Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Catalonia Park Güell 3-sterren

Paseo Mare de Déu del Coll, 10, Gracia, 08023 Barcelona, Spanje

#436 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5303 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Goed hotel, fijne locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren 2 eenpersoons bedden, naast elkaar gezet zodat het 1, tweepersoond bed leek. Het mindere was dat die steeds uit elkaar ging.

    Goed ontbijt, personeel kon vragen over de stad goed beantwoorden, fijn hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Prima hotel voor citytrip, dicht bij metro halte, rustig gelegen in een buitenwijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte parkeer faciliteiten, parkeergarage alleen geschikt voor auto's onder de 2 meter. Lang gezocht naar parkeerplaats in de omgeving.

    Prima kamer, schoon en ruim, goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Het personeel is super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is kleiner dan op de foto. Ook was er geen parasol (snel verbranden op het dakteras) Je moet een heuvel op voordat je bij het hotel verblijft, is wel dichtbij metro station.

    Het personeel is super vriendelijk. Gaf ons tips voor te bezichtigen. Ook de kamer was zeer netjes. Mooie stad om te bezoeken. Prijskwaliteit is prima! Hotel is zeker aan te bevelen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer vriendelijk personeel; ruime en comfortabele kamer; zwembad op dak, handdoeken waren te verkrijgen aan de receptie; lekker ontbijt met veel keuze; bar en restaurant aanwezig met mogelijkheid tot roomservice; verschillende metrohaltes dichtbij; mooi uitzicht over de bergen rondom Barcelona.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen koelkastje is. Op warme dagen, zou het fijn zijn als je water koel is.

    Mooie kamers, leuk zwemband, heerlijk ontbijt en geweldige locatie. Weg van de drukte en toch heel centraal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Prima hotel en op een leuke locatie op korte afstand van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was wel aanwezig maar vaak langzaam, waarschijnlijk druk gebruikt maar voor zo’n goed hotel toch voor verbetering vatbaar.

    Prima hotel en op een leuke locatie op korte afstand van de meest centrale metrolijn en op wandelafstand van Parc Guel. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, lekkere bedden, fijne badkamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast en rookoverlast van andere gasten. (Buren). Onze kamer grenste aan een andere kamer dmv een muur met een deur erin. Hierdoor konden we elk woord horen dat gezegd werd. Gelukkig spraken zij een andere taal waardoor we hen niet letterlijk konden verstaan. Onze buurman aan de andere kant hield ons ‘s nachts uit onze slaap door luidkeels en minutenlang te rochelen en te hoesten.

    Vriendelijk personeel, lekkere bedden, fijne badkamer, schoon, satellietzenders op de tv.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Prima verblijf, parkeren dramatisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergelegenheid (ligging aan drukke straat) is dramatisch!!! Er zou een parkeerplaats zijn maar dat kost je 18e per nacht zonder dat dit voor aankomst fec9ommuniceerd wordt. 1 dag een uur rond moeten rijden om auto kwijt te kunnen. Heel vervelend, geen hotel om heen te gaan als je een auto bij je hebt.

    De ruime kame, elke dag schoongemaakt. Mogelijkheid tot printen. Zwembad met mooi uitzicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,3
    Priem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige medewerkers die achter de bar staan spreken (haast) geen engels. Er was een vrouw die geen woord engels sprak en je vervolgens heel raar aankijkt omdat je geen Spaans kan. De badkamer viel ook tegen. Op de foto op deze site zie je een hele luxe badkamer. Dit was bij mij niet het geval. Het bad was heel erg klein. Het zag er niet heel erg schoon uit. Boven de douche waren 2 draaiknoppen die nergens voor dienden en lekten. De telefoon in de kamer deed het niet evenals de fohn.

    Het bed was comfortabel. Personeel bij de receptie is wel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    Mooi hotel, echter prijzig en geen goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkel bed voor 2 personen, maar uit elkaar schuivende bedden/matrassen. Daarnaast vervelend dekensysteem (3 losse onderdelen ipv 1 dekbed)

    Goed kameronderhoud iedere dag. Heel netjes en strak.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    Goed ontbijt verder geen gebruik gemaskt van andere faciliteiten in het hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de rtage onder ons werd wiet gerookt en dit kwam bij ons vis de badkamer binnen..hier ook ern klacht voor ingedient. Is niets mee gedaan ...erge slechte service dus.!!!!

    Nvt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Serviceverlening van balie medewerkers. Met name een dame die in discussie ging in plaats van mee te denken en naar een oplossing te zoeken. En vervolgens een mannelijke collega die veel te oververhit reageerde. Het zal het weer wel zijn geweest...

    Ontbijt zag er goed uit, wel te weinig plantaardige opties. tip!: vegan spreads, vers fruit, soja yoghurt/melk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Het verblijf was aangenaam en comfortabel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    tegelijk met ons verblijf waren er ook schoolgroepen. Dit zorgde voor aardig geluidsoverlast in de nacht

    de kamers waren prima, het ontbijt was ruime keus

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wat klein. Koffie en thee op de kamer zou fijn zijn. Restaurant ziet er heel ongezellig uit. Wel een goed kaart, maar hebben we niet geprobeerd ivm sfeer. Weinig restaurantjes in de buurt.

    Luxe badkamer. Prima verbinding met openbaar vervoer naar alle delen van de stad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Het was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was veel zwart haar in de badkamer op de vloer.

    Locatie is leuk, op de heuvel, heel rustig. Met de bus of metro kun je overal gaan. Ontbijt was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel die voor een aangenaam verblijf zorgen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er werken bezig waren in het gebouw, ze zijn bezig aan het renoveren. Soms waren de gangen een beetje stoffig. Maar dit is maar tijdelijk.

    Zeer lekker en overvloedig ontbijt. Confortabele bedden. Zeer gerieflijk gerenoveerde kamer. Niets ontbrak!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Kamer was ruim en comfortabel.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was vanaf metrostation Vallcarca erg moeilijk vindbaar, hoewel het slechts enkele honderden meters van het metrostation verwijderd ligt. Plattegronden zijn meestal wel handig, maar geven niet aan dat je over een brug heen moet en niet eronderdoor...

    Kamer was ruim en comfortabel. Prima bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Zalig dat er een bad in de kamer aanwezig is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit van het eten in het restaurant kon zeker beter! Ook sprak het personeel daar gaan letter Engels.

    Zalig dat er een bad in de kamer aanwezig is. Zo kan je na je drukke dag in Barcelona lekker ontspanning in een bad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,5
    Wij hebben een heerlijke vakantie in Barcelona gehad en waren tevreden over dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers een beetje gehorig, maar niet echt storend.

    Prima locatie, met bus min of meer voor de deur en de metro op 10 minuten lopen. Prijs-kwaliteit goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,1
    Goed hotel met vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets behalve dat de kamer aan een drukke weg lag.

    Ontbijt was zeer uitgebreid! Jammer was dat onze kamer aan de drukke weg lag dus was zeer gehorig. Het eten/personeel in de lounge zeer goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    het verblijf was redenlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De pasjes voor de kamer,elke dag deed er 1 het niet! Zwembad water was ijskoud! Oude kamer,er kon alleen een schuif raampje open! Erg gehoorig de kamers,heb s'nachts veel wakker gelegen,en we lagen ook nog eens aan de straat kant,dus dat was dubbel op. personeel niet zo spraakzaam! Het wegen van je koffer moest je nog betalen! prijsverhouding vond ik teveel!!

    Dat er een lift was

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    mooie locatie met goed openbaar vervoer vlakbij
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    zwembad en dat er zo weinig personeel engels spreekt. tot 2x toe stroomuitval gehad (buiten hun schuld)

    Ontbijt was goed , bedden ook . Zwembad klein en koud. personeel vriendelijk vooral barman olli die als enigste beetje fatsoenlijk engels en duits kan spreken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    2,5
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een reiswaterkoker set meegenomen en toen wij terugkwamen van sightseeing, bleek 1 kopje te vermissen. Ik heb hierover geklaagd, maar werd niet serieus genomen en afgewimpeld met “misschien had je er maar één mee”. Belachelijk!! Ook hadden wij een terras bijgeboekt, maar het blijkt 2 dagen te moeten drogen als het een dag geregend heeft. Het water bleef op het terras liggen. Daar is totaal niet over nagedacht. Wij hebben uiteindelijk helemaal niet kunnen genieten van het terras. In de badkamer vonden we haren bij de wasbak die niet van ons waren. 3x niets!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Prima hotel, met rare promoties!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging aan een drukke weg is minder. Als je dus kennelijk via Bookings een kamer boekt krijg je een mindere kamer aan de straat, omdat ze commissie voor je moeten afdragen. Dit is erg lawaaierig. Verder hebben ze een "ontbijt-promotie" van € 14 voor € 10. Je moet dan alleen voor je gehele verblijf ontbijt boeken, naar achteraf bleek. Dus als je een nacht verblijft kun je voor € 10 euro ontbijten, maar als je 2 nachten verblijft moet je voor 1 ontbijt € 14 betalen. Dat is raar!

    De accommodatie is prettig maar eenvoudig, de bereikbaarheid is goed!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    oké
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik mistte een grote spiegel in de kamer. Personeel van dagshift waren minder vriendelijk/behulpzaam dan de mannen die 's nachts werkte. Ligstoelen aan zwembad waren versleten (deden pijn!)

    De bedden lagen fantastisch, zowel ik als mijn reispartner hebben heel goed geslapen. Vrij propere kamer, vriendelijk personeel in de snackbar. Zeer goede douche, alleen jammer dat het met een douchegordijn te doen was, wat ik niet zo hygiënisch vind.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,3
    Vriendelijkheid personeel en zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeer ook 's nachts terwijl het in een wijk boven de stad ligt.

    Vriendelijkheid personeel en zeer goed ontbijt. Ook voor lunch en diner aan te bevelen. Zou dit hotel zo weer boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,0
    Leuk dat er spullen voor de hond klaar lagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid was niet zoals aangegeven. Sterker nog na navraag bij de receptie werd aangegeven dat we overal in de straat gratis konden parkeren. Helaas bleek de volgende ochtend dat de auto weggesleept was. De receptie wist meteen waar de auto was, dus waarschijnlijk gebeurt dit vaker. Dus uiteindelijk is het een duur grapje met de bijkomende kosten van 150 euro.

    Leuk dat er spullen voor de hond klaar lagen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid Zwembad tot later geopend Mogelijkheid tot niet rokers kamer (op onze was voorheen duidelijk gerookt - bah) Mogelijkheid om 's avonds drankje/snack te verkrijgen

    Mooie kamer Degelijk ontbijt Zwemgelegenheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai; kamers totaal niet geisoleerd, gesprekken van de buren kun je meevolgen en je hoort iedereen die langs de trap naar beneden gaat voor het ontbijt

    Ontbijt was goed. Vriendelijk personeel. Airco werkt goed. Geluidsisolatie kan beter.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Geweldig ontbijtbuffet en heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een eindje lopen / klimmen naar het hotel vanaf de metro. De ingang van Park Guëll is totaal niet in de buurt. Klein koud zwembadje.

    Geweldig ontbijtbuffet en heerlijke bedden. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Ideaal voor een citytripje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine badkamer

    Top voor een citytrip! In de voormiddag even weg, dan een plonsje in het zwembad en tegen de late namiddag de stad in. Vriendelijke mensen aan de receptie Vlakbij metro en bushalte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Goed verblijf voor een stedentrip waarbij je ook even ( met drog weer) op je balkon kunt zitten met
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vloer slaapgedeelte was niet goed schoon.

    Kamer was ruim genoeg, ook de badkamer. Bovendien van alle gemakken voorzien zoals koffiezetmogelijkheden, badjas/slipper ( overigens niet gebruikt), fohn, doucheproducten etc. Balkon met zitje en ligbedden. Helaas was de vloer van het slaapgedeelte niet zo schoon. Rest van de kamer en badkamer wel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,3
    Prima hotel, iets te duur voor wat het is.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een beetje ver van het centrum. (20min met de metro) Gehorige en een wat oudere kamers. Een streng en duur hondenbeleid (€10,- p/d + €200,- borg die bij enige schade geheel wordt ingehouden).

    Lekker ontbijt,prima zwembad. Enkele gratis parkeerplaatsen naast het hotel(onbeveiligd)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Kamer was prima en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Een supermarktje in de buurt was fijn geweest. Het hotel is gelegen op een berg en de dichtsbijzijnde waren beneden bij het metrostation Vallcarca.

    Kamer was prima en schoon. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,8
    goede kamer maar matige service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden een upgrade voor 35 euro per nacht, nieuwe kamer met terras op 5e verdieping en iedere dag een dienblad met koffie, water en waterkoker, 2 dagen moest ik er zelf achterheen om deze zaken geregeld te krijgen, na schoonmaak kamer bleven de vuile koffie kopjes staan en was er geen nieuwe gebracht, valt dan erg tegen voor dat bedrag.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Uitstekend citytriphotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Deed hotel voldeed aan de verwachtingen die ik had op basis van Booking-reviews. Dus dank aan alle razende reporters :)

    Boek dit hotel voor de locatie. De hippe en jonge wijk Gracia met veel bars, restaurantjes en winkels is goed te lopen, net als Park Guell. Beide wel voor de betere stadswandelaar overigens: circa een half uurtje en uiteraard veel hellingen. Maar metrostation Vallcarca (pak de ingang aan de Av. Republica Argentina) is om de hoek en die brengt je ook in no time naar de Sagrada. Het hotel is verder top voor een citytrip: basic maar schoon, goede airco, lekker bed, prima ontbijt. En kudos voor het kleine zwembad op het dak, HEERLIJK na een dag sightseeing met 35gradenC +.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Oude kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel slecht geïsoleerd, je hoorde veel lawaai op de gang en de kamers naast en rechtover. Zo erg dat we conversaties konden verstaan van de buren! Soms tot 02.00u lawaai en vanaf 7.00u terug. In de badkamer zaten barsten in de tegelvloer en het vals plafond was op verschillende plaatsen geretoucheerd met siliconen, vuil en lelijk afgewerkt. De wc maakte bijna constant een geluid, dag en nacht (water dat loopt?) 4 nachten logeerden wij hier, niet 1 keer werden de drinkglazen vervangen. Bij aankomst lag er juist 1 showercap en 2 zeepjes, dat is nooit aangevuld geweest. De lamp boven het bed is snachts naar beneden gevallen, op mijn Man zijn hoofd. We hebben dat zelf kunnen terug hangen, maar toen we de volgende avond op de kamer kwamen hing ze terug half los. Terwijl ik foto's nam om dat aan de receptie te laten zien viel ze er volledig af en viel ook de elektriciteit op de kamer uit. Bij het melden aan de receptie kreeg ik 2 scheve schroevendraaiers mee om ze zelf terug vast te hangen. Je zou toch verwachten dat iemand van het hotel dit zou komen oplossen. Wij betaalden 415€ voor de 4 nachten. Veel te veel voor zo'n oude kamer vol manquementen Ik heb mijn klacht bij Booking gemeld maar hier nooit reactie op gekregen.

    Dicht bij metro, makkelijk naar het centrum vd stad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,7
    Tof en vriendelijk hotel, goede kwaliteit, weinig faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - vrij duur in vergelijking met wat je krijgt. Zeker gezien de afgelegen ligging: meer dan 2u onderweg vanop de luchthaven met openbaar vervoer, en ook tov de rest van de stad vrij ver. Ook heel moeilijk te vinden want op de courante stadskaarten van Barcelona valt het hotel van de kaart; zonder degelijke kaart loop je snel verloren en aangezien het hotel zich al op de berg-uitlopers bevindt, is verkeerd lopen een zeer sportieve vergissing - geen airco op de kamer - geen frigo op de kamer - de muren waren precies van karton. Als de buren nog aan het praten waren, kon je perfect mee volgen met de conversatie. Gelukkig hadden we geen al te passionele of snurkende buren, al had de bovenbuur toch een toilet-obsessie... - zwembad sluit reeds om 20u 's avonds, maar daardoor is ook het hele dakterras dicht. Opent ook pas om 10u 's ochtends. Dit geldt voor het hele jaar - ontbijtbuffet was heerlijk, maar in het weekend open tot 11u. Na 10u werd er echter absoluut niets meer aangevuld - restaurant was open tot 22u30, maar als je om 21u nog iets om te eten wou bestellen, was het "gesloten" - ze maken reclame dat indien je wegens "early checkout" te vroeg weg bent voor het ontbijt, je een pakketje mee krijgt, maar toen we hier effectief gebruik van wilden maken, kon dit niet

    Het ontbijt was met een groot en ruim buffet en erg lekker. De bedden waren heerlijk zacht, met 2 kussens. Deftige badkamer, met bad, alles er op en er aan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit al bij al in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heel veel lawaai in het hotel in de vroege morgen. Wij sliepen op het 4e en zelfs daar kwamen we nog wakker van het lawaai dat uit de ontbijtzaal kwam (1e vloer). De kamers zijn uitgerust me heel zware deuren die niet veel geluid tegen houden en heel hard dicht knallen!

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat zijn best doet om zo goed mogelijk in het Engels te communiceren. Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    ons verblijf Catalonia Park Güel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Omdat wij aan de straatkant logeerden hadden we tamelijk veel last van het lawaai van het verkeer.

    De kamer was comfortabel en groot, personeel van de receptie heel behulpzaam om inlichtingen te verstrekken; De bushalte om naar het centrum te rijden was op 50m van het hotel. Ook Metro was niet zo ver af.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Goed hotel, geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging: je moet telkens de metro nemen om winkels, restaurants, café's te treffen. De enige bezienswaardigheid in de buurt is Parc Guel.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid, heel lekker en zeer veel keuze! Rustige buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    4,6
    Indien er geen bouwwerkzaamheden plaatsvinden, een oké hotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel overlast vanwege bouwwerkzaamheden in het hotel. Vooral veel geluidsoverlast, stoffige gangen en tijdelijk bruingekleurd water uit de kraan. Vrijwel geen geluidsisolatie, dus mocht ik met de romantiek van het verliefde stelletje in de kamer naast mij meegenieten. Heb niet veel aan zwembad gehad, omdat deze pas om 10 uur openging 's ochtends en ik dan al op stap was. In de winter is zwembad na een dagje uit ´s avonds te koud, dus kunnen ze deze net zo goed sluiten en kosten voor de kamer verminderen.

    Goed ontbijt met veel keus, goede ligging dichtbij Park Guell (Gaudipark) en metro.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    5,4
    Redelijk. Wel lage prijs dus je moet er niet teveel van verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bad. Buitenaanzicht niet mooi van het complex. Omgeving zit je in krotte wijk.

    Heerlijk bed en leuke zwembad voor in de zomer met een mooi uitzicht. Dicht bij metrovervoer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Prima hotel om Barcelona te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    ondanks een kamer op de 3e verdieping veel geluidoverlast tijdens de nacht.

    vriendelijk personeel, die de tijd neemt om alle vragen te beantwoorden. Prima ontbijt, zeer divers in het aanbod. Het hotel is dichtbij de metro.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    8,8
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was misschien een beetje outdateted. Wij hadden de pech dat de verdieping boven ons bezet was door een groep van 16 jongeren die nogal wat herrie maakte

    Heerlijk dichtbij de metro en het park en een geweldig uitzicht vanaf het dak met zwembad. Personeel was super vriendelijk. Ontbijt had meer dan voldoende keuze

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    8,3
    Wij hadden een mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We vonden geen verwarming en de airco verwarmde ook niet. Ons schuld? In de badkamer was er zeker niets. In het verleden was er in dit hotel een verwarmende lamp met timer. Enkel de knop was er nog... In de winter, geen aanrader. Ontbijt 13 euro is veel. 9 Euro als je alle ontbijten neemt...

    Wij hadden een mooie kamer. Het metro station Valcarca ligt niet ver. Voor Barcelona een goede deal. Zeer goed internet en beneden 2 computers met printer ter beschikking.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    standaard kamer, weinig luxe, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was oud, klein, het behang kwam los van de muur. De badkamer was klein, een douchegordijn vind ik onhygiënisch en plakt tegen je lijf. slechte isolatie: je hoort alles van wat er in de kamer naast je gebeurt

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam Het ontbijtbuffet was lekker en uitgebreid

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,9
    Hoger gelegen hotel, dicht bij bus en metrostation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Erg gehorige kamers; last van verkeer buiten en veel rumoer op de gang. (slecht geslapen) Kamers zijn verder netjes en schoon.

    Bijzonder vriendelijk personeel, heerlijk (klein) zwembadje op dak met ligbedden, wat na een dag sightseeing erg plezierig is. Prima restaurant/ bar.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    best wel tevreden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    pas na dat wij geboekt hadden, stond er vermeld " ontbijt niet inbegrepen" dit was ervoor niet gemeld.

    Ontbijt was heel gevarieerd, lekker en vers. kamers waren proper,

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    5,8
    een beetje teleurstellend, normaal zeer tevreden van booking.com
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Deur van kamer kon niet goed gesloten worden, ook die van onze kinderen . Er waren duidelijke sporen van inbraak van vroeger die men had hersteld aan de sloten, gaf een beetje een onveilig gevoel. We hebben wel een kluis gehuurd.Wij hadden het ongeluk om een kakkerlak te zien (en dood te slagen) in onze kamer.We hebben dit niet gemeld want kamers op zich zelf proper gekuist en bedden proper gedurende ons verblijf, misschien heeft hotel onhygiënische buren - of oudere infrastruktuur?Geluidsisolatie badkamer niet optimaal.Zwembad was vroeg gesloten s'avonds, wat spijtig is als je na een zware dag een plons wil maken.

    Locatie zeer geschikt voor bezoek aan park Guel.Personeel aan receptie zeer geduldig en zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,6
    Heerlijk hotel in barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    hotel zit op een berg dus wandeling naar hotel is pittig tevens lastig te bereiken met openbaar vervoer vanaf luchthaven, eerst met bus dan metro en dan nog flink stuk lopen

    kamers zijn ruim en voor hotel begrippen schoon, heel fijn dat ik glutenvrij kon ontbijten, veel keus en variatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    3,8
    foute keuze
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    veel te kleine kamer lawaai veel te klein zwembad(foto erg uitvergroot) erg afgelegen in vervallen buurt er was s'avonds niets in de buurt en bar sloot om 22h ,op kamer geen minibar of koelkast .

    ontbijt was uitgebreid

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    10
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen direct licht in de kamer

    Het ontbijtbuffet was fantastisch, hotel ligt op een rustige plaats, vlak bij een metro halte. Klein maar mooi zwembad op het dak

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,4
    Niet naar behoren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Veel te gehorig, eerste dag een kamer met twee losse bedden, waarvan een single bed aangevraagd, ook naast de lift, waarbij je alles en iedereen op de gang luid hoort. Het niet beschikbaar hebben van de juiste kamer en het wisselen van kamer was niet vooraf gemeld. Te gehorig ook aan de straatkant. Kamers zijn zeer slecht geisoleerd en niet volledig schoon genoeg opgeleverd.

    Bad, en goed te bereiken met openbaar vervoer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,3
    Redelijk tot goed, maar zeker niet uitzonderlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We zijn eerst ingedeeld in kamers voor rokers. Later wel aangepast, maar als ze hadden gelezen was dit niet nodig geweest. Sanitair is redelijk verouderd. Er is op dit moment ee n renovatie gaande, dus wellicht wordt dat snel opgelost. Begin van de nacht was er best wel wat geluid van mede-gasten op de gangen. Parkeerfaciliteiten waren in tegenstelling tot eerdere berichten niet gratis. (18 euro per dag) En met een grote auto kun je ook nauwelijks in de parkeergarage komen.

    Prima bedden. Redelijk ruime kamers. Ontbijtbuffet is goed en uitgebreid. Personeel is aardig en spreekt prima engels. Metrostation is op drie minuten lopen.| Park Guell is op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Fijn hotel, rustige omgeving, goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker zwembadje op dak maar wel erg weinig bedjes. En wel wat buiten het centrum gelegen.

    Goed ontbijt en vriendelijk personeel. Elke dag schone kamer en nieuwe handdoeken. Bus en metro vlakbij!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel voor stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg gehorig. Verder van centrum maar dicht bij metro. Geen chique hotel maar prima om te overnachten. Ontbijt nuttigden wij bij de bakker vlakbij de metro halte.

    Goede bedden, vriendelijk personeel. Heel klein zwembad op rooftop met zonnebedden. Vlakbij Parc Guell.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Zwembad op het bovenste verdieping.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kost €13 pp/ochtend. Zeer uitgebreid maar vrij prijzig. Zwembad is maar zeer zeer klein. Met meer dan 6 personene er in is niet ideaal. Helling naar het hotel weegt door na enkele dagen. Zeker niet geschikt voor ouderen.

    Zwembad op het bovenste verdieping. Heerlijk uitzicht! Vriendelijke personeel, roomservice, propere kamers,elke dag gekuist + handdoeken als je wil.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,5
    Heerlijk uitgebreid ontbijt , prachtige uitzicht over de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid van de kamers. Konden de buren goed horen

    Heerlijk uitgebreid ontbijt , prachtige uitzicht over de stad, prima locatie om daarvanui de stad te verkennen.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    9,2
    Uitstekende prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hadden een kamer op het bovenste verdiep gekregen met terras en een mooi uitzicht. Het ontbijt is uitgebreid genoeg. Het zwembad is niet erg groot en kan daardoor ook wat druk zijn, maar het is goed genoeg voor een verfrissende duik. Qua prijs kwaliteit zeker in orde!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Goed hotel met goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was hoog...

    Ontbijt was super goed!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    Great hotel, nice location and a beautiful area.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijkheid van het personeel. De kamers waren netjes en schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    prima prijs kwaliteit verhouding, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    prima prijs kwaliteit verhouding, prima ontbijt. Redelijke afstand naar Metro

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    informatie om vanaf het vliegveld bij het hotel te komen.

    goed ontbijt en een goede kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    prima accommodatie tegen gunstige prijs met op loopafstand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    prima accommodatie tegen gunstige prijs met op loopafstand metro 5 minuten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,4
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast, hard bed

    Zwembad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Rustige locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    receptiemedewerkers niet vriendelijk

    Rustige locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid uit de kamer er naast goed te horen. Niet erg geluidsdicht. Ook als iemand de deur dicht deed vanuit jouw gang, kon je allesgoed horen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Mooi hotel, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden te klein

    Mooi hotel, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Comfortabele bedden maar wat gedateerd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de straat & gang naar restaurant Kamer 110. Krappe badkamer.

    Goede bedden!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,1
    Ging op ziekenbezoek familie
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant....geen Goede kwaliteit eten in verhouding met de hoge prijs

    Koffie was heerlijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Ideaal voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich een goede ligging, maar de weg er naar toe was vrij steil

    Kamer zag er prima uit. Mogelijkheid om koffie en thee te zetten op de kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    10
    Een mooie, ruime, nette kamer voor een zeer goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooie, ruime, nette kamer voor een zeer goede prijs!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Prima dagen gehad
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Korte bed

    Uitzicht

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: