Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel HLG CityPark Pelayo 2-sterren

Pelayo, 1, L'Eixample, 08001 Barcelona, Spanje

#394 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1701 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 56

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    Groot bed en nette schone kamers
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas staat dit hotel op een druk punt waardoor we veel last hadden van het verkeer en uitgaande personen savonds laat

    Groot bed en nette schone kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Mooie plek voor kort verblijf/stedentrip
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpunt was dat sommige plekken in de kamer stoffig waren. Verder moet voor alle extra's betaald worden. Kamer aan de straatkant gaf soms wat onrust vanwege de drukte. Echter komt er wel bij dat je een mooi uitzicht had en dingen vanaf afstand kon volgen

    Goede locatie, centraal gelegen en bijna alles is op loopafstand. Personeel vriendelijk en er was een mogelijkheid om zonder betaling van extra kosten eerder in te checken. Verder altijd een aanspreekpunt in het hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,8
    We kregen een upgrade naar een grote kamer, dit was echt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een lekkage bij de badkamer. Niet erg, dit kan gebeuren. Dit zagen we al bij aankomst op zaterdagmorgen. Direct doorgegeven, maar helaas is er gedurende ons verblijf niks mee gedaan (tot woensdagochtend).

    We kregen een upgrade naar een grote kamer, dit was echt super fijn!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Goede locatie, dicht bij alles, dicht bij openbaar vervoer,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon niet open in de slaapkamer, dat voelt wel een beetje gesloten ..

    Goede locatie, dicht bij alles, dicht bij openbaar vervoer, vriendelijk personeel, prima bedden, douche was goed, raam kon niet open ... daardoor voel je je wel een beetje opgesloten .. maar rest was prima!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,3
    Ik zou niet meer teruggaan naar dit hotel. Heel vriendelijk personeel maar voor deze P kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel warm.. de ramen moesten we open doen met een speciaal hendeltje dat we beneden aan de receptie hebben moeten vragen. Er zaten ook mieren bij ons op de kamer wat niet kan..

    Het positieve was dat het personeel rekening hield met mijn gluten intolerantie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    2,9
    Verschrikkelijk. Ga niet naar dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hebben een verschrikkelijk verblijf gehad. Het hotel hadden we voor 5 dagen geboekt. We kwamen voor inchecktijd aan en moesten tegen betaling onze koffers in kluisjes doen. Het personeel is absoluut niet behulpzaam. Er was geen enkele dag dat we niet naar de bali moesten voor onze kamerpas omdat deze het niet deed. We hadden een extra bed geboekt maar na 1 nacht vielen alle latten uit het bed. Ook was het slot van de badkamer kapot gegaan waardoor we de deur niet meer open kregen. Het hotel personeel was absoluut niet behulpzaam, wij moesten dit zelf oplossen. Bij onze eerset douchebeurt kleurde het bad ook oranje. Ontzettend teleurgesteld.

    De locatie van het hotel is mooi in het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,9
    Top locatie! Heb geen hoge verwachtingen van de kamer. Je betaald vooral voor de ideale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was best klein en vrij hard. Ook blies de airco alleen warme lucht waardoor we meermaals het raam open hebben gezet omdat het anders niet uit te houden was in de kamer.

    Het hotel heeft echt een fijne locatie!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Centraal gelegen hotel met prima kamer en zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamer was niet erg, maar het was ook een erg klein bed voor 2 personen.

    Ontbijt hebben we niet in het hotel gebruikt. In de straat zijn genoeg koffietentjes met heerlijke broodjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Perfect! Komen volgende keer weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Als er een minpuntje genoemd moet worden misschien wel de grootte van de kamer. Maar voor reizigers als ons die de hele dag op pad zijn maakte het niks uit. Goed te doen.

    De ligging is perfect. Het was de eerste keer voor ons dat wij vanaf het vliegveld met het openbaar vervoer (metro) naar het hotel gingen. Na 1 keer over te hebben gestapt, stap je pal naast het hotel uit. Ideaal! Metro zeker aan te raden! Vriendelijk baliepersoneel. Kamer werd elke dag schoongemaakt. Schone, nette kamer. Kleine koelkast. Perfect voor een stedentrip. Hotel ligt in een winkelstraat, totaal geen last gehad van geluidsoverlast. Genoeg ontbijtgelegenheden in de buurt (straat), ook een supermarkt aanwezig. Ideale locatie voor degenen die van shoppen houden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich was het ontbijt wel prima ,maar de locatie voor het ontbijt was erg somber in een kelder en er werd als iets op was niet meteen aangevuld.

    Locatie midden in het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,3
    Locatie midden in centrum gelegen was prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer iets groter had wel prettig geweest. Parkeren niet mogelijk bij hotel. Aangewezen op openbare parkeergarage tegen hoge kosten.

    Ontbijt goed. Kamer wel heel klein. Paste zelfs geen stoel in de kamer. Badkamer netjes met zitbad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    10
    super hotel!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat wij jammer vonden is dat er geen stoel of iets in de kamer staat waar jij je kleren over te hangen.

    Geweldig hotel! We hadden een mini kamer. Ik had hem kleiner verwacht, op booking.com ook negatieve feedback gelezen over dat de airco het niet deed en dat je geen schone handdoeken krijgt. Precies het tegen overgestelde ervaren. Wij bleven 5 dagen, elke dag schone handdoeken en het bed is in de tussentijd ook verschoont. Vriendelijk personeel, willen je graag helpen! Perfecte locatie en prijs kwaliteit ook super top!! Je bent zo in de stad, alles op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,9
    Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet ideaal om vanuit vliegveld Reus naar Barcelona te reizen. Taxi erg duur en terug met de bus maar net op tijd.

    Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, toplocatie!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het bed was erg smal; verkeer hoor je in de kamer (maar ja, wat wil je in zo'n drukke stad).

    prima locatie: naast de metro, vlakbij de stop van de aerobus (shuttle vanaf het vliegveld) en in de straat van een heerlijke bakkertje. Kluisjes om je koffer in te stoppen na het uitchecken. Knappe kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Kamers waren goed qua grootte en zeer proper.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was basic, weinig variatie. Telkens dezelfde broodsoorten, beleg,... Wat meer variatie zou leuk zijn, zeker als je voor enkele dagen blijft. Ontbijtzaal in de kelderverdieping is niet gezellig en zeer klein. Automatische airco mocht manueel zijn zodat je deze kan afzetten wanneer je wenst. Geen bar beneden in het hotel waar je nog iets kon drinken na een drukke dag vond ik ook wel een minpunt.

    Kamers waren goed qua grootte en zeer proper. We hadden een 3 persoonskamer en voldoende plaats in de kamer. Goede, zachte bedden. Badkamer was ook zeker in orde, had lavabo, bad en douche. Voldoende handdoeken en extra hoofdkussens op de kamer aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,6
    kan ik zeker aanraden...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Beter zouden de Kamers kunnen zijn, ietsje groter.Jammer dat de ramen niet openkunnen, waren op Slot.

    Het Hotel is zeker heel erg in orde qua aantal sterren ( slechts 2 sterren) en prijs-kwaliteit. Heel proper, zowel in de kamer als Buiten de kamer, trappen goed onderhouden, mooie inkom aan de balie.. heeft goede indruk, vriendelijk personeel ..

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    10
    PERFECT!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb eigenlijk niks wat tegenviel. Zal hier zeker terug komen!

    Geen ontbijt gehad, gewoon naast het hotel een bakker gevonden daar ontbeten. Als gezin er naar toe gereisd super leuk en de ligging is perfect!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,2
    Erg aan te raden! Dichtbij metro station en hotel ligt in hartje stad! Ook stopt de aerobus vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer, ook al waren we er in December. Geen mogelijkheid om ramen te openen. Airco deed het ook niet.

    De ligging vh hotel is super! We hadden een late vlucht en konden met een kleine bijbetaling een late check out krijgen, was ideaal!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    5,8
    Locatie hotel is geweldige uitvalsbasis maar verwacht verder geen comfort van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het 2-persoonsbed was te smal (1,40mtr), te kort (1,95mtr.) en te hard. De ramen kunnen niet open en de airco functioneert nauwelijks. Gratis wifi hapert continue en ontbijt is erg basic.

    De locatie is perfect.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,3
    De ligging was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is ok maar kleine mankementjes zoals bijvoorbeeld de badkamerdeur, die viel automatisch op slot waardoor je de deur niet meer open krijgt of de bar die niet koelt, het raam kan niet open,...

    De ligging was top

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,5
    Jammer van kapotte airco. Best hoge prijs coor hetgeen je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was kapot in onze kamer en dat was bekend! Toch hebben ze ons o In deze kamer laten slapen. Ramen konden niet open daardoor erg benauwd. Slecht kunnen slapen daardoor. Aanwezigheid airco was een voorwaarde voor ons bij boeking. Ook geen excuses of tegemoetkoming in de zin van korting.

    Locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Goede accommodatie; goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    een dag waren de handdoeken weg ; we moesten hierom extra vragen ; ontbijt duur € 9.--; alles was al op ; je kunt in kleine tentjes in de omgeving leuk ontbijten. personeel van de keuken niet servicegericht

    De kamer was prima

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Super gezellig weekend gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Arco was stuk en daardoor heel erg benauwd op de kamers.

    Prijs/kwaliteit was goed en het personeel was super aardig en behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    Niets op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Locatie, heerlijk bed. Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    8,3
    Goed hotel op super lokatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie midden in de stad

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,4
    alles binnen loopafstand van onze accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    deze accommodatie:

    alles binnen loopafstand van onze accommodatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,1
    Prima hotel voor een weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag best veel stof. Geen prullenbak in de kamer alleen een kleintje in de badkamer. Miste ook een grote spiegel.

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    buurt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Aangename citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreider ontbijt , hierdoor hebben we buiten het hotel gegeten

    Prijs kwaliteit en top locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,3
    Lekker gehad in schone kamer en op een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede Locatie en schoon en fijn dat er kluisjes waren voor de koffers de laatste dag !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    4,6
    Denk 2 keer na voor je dit boekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kussens op de super kleine bedden. Ruim 210 euro per nacht, dat is 30 euro per vierkante meter.

    De ligging is fijn

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,3
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer bleef warm ondanks airco.

    Centrale ligging. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Schone kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Toplokatie om Barcelona te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt werd traag aangevuld

    Fantastische ligging, bij ingang metro. De Ramblas om de hoek. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende wifi

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,8
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opklapbed voor 3e persoon

    Badkamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,2
    geweldig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Top locatie en vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,9
    Ligging hotel en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging hotel en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,5
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lobby.

    Locatie is perfect. Dichtbij placa de catalunya en ramblas. Metrostation voor de deur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    6,3
    Barcelona top , dicht bij metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi kamer sober

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    7,1
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt!!!!

    De kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,9
    fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten opbergen handbagage...reken het dan in de totaalprijs mee ipv een kluisjessysteem

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    De kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontbijtruimte in de kelder was een flinke tegenvaller. Geen ei bij het ontbijt was zeer jammer.

    De kamer was prima. Ruime bedden, nette badkamer. Iedere dag kamer netjes in orde. Lekker dichtbij metro en einde van de straat de Rambla.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,7
    De ligging en de prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het enige minpunt dat ik tijdens mijn verblijf gevonden heb, was dat er schimmelgroei merkbaar was op de tegels aan de douche.

    De ligging en de prijs/kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    5,0
    dame achter de balie was vriendelijk en maakte er het beste...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer niet schoon genaakt. Wel gelijk andere kamer gekregen. Kamer collega stonk naar schimmel. Hij kreeg ook een andere kamer

    dame achter de balie was vriendelijk en maakte er het beste van

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    7,9
    Perfecte ligging, zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed is heel hard evenals het hoofdkussen. Het is te slapen, het had comfortabeler gemogen.

    Perfecte ligging, zeer vriendelijk personeel. Gladde vloer zorgt voor makkelijk schoon houden. E tickets voor vliegtuig hebben ze voor ons geprint. Weinig geluid ondanks drukke straten.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,8
    De ligging is ideaal en zeer vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niks bijzonder

    De ligging is ideaal en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer was in orde en er was genoeg keus voor het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    5,8
    Kamers waren erg warm.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers waren erg warm.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    7,9
    De locatie, heel centraal gelegen en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het raam niet open kon. Het was warm op de kamer en er kon niet gelucht worden.

    De locatie, heel centraal gelegen en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,9
    personeel was heel aardig en hulpvaardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    er hong een muf geurtje in onze kamer

    personeel was heel aardig en hulpvaardig

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,5
    Heerlijk groot bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk groot bed

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    7,9
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Perfecte ligging.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    6,7
    De centrale ligging in centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lawaai van buitenaf. Door veel verkeer erg gehorig.

    De centrale ligging in centrum.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,1
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt viel erg tegen.

    De ligging. Heel dicht bij een metrostation, 15 meter, en 5 min lopen van Placa de Cataluna

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,3
    De locatie zelf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was bloedheet, raam kon niet open.

    De locatie zelf. Centraal gelegen en metro en taxi voor de deur.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    6,3
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel te kleine kamers voor die prijs

    de locatie

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging Prijs-kwaliteit

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    6,3
    Superlocatie en vriendelijke receptie
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden waren echt slecht. Slechts 140 bij 190 en keihard

    Superlocatie en vriendelijke receptie

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 56

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: