Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Caybeach Caleta 1-sterren

Tabaiba, s/n, 35610 Caleta De Fuste, Spanje

#31 van de 77 hotels in Caleta De Fuste

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 375 beoordelingen over dit appartement

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    6,7
    Fijn en schoon huisje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stadje: massatoerisme veel vretende en zuipende Engelsen, weinig authentieks.

    Fijn en schoon huisje

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideale lokatie, geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Genoeg restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    7,5
    Prima voor een weekje in de zon in het laagseizoen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matrasbeschermer was op één van de bedden echt vies. Bij receptie gemeld en een dag later lag er een schone.

    Prima voor een weekje in de zon in het laagseizoen. We waren hier voor de tweede keer en je kan zien dat het complex wat verouderd, maar dat is thuis ook het geval. Schoonmaak is bijna dagelijks. Handdoeken en beddengoed worden regelmatig verschoond. Je kan uit de voeten met het keukentje. Koffiezetapparaat is aanwezig en basic keukengerei, borden, glazen, pannen etc. Snijplankje vermijden (en dus zelf meenemen). Let op, je moet wel bijbetalen voor oude TV (hebben wij deze keer niet gedaan), wifi en de kluis. Dichtbij het centrum en het strand. De wekelijkse markt en bushalte zijn ook dichtbij.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,9
    keurig appartement, heel mooi aangelegd groen (cactussen),...
    • Vakantiereis
    • Stel

    omdat we enkele bewolkte dagen hadden was er geen warm water (zonneboiler !), zeer onaangenaam; de bedden waren redelijk hard, WIFI en kluisje waren niet gratis

    keurig appartement, heel mooi aangelegd groen (cactussen), goed dat we niet direct aan de straat/weg zaten, immers dan zit je wel erg "openbaar"

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel,goede centrale ligging met op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bijbetaling voor airco is merkwaardig. Systeem is er maar kun je niet zomaar gebruiken. Ook moet er eigenlijj gewoon gratis wifi zijn tegenwoordig.

    Vriendelijk personeel,goede centrale ligging met op loopafstand het strand, de haven en het centrum. Appartement voldoende uitgerust en schoon.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,5
    Goede ligging, dichtbij winkels, zee/strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Aanbod ontbijt ok, maar steeds hetzelfde, weinig variatie.

    Goede ligging, dichtbij winkels, zee/strand. Vriendelijkheid van personeel.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: