk hotel vlak bij het strand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    Voor de tweede keer in dit hotel een prima, ontspannen vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Hardwerkend vriendelijk personeel, ontbijt en diner uitstekend. Kamer met balkon geboekt, dat is de meerprijs zeker waard!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,9
    Warm water was soms op
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm water was soms op

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeerplek

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Geweldig vlgd keer kamer met balkon
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, alles prima

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Prijs kwaliteit verhouding, heel goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkussen en bed was wat minder

    Ligging direct aan strand. Diner in restaurant. Prima personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    10
    Goede locatie aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk buiten in de zon. Rustige sfeer en lekker gewandeld langs boulevard en de straatjes er boven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,1
    Een paar dagen verblijf uitstekend te doen, wel op zoek gaan naar betere restaurants.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten, zelfs Valentijnsmenu ondermaats. Ontbijt was wel goed

    Kamer goed en proper , omgeving goed en mooi.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    5,4
    Bezoek tijdens klassiek guitaar festival
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    simpel hotel. badkamer te klein. Verder geen gebruik gemaakt van de faciliteiten.

    ligging van het hotel is goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    5,4
    rondreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vanwege het seizoen ( 19-01-2017 ) zeer rustig, daardoor geen sfeer in het hotel.

    Kamers zijn simpel doch goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    niets

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,8
    Tropische verrassing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hoofdkussen

    Locatie en prijs kwaliteitverhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,9
    Fijn verblijf dichtbij strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niet iets bedenken

    Locatie, heel dicht bij het strand

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    3,8
    Eindelijk vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine kamers nog niet eens een stoel om te gaan zitten ,onvriendelijk personeel.....hier zal ik nooit terug willen

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    5,4
    De locatie en de authenticiteit van het hotel
    • Stel

    Heel gehorig! Kamer heel eenvoudig met vreselijke verlichting. Ontbijt zeer summier, zou 4 Euro kosten, maar bij het afrekenen was het opeens 7 Euro Wij hadden gevraagd om een kamer met balkon(in de beschrijving van booking.com staat nl dat de kamers uitzicht hebben) De kamers met balkon zijn ook de enige kamers met uitzicht!!!! Bij vertrek moesten we wel opeens 70 Euro per nacht betalen i.p.v. 48 Euro. We hadden geen zin in ruzie, maar ik wil het wel melden. Gaf een heel slecht gevoel met name omdat de prijs kwaliteit opeens naar onder nul ging! We gaan zeker niet terug naar dit hotel!

    De locatie en de authenticiteit van het hotel

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    10
    We namen een kamer met terras en dat was een meerwaarde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rioolgeur op de kamer en we namen geen ontbijt omdat dit pas kon vanaf 09:00h.

    We namen een kamer met terras en dat was een meerwaarde. Heel vriendelijk onthaal en mogelijkheid tot gratis parkeren rechtover het hotel.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    7,5
    Late in en uitcheck.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers zijn niet geluid arm. We hadden h graag zicht op zee gehad (ook gevraagd ) en lagen aan de achterkant. En de mevrouw naast ons rookte stevig op haar kamer zodat de hele verdieping er naar rook. Geen rookverbod ?

    Late in en uitcheck. Heel lekker eten en vriendelijk personeel en eigenaar. Heel goede bedden

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    9,2
    Het personeel is enorm vriendelijk en ze doen vreselijk hun...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het personeel is enorm vriendelijk en ze doen vreselijk hun best om het de gasten naar de zin te maken. De authenticiteit van het hotel is ook heel bijzonder.

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    8,3
    De lokatie is absoluut geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Het hotel was precies wat we ervan verwachten.

    De lokatie is absoluut geweldig! Zeer centraal. Dichter bij het strand lukt je niet! Het personeel is aardig en behulpzaam. Niet altijd even snel, maar daar heb je vakantie voor. De kamers zijn schoon en het uitzicht (als je aan de voorkant zit) is prachtig. Het omzetten van een kamer aan de achterkant van het hotel naar de voorkant was ook geen enkel problemen. Dat bracht wel wat extra kosten met zich mee, maar dan heb je wel wat. Parkeren kan gewoon in de straten rondom het hotel. Ideaal. Al kan ik me voorstellen dat dit in het hoogseizoen voor problemen kan zorgen.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    Prachtige locatie, erg genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik keek heel erg tegen dit verblijf op vanwege de beoordelingen die ik heb gelezen maar het viel 100% mee. Hotels zijn altijd wel gehoring en als je zelf om andere dingen vraagt bij ontbijt is dat geen probleem. Engels was geen probleem. We hebben het hier super goed naar ons zin gehad! Muchas gracias!

    Prachtige locatie, erg genoten. Ontbijt is croissant of toast maar als je vraagt om eieren met bacon is dat geen probleem. Ik vraag me af waarom dit geen 3-sterren hotel is. Erg top!

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,1
    hebben er reeds verschillende malen verbleven en nooit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    reeds van februari waren drie kamers geboekt waarvan twee voor drie personen en één van twee personen. hebben expleciet gevraagd om één kamer van drie en één kamer van twee naast elkaar te leggen gezien het om jonge kinderen gaat , de eerste maal in het buitenland en om in de nabijheid van de ouders te zijn. wanneer we aankomen blijken we drie kamers op verschillende verdiepingen te hebben , wat niet kon volgens ons. We konden twee kamers naast elkaar krijgen mits een meerprijs van 90 euro. We konden in feite niet anders dan daaraan toe te geven. Ik vind dit niet kunnen , maanden op voorhand is alles bevestigd geworden , zij konden ons wel de kamers aan de afgesproken prijs gegeven hebben ,want de fout lag bij hun , temeer we reeds verschillende malen van hun klant geweest zijn. Het is nu de tweede maal kort na elkaar dat een hotel tegenvalt geboekt via booking voor mij zal het waarschijnlijk de laatste maal zijn.

    hebben er reeds verschillende malen verbleven en nooit problemen gehad , was nu! de eerste maal dat de kleinkinderen van 11,8 en 1.5 mee waren.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Super locatie en erg vriendelijke staf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas zijn de kamers wat gehorig. Maar dat heb je wel meer in hotels, dat je de toilet van de verdieping boven je hoort en het dichtslaan van deuren op de gang. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. we komen zeker terug!

    Super locatie en erg vriendelijke staf. De sfeer van het hotel is geweldig, eten uitstekend.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    5,8
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eigenaar van het hotel is niet vriendelijk. Ziet er onverzorgd uit. Het ontbijt stelt niets voor. Men kan kiezen uit een croissant of een broodje met boter en marmelade.

    Ligging t.o.v. het strand/kiezelstrand

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,8
    Mooie ruime kamers, goede bedden, prachtig sanitair
    • Vakantiereis
    • Stel

    Baliemedewerker die er al zeker vele jaren werkt, sprak nauwelijks engels. Alsof we de eerste niet Spaans sprekende toeristen waren!

    Mooie ruime kamers, goede bedden, prachtig sanitair

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,5
    Mooie plek, vlakbij zee aan gezellig pleintje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matra was voor mij wat hard

    Mooie plek, vlakbij zee aan gezellig pleintje. Prachtig gebouw

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    10
    Het goede ontbijt en de afstand naar zee
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het goede ontbijt en de afstand naar zee

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    4,6
    Personeel niet vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel niet vriendelijk

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,8
    Heel vriendelijke mensen, hotel ligt op een uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Heel vriendelijke mensen, hotel ligt op een uitstekend lokatie, heel goed restaurant, goede accomodatie

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,9
    De locatie is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/kwaliteit verhouding kan beter.

    De locatie is erg goed.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    9,2
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aardig personeel. leuk relaxt hotel

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    8,3
    Prachtig hotel.
    • Stel

    Prachtig hotel. Mooie verzorgde kamers. Zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    8,8
    Mooi kitsch hotel op een pracht lokatie op 20 meter van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matras....

    Mooi kitsch hotel op een pracht lokatie op 20 meter van het (kiezel)strand. Centrum almuñécar en strandbars op loop afstand!

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel, vlak bij uitgang Cercanias, dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk personeel, vlak bij uitgang Cercanias, dicht bij centrum.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,7
    bij betalen 20 euro per dag voor een kamer met zicht op het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bij betalen 20 euro per dag voor een kamer met zicht op het plein en zee anders kon ik 2 weken zitten apegapen op een muur van een huis

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    9,6
    locatie en balkonkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    handdoeken waren versleten (wel schoon)

    locatie en balkonkamer

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    schone kamer en badkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt had wat aangevuld kunnen worden, bv, eitje en vleeswaren / kaas.

    schone kamer en badkamer!!!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,8
    de locatie is fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine lawaaiige kamer boven keuken geen bedlampjes, kapotte douchedeur, geen tafeltje voor computer, maar 1 stopcontact.

    de locatie is fantastisch

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Er werd Engels gesproken door het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen aanmerkingen

    Er werd Engels gesproken door het personeel. Mem was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    8,5
    Dat we in een echt spaans hotel waren met alleen spaanse...
    • Individuele reiziger

    Dat we in een echt spaans hotel waren met alleen spaanse toeristen

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,5
    zeer mooie ligging vlak bij de zee
    • Vakantiereis
    • Groep

    nogal wat straat lawaai

    zeer mooie ligging vlak bij de zee

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    9,2
    locatie, schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte wifi verbinding op de kamer

    locatie, schone kamer

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    Heel aangename mensen van het hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel aangename mensen van het hotel!

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    9,2
    De ligging,vriendelijkheid en super proper
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging,vriendelijkheid en super proper

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,2
    Prima kamer met balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima kamer met balkon

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,5
    Combinatie van ligging en kwaliteit kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Combinatie van ligging en kwaliteit kamer

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 68

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: