Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Catalonia Hispalis 3-sterren

Avenida Andalucia, 52, Cerro-Amate, 41006 Sevilla, Spanje

#160 van de 166 hotels in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2057 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    6,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    5,0
    Het zwembad, de entree
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer - klein, niet schoon, kapotte rolluiken, centraal geregelde airco, we hadden voor 3 personen gereserveerd, maar er stonden maar twee bedden. Een klein bed werd er later bijgezet. Dat was volgens het personeel voldoende voor ons zoontje en dat was ook zo, maar we hadden gereserveerd en betaald voor 3 personen (niet voor 2 personen en een kind). Ook moesten we telkens als we de kamer inwilden onze pasjes beneden weer laten activeren.

    Het zwembad, de entree

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    De airco werkte niet. Er werd wel een technieker gestuurd maar het probleem werd niet opgelost. Er was een brandalarm om half vijf 's ochtends. Er was paniek maar niemand van het hotel te zien.

    Het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Zeer goed na prijs verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het hotek ligt vlak bij het centrum. In nabijheid van het centrum kun je gratis je auto parkeren en dan kun lopend naar de binnenstad. Dit info kreeg ik van de receptie. Tevens ook waar je lekker kan eten voor een leuk prijsje!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    5,4
    Wij zullen hier niet meer boeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene van de badkamer. Een van de twee hotelkamers die wij hadden geboekt stonk enorm naar rook.

    Het was dicht bij de luchthaven, daarom hebben wij voor deze locatie gekozen. In het echt ziet anders er veel slechter uit dan op de website wordt getoond. De wijk waarin het hotel staat is geen beste wijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn flink verouderd, veel lawaai van doorgaande wegen.

    Op de site stond dat de kamer inclusief ontbijt was, echter mochten wij nog €26 aftikken voor een zeer matig ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    5,4
    De ligging viel tegen, was ver het centrum en in de wijk...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging viel tegen, was ver het centrum en in de wijk waarin het hotel lag was niet veel te doen. Je kwam je auto slecht kwijt en het hotel had zelf maar een garage van 6 auto s. We hadden 2 hondjes bij ons waar we per stuk 10 euro moesten betalen plus een borg van 200 euro

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,1
    Nette keurige grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging. Te ver van het centrum. Met de bus ruim een half uur onderweg naar het centrum van Sevilla. Hierdoor vaak te moe om 's avonds weer de stad in te gaan om te gaan eten nadat je de hele ochtend en middag door de stad had geslenterd. Weinig te doen in de buurt van het hotel. Aan de overkant was gelukkig een klein barretje waar je wat tapas kon eten. Kleine zwembad.

    Nette keurige grote kamer. Ontbijt was goed verzorgd en voldoende keuze. Goede wifi verbinding.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De talenkennis van het personeel

    Ondanks de ligging aan drukke wegen geen geluidsoverlast.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reservering van kamer met 2 bedden leek meer een 1 persoonskamer. Erg weinig loopruimte.

    Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Ruime kamer, groot bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie toch iets te ver van binnenstad. Meer dan 30 minuten met openbaar vervoer.

    Ruime kamer, groot bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    4,6
    Weinig water uit douchekraan airco deed het niet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig water uit douchekraan airco deed het niet

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Prima verblijf voor weinig geld
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand naar het centrum was wel erg groot

    Lekker bed en mooie ruime badkamer het ontbijt was prima geregeld je kunt van alles krijgen..

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Prima bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel aan de rondweg en de buurt zag er niet uitnodigend uit.

    Openbasr vervoer direct voor de deur.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,6
    Ruime kamers, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamers, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,6
    De ligging is te ver van de stad, 5 km
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is te ver van de stad, 5 km

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Goed voor kort verblijf/zakenreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn niet-rokers en hebben een rokerskamer gekregen wat dus niet zo aangenaam was.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Goed etappehotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er een waarborg van 10 euro per strandlaken voor aan het zwembad moest betaald worden.

    Het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,3
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging.

    Goede bedden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    9,6
    Zeer de moeite waard
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Honden toegestaan, maar een limiet van 20 kilo is een lachertje

    Zeer ruime, comfortabele kamer en badkamer. Een uitstekend ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    5,8
    Schone en rustige kamer, voldoende ruim
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Uiterst slecht internet TV kanalen vaak gestoord Ongezellige omgeving (industrie, snelwegen) Op het gebouw stond geadverteerd €39 voor een kamer maar ik betaalde €93 (zomerseizoen)

    Schone en rustige kamer, voldoende ruim Goede busverbindingen naar centrum

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    6,7
    Dicht bij het centrum,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig met name hotelkamerdeuren die dichtvallen, zet er gewoon een rubber tussen en onder de stoelpoten vilt, zal een hoop lawaai minder worden!!

    Dicht bij het centrum, vriendelijk personeel zwembad

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restaurant, kleine donkere (rolluiken) kamer

    Locatie

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    Goed verblijf gehad met een diner voor de marathon op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goed verblijf gehad met een diner voor de marathon op de vooravond van de loop.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,6
    Supergroot en lekker bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Supergroot en lekker bed.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    7,9
    Mooie ligging, groot terras, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mag wel wat opgeknapt worden

    Mooie ligging, groot terras, ruime kamer

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,5
    Prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    --

    Prijs-kwaliteitverhouding. Betaald parkeren bleek niet nodig te zijn,

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,6
    Nette accomodatie aan de ringweg om sevilla.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nette accomodatie aan de ringweg om sevilla. Makkelijk te vinden en parkeren.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets.

    Vriendelijk personeel. Openbaar vervoer dichtbij het hotel, gemakkelijk om het centrum van de stad te bereiken.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    10
    Wat een geweldig hotel voor zo een lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Wat een geweldig hotel voor zo een lage prijs. Van alle gemakken voorzien. Ik was er voor een dag en een nacht. Ik heb geweldig geslapen!

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: