Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casual Sevilla Don Juan Tenorio 2-sterren

Plaza de los Venerables, 5, Casco Antiguo, 41004 Sevilla, Spanje

#109 van de 166 hotels in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 901 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    7,5
    Sevilla is een prachtige stad en het hotel is authentiek en goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt stelt niets voor, dat kan je beter, voor dat geld, bij de restaurantjes in de buurt pakken.

    Geweldige locatie midden in Santa Cruz. Leuke levendige buurt met smalle straatjes en leuke pleintjes. Veel goede tapas barretjes.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,8
    Heerlijk genoten in een mooie omgeving met uitvalbasis van een sfeervol hotelletje
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een prima hotelletje. Ontbijt is niet heel bijzonder, maar daar is de prijs ook na. Je kunt ook prima luxer ontbijten bij verschillende andere restaurantjes. Verder waren de tapas heerlijk en niet duur.

    Personeel is super aardig en helpen je graag. De ligging is echt perfect!!! En erg gezellig en mooi! Aanrader

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,5
    Top voor een paar dagen stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was matig. Dit werd aangeboden in het aangrenzende restaurant, maar zouden we er een volgende keer niet bij boeken. Kamer was klein, maar voldoende. Is zit een douche in met stralen van alle kanten, maar is een goedkoop systeem. Hadden ze beter uit kunnen sparen voor een gewone douche die gewoon goed werkt.

    De locatie was perfect! Binnen een paar minuten sta je tussen fantastische tapas barretjes en op het plein met de hoogtepunten van Sevilla. Vergeet vooral niet naar Plaza Espagna te gaan, dat is echt prachtig!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,3
    Heerlijk centrale locatie voor een korte verkenning van Sevilla.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Airco in 1 kamer was wat aan het rammelen. Douches lijken op de foto's heel wat (multi-straal iets), maar dat is allemaal erg plastic en funtioneert heel matig.

    Top locatie in het centrum, heel gezellige en levendige wijk Santa Cruz. Ondanks locatie geen hinder van uitgaand publiek. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie, behulpzaam bij het regelen van taxi en een extra vroeg ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    geweldig hotel in een prachtige stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    We hadden een geweldige kamer met heerlijke bedden. Het personeel was zeer vriendelijk. De locatie was heel rustig maar je was binnen 1 min lopen in de drukte. De volgende keer gaan we weer hier slapen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    Heerlijk verblijf op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche werkte niet zo goed, kamer rook een beetje vreemd.

    De kamer was hartstikke mooi. Maar vooral de locatie was briljant, je hebt gelijk het vakantiegevoel te pakken. Ontbijt hier niet genomen, kan volgens mij ook veel beter op een romantischer plekje in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ramen in de slaapkamer! Deze kamers bewaren ze speciaal voor klanten via booking! Foto's van kamers op booking zijn veel mooier dan de werkelijkheid.

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,8
    Prijs/kwaliteit is uitstekend ! Fantastische ligging !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer is toch wel een beetje verouderd. De badkamer is netjes, maar de douchekuip en scherm zijn aan vernieuwing toe, alsook kraan van de lavabo. De aankomst van de buren op de gang is duidelijk hoorbaar, maar eens de deur gesloten is, geen probleem.

    We hebben geen ontbijt genomen. De kamer was netjes, niet erg groot, maar net ruim genoeg voor 3 personen. Tenslotte waren we in Sevilla voor een citytrip en ben je enkel 's avonds op de kamer. Het was een zeer goed bed, zowel het dubbel als het 1-persoonsbed. Een chocolaatje lag bij aankomst op het nachttafeltje. De accommodatie was perfect gelegen, in de wijk Santa Cruz, in een klein steegje, zodat je geen hinder had van straatlawaai. Alle bezienswaardigheden op wandelafstand ! De dame en heer aan de receptie waren zeer behulpzaam. Prijs/kwaliteit zeker aan te raden indien budget beperkter is.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,2
    Fris hotel in een leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor alle hotels in deze buurt geldt hetzelfde, probeer er niet met je wachten naartoe te rijden. Wij lieten die van ons op een paar kilometer van Sevilla staan en namen de taxi. Parkeergarage in de buurt is duur, dus...

    Ideaal gelegen hotel. Leuk gedecoreerd, wat je niet zou verwachten wanneer je de buitenkant ziet. Vriendelijke receptionist.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,8
    Voor een stedentripje is dit hotel prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was wat verouderd; schimmelranden waren te zien. Badkamer was verder wel ruim en je rook dat er elke dag gepoetst werd.

    Prima locatie, op korte afstand van alle bezienswaardigheden. Leuke restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    Geweldig hotel en super goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan niet in het historische centrum parkeren. Logisch, maar als je hotels zoekt met parkeergelegenheid komt dit hotel ook naar boven in de zoekresultaten. Als je Sevilla niet kent, ga je er vanuit dat je bij het hotel kan parkeren. De garages rondom de stad zitten vrijwel altijd vol, dus je zal geduldig moeten wachten op een plekje.

    Lokatie is geweldig! Gewoon midden van de stad!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,8
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een schoon hotel maar het kan allemaal wel net iets schoner (stoffige vloer/kalk op de douche). Ook miste ik een kluisje!

    De ligging van het hotel is perfect! Het is een klein hotel maar de kamer en badkamer waren ruim genoeg. Het personeel is ook heel vriendelijk!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    redelijk overnachting hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer (110) was erg saai ingericht en kwam kill over, badkamer kon wel een opknapbeurtje gebruiken en was niet heel erg schoon dit kan en mag echt beter.

    vriendelijk ontvangst, en erg behulpzaam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    De ligging van het hotel is prachtig, midden in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging van het hotel is prachtig, midden in de historisch wijk. Qua bereikbaarheid moet je weten dat je het laatste stuk moet lopen, is met auto niet bereikbaar vanwege de smalle straatjes. De dichtbijzijnde P-garage is zo'n 10 minuten lopen, en dat is niet erg, als je t maar weet. Kamers zijn keurig en ruim, en voorzien van airco, en dat is heerlijk bij een temperatuur van 45 graden buiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,3
    Mooi boetiek hotel in hartje Sevilla.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht op een zeer smal straatje en daardoor de inkijk als je de luiken niet dicht hebt.

    De inrichting van de kamers en de filosofie van de eigenaar: schrijf je dromen op een kaart en laat deze op een door jou vastgestelde datum terugsturen. Wie weet zijn je dromen dan uitgekomen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Leuk , heerlijk weekeinde gehad in midden Sevilla .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt dus. Lees hierboven.

    Ontbijt maar 1x gedaan maar kon beter. Eitje erbij was al lekkerder geweest. Koffie was niet te drinken . Kon Iets meer uitvoeriger maar ja wat kan je verwachten. Je zit natuurlijk niet in een 3 klasse hotel. Kamer was groot zat . Heerlijke douche . Hotel staat midden in het centrum dus perfect. Personeel was vriendelijk . Alleen niet vrouw van de bediening die op kantoor zat op eerste etage. Chagrijnig . Was maandag denk Ik . Maar ik zou dit hotel zeker aanprijzen bij andere mensen die het mooie Sevilla bezoeken .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Rustige hotelkamer in toeristische hotspot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Dagelijks rond middernacht ergens in hotel stotende waterleiding, waarschijnlijk van (af)wasmachine. Inrichting niet zo praktisch.

    Ligging aan intiem pleintje in Barrio Santa Cruz. Kamer aan achterzijde verrassend stil. Flinke TV.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,4
    Goed gelegen maar zeer gehorig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is erg minimaal en niet echt lekker. Voordeel is dat er genoeg restaurantjes zijn om ergens te ontbijten. Onze kamer lag aan de zij steeg en was zeer gehorig! Gezien het drukke uitgaansleven en 's ochtends heel vroeg weer vaten bier over straat, is de accommodatie niet geschikt voor mensen die zich af en toe willen terugtrekken uit de zeer drukke stad.

    Het personeel was zeer hulpvaardig en vriendelijk en spreekt redelijk tot goed Engels. Vanuit de accommodatie is vrijwel alles op loopafstand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    9,2
    Prima verblijf voor sightseeing van deze indrukwekkende stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is niet inbegrepen maar krijg je voor €8.50 p.p in aangrenzend restaurant. Dat ontbijt was erg mager. De volgende keer zou ik dat elders in de stad nemen.

    Goede kamer met prima sanitair op uitstekende locatie. Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,9
    Ontbijt bij de buren, samenwerking met het hotel, hebben we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt bij de buren, samenwerking met het hotel, hebben we maar overgeslagen. De entourage kwam een beetje smoezelig over. Tapas waren vet, evenals de broeken en kapsels van de obers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    7,9
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is perfect. Alles binnen loopafstand.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,1
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een nare lucht in de (bad)kamer.

    De ligging. Zeer centraal.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,9
    De ligging was formidabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was wat verouderd en gedateerd

    De ligging was formidabel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    5,8
    Prima te doen voor één nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De volgende ochtend zag ik pas dat Ik onder een laken had geslapen met een vieze vlek

    De ligging is geweldig, midden in de Joodse wijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,3
    De geweldige ligging en het zeer vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De geweldige ligging en het zeer vriendelijke personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Geweldige ligging in Santa Cruz, alle bezienswaardigheden op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geweldige ligging in Santa Cruz, alle bezienswaardigheden op loopafstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    4,6
    Matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en badkamer. Geen ontbijt.

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,9
    Prima hotel in Sevilla
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buurt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,2
    Goed hotel . Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam in kamer

    Locatie van hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,1
    Leuk verblijf, restaurant/ontbijt ergens anders nemen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht. Oud brood, waterige koffie, smaakloos muf beleg. Geldverspilling.

    De locatie was geweldig.

    Verbleven in februari 2017

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31