Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Weare Chamartin 4-sterren

Agustin de Foxa, s/n, Chamartín, 28036 Madrid, Spanje

#270 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4875 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    Ligging, het ontbijt had ik geen tijd voor, dus geen oordeel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een office center had er wel mogen zijn, er zijn geen pc's ter beschikking om eventuele check in papieren af te printen voor je komende vluchten, het probleem is wel opgelost door het vriendelijke personeel. Ik heb graag een document in handen voor mijn vluchten, de meeste mensen betrouwen op hun smart phones om alles in te bewaren (Ik niet)

    Ligging, het ontbijt had ik geen tijd voor, dus geen oordeel hierover. de ligging aan het station en metro laten toe dat dit een goede uitvalbasis is om Madrid te verkennen, ik heb even in de omgeving rondgelopen maar het daar noemenswaardig niks gevonden, als je een vlugge hap wil en content bent met Burger King en dergelijke dan zit je daar goed, voor het betere eten moet je hier niet direct zijn ...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Prima, comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    soms erg druk bij het ontbijt, de man bij het inchecken niet echt vriendelijk. Overig personeel zeer behulpzaam en vriendelijk

    schone kamer, prima ontbijt, snelle verbindingen met het centrum. Metro en treinstation op steenworp afstand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Goed uitgerust weekend in Madrid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het sluiten van de kamerdeur alleen maar door hard dicht te trekken. Daar hadden andere hotelgasten vooral geen moeite mee, dus geluidsoverlast.

    Ruime modern ingerichte kamer en badkamer. Is onderdeel van het stationsgebouw Chamartin dus goede connectie met trein, metro om waar dan ook in de stad te komen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    De upgrade van de kamer =>
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking in de kamer: laminaat lag los, plankje hing scheef, etc. Ontvangstruimte/ingang zag er niet echt florissant uit. Verdieping hoger bij de receptie was al beter.

    De upgrade van de kamer => grote kamer Mooie badkamer Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Zeer aangenaam.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was geweldig - uitzicht op de 4 torres - waar we moesten zijn voor de Nederlandse ambassade. Ontbijt hebben we niet genomen, maar wel in de gezellige bar gezeten. Zeer goed bereikbaar met het treinstation Chamartin naast de deur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,9
    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was in de late avond vaak rumoerig door arriverende gasten

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet! Snelle in en uitcheck en locatie t.o.v. station en metro is echt ideaal

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,1
    Goed hotel op een gemakkelijke locatie om verder het centrum in te trekken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiesuite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Voor ontbijt was alles wel aanwezig maar het had iets smaakvoller gekund. Algemeen een goed hotel toch net geen 4 sterren.

    Locatie en de vlotte afhandeling aan de receptie. We hadden problemen met een kamerdeur maar dit is direct opgelost. Ook de papieren voor onze terugvlucht werden netjes afgeprint en op onze kamer gebracht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,3
    matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is wel heel erg basic voor een hotel dat 4 sterren zegt te hebben. De kamer was schoon, maar dat was ook wel alles. Niet een heel prettige welkome, comfortabele kamer. Ook al reisde ik alleen, niet heel gezellig en het had een wat vermoeide uitstraling.

    De locatie is erg praktisch, zo dicht bij het treinstation en bij het metrostation

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,9
    Prima hotel voor stadsbezoek Madrid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's avonds en 's morgens etenslucht uit de keuken van het hotel als je je raam open hebt staan tijdens het slapen.

    Absoluut goede locatie voor beoek aan Madrid, prima openbaar vervoer van trein, bus en metro.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,3
    Prima hotel als je in Chamartin moet zijn!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zowel de omgeving als het station hebben weinig te bieden!

    Rustig zakelijk hotel gelegen naast het treinstation Chamartin, dus in de buitenwijk van Madrid. Het ontbijt was perfect, de kamers zijn groot en er is een prima restaurant. Het hotel hanteert een geraffineerd liftsysteem waardoor je nauwelijks hoeft te wachten!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Net hotel boven een groot OV knooppunt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk niets. Behalve dat ik het altijd jammer vind als ze na een nacht gelijk weer alle gebruikte handdoeken en aangebroken zeep en shampooflesjes vernieuwen. Sommige hotels hebben een milieudoelstelling, maar daar was hier nog niet veel van te merken. Op een ochtend kwamen we na het ontbijt weer terug op de kamer, maar konden we er even niet in, omdat de schoonmaakster nog bezig was.

    Met de cercanias trein ben je in 14 minuten rechtstreeks vanaf terminal 4 van het vliegveld naar het station onder het hotel. Vandaar uit kun je ook makkelijk met het openbaar vervoer in heel Madrid en omstreken komen. Het hotel is wel een beetje een zakelijk hotel, maar de kamer was prima (lekker bed) en het ontbijt is uitstekend (zeer uitgebreid). Prima verblijfplaats voor een paar dagen Madrid. WiFi op de kamer 100% veldsterkte en goede bandbreedte om Nederlandse TV te kijken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Hygiënisch, vriendelijke personeel,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen duidelijke aanwijzing vanaf de metro, dus het was echt even zoeken waar de hotel was. Geen goeie eten of restaurant rondom de hotel, we eten meestal bij de Burger King.

    Hygiënisch, vriendelijke personeel, Qua vervoer is het erg handig, er zijn metro's en trein beschikbaar. Mooie uitzicht vanuit de hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Mooi verblijf voor een paar dagen, alles was tip top in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Restaurant eten was zeer goed jammer dat de ober het er doorheen ging jassen binnen een uur stonden we al weer buiten. We vonden het raar want het was niet eens druk. Vragen om een wijntje of biertje had ze van nature niet. Gemiste kan Hotel laat zo veel omzet liggen.

    Loopafstand van het treinstation en centrum van de stad. Zeer vriendelijke receptioniste. Perfecte bedden en badkamer super schoon!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    4,6
    Een hotel die geen vier sterren waard is
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel onhygiënisch, tapijt overal geschuurd bij de trappen, airco werkte niet, heel veel lawaai in het hotel. 15jaar geleden was het zijn vier sterren mischien wel waard.

    Het ontbijt was goed, locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,5
    Voor te slapen is het een super hotel maar plan geen werk waar je WIFI voor nodig hebt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    WIFI is niet het vernoemen waard!!! Hotel is slecht aangegeven.

    Bedden waren super en ook het ontbijt was voorzien van een ruim en lekker assortiment. Locatie is een plus als je in de financiëlewijk moet zijn en ook de metro is onder het hotel als je toch snel het centrum wilt bezoeken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    Zeer goedgelegen hotel,metro,trein,en rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi poblemen in de kamer...

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    8,8
    Perfect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect gelegen bij het treinstation en behulpzaam personeel voor maken plattegrond van de buurt !!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    beter dan ik verwacht had
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niks

    Schone, moderne, rustige kamer met goede airco, prachtig uitzicht en stil.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Prijs & Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Prijs & Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Prima locatie als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie bij het station en de kamer + prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    9,2
    Heerlijke stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Heerlijk ontbijt, schone kamer, lekker bed, vriendelijk personeel, makkelijk bereikbaar

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    Veel waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Luxe grote suite voor weinig geld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Fantastische tijd gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was onze huwelijksreis en het personeel was daarvan op de hoogte. Dus gaven ze ons 1 van de beste kamers en ook een fles champagne!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Prima hotel gelegen op een handige locatie. In 10 minuten met de metro in het centrum en in 15 minuten met de metro op het vliegveld.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    9,6
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,9
    Dicht bij metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deuren van buren klappen hard dicht.

    Vlak bij metro station

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,0
    prima hotel zeker voor de prijs en heel goed bereikbaar met metro en trein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prima hotel zeker voor de prijs.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    2,5
    Veels te kleine kamers, waarbij je je kont niet kan keren,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veels te kleine kamers, waarbij je je kont niet kan keren, veel geluidsoverlast van mede gasten EN van personeel in de ochtend! prijs kwaliteits verhouding 4/10

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,8
    Het was een enorme aderlating voor de jeugd & co.
    • Zakenreis
    • Stel

    Het personeel kon ik vergelijken met mijn tijd in China. Een overeenkomst met de chinezen slavenarbeiders was ook meteen gemaakt

    Het was een enorme aderlating voor de jeugd & co. Weliswaar een toplocatie waarbij de éssemble van Zidane een zekere nadruk en indruk heeft achtergelaten. Wanneer Ronaldo achter de stip staat, hoor je de geluiden van het Estadio Bernabeu tot aan Chamartin. Een verbindingsnetwerk waar je hedendaags U tegen zegt.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    5,8
    Ligging aan het metrostation zeer goed en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer niet proper gekuist gedurende gans het verblijf. Muffe geur in de kamer op de dag van aankomst.

    Ligging aan het metrostation zeer goed en een goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,1
    Locatie is uitstekend!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel chagrijnig en slechte service! onvriendelijk en onpersoonlijk,er komt geen glimlach van hun gezicht af. Ik vond het heel erg! voor een vier sterren hotel en zo'n slechte service qua behandeling verdient geen tweede bezoek. Ik reserveer liever een ander hotel in de buurt! Personnel not friendly!! very unfriendly. not a even a smile form their faces. I did not feel welcome and no eye contact. I have sen this unfriendly and unservical behavior 3 times being on the front desk.For a 4 star hotel you expect a friendly and welcome and professional receive. I wouldn't visit the hotel again easily. El personal no eran amables, ni una sonrisa o servicio como debería ser. No te sentias bienvenida al hotel y la sensacion de no poder preguntar nada porque estaban como molestos s preguntabas algo. Para un hotel de 4 estrellas esperaba tener un servicio estupendo y sentirte a gusto. No reservaria este hotel una segunda vez. Prefiero irme a otro cerca del estacion.

    Locatie is uitstekend! Location is perfect! Ubicacion es perfecto!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    6,3
    Locatie was prima om met metro en trein naar Madrid centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onpersoonlijk en kil hotel. Personeel matig geïnteresseerd , duur ontbijt, dus we hebben in de stationsrestauratie ontbeten. Wifi matig.

    Locatie was prima om met metro en trein naar Madrid centrum en luchthaven te reizen

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,5
    Nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nette kamers.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    7,1
    Lokatie
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Best gehorig, wat last van buren.

    Lokatie gemoderniseerde kamers

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    7,5
    de ruime eenpersoonsbedden
    • Stel

    bij douchen werd de badkamervloer nat richting deuropening

    de ruime eenpersoonsbedden

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    8,8
    Ligging, naast metro.
    • Vakantiereis
    • Groep

    WiFi

    Ligging, naast metro.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,5
    locatie bij station
    • Individuele reiziger

    locatie bij station ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    De locatie is perfect indien je een vroege trein moet nemen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De locatie is perfect indien je een vroege trein moet nemen vanaf Chamartin. Het ontbijt is zeer royaal.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    7,1
    Slechte Wi-Fi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte Wi-Fi

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Weare Chamartin

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: