Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ciudad de Logroño 3-sterren

Menendez Pelayo, 7, 26002 Logroño, Spanje

#15 van de 22 hotels in Logroño

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2891 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeeegarage is eigenlijk alleen voor kleine stadswagentjes, door een fout van mij stond ik er al in met een Audi A4 en dat gaat echt maar net, gelukkig zonder kleerscheuren eruit maar wel een punt om aan te geven, je wilt tenslotte je auto met alles erin veilig hebben staan, maar het zou zomaar kunnen zijn dat je hem dan voor de ingang mag parkeren, het was wel bloed zweet en tranen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Heel ruime kamer met alles erop en eraan wat mij betreft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spaanse gewoontes belemmeren toeristen door de stad een halve dag te verlammen door siësta.

    Heel ruime kamer met alles erop en eraan wat mij betreft. De stad biedt een leuk aanbod aan lekkere eetgelegenheden die heerlijke tapas aanbieden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Heerlijk ontbijt, heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te krappe ondergrondse parking - let op als je met grote wagen rijdt. Ze hebben ook aparte parking voor grotere wagens maar niet vooraf gemeld Wifi werkte niet

    Heerlijk ontbijt, heel vriendelijk personeel. Op 10min stappen van Calle Laurel = de tapasbuurt bij uitstek

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen , we hebben al beter gehad. De koffie was ronduit vies, de gekookte eieren zagen er niet zo fris uit toen ze geschild waren, die hebben we niet opgegeten. Er was vers fruit, je kon je brood roosteren. veel producten zaten in verpakkingen. Ontbijt dus niet aan te raden, je kunt overal ontbijten in Spanje We hoorden de lift in onze kamer ondanks dat deze niet vlakbij onze kamer was.

    Je kon bij de balie zoveel flesjes water nemen als je wilde. Het hotel had een prive garage, dit was erg fijn! Je moet er wel € 15 voor betalen. De kamer en badkamer was ruim! Op de hygiene niets aan te merken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,0
    Zowel het hotel als de stad kwamen rommelig over.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zowel het hotel als de stad kwamen rommelig over. Zijn drie uur na inchecken weer vertrokken. Dit had overigens meer te maken mrt de stad en de omgeving van het hotel dan met het hotel zelf. Mijn verblijf is erg kort geweest. Ben om verschillende redenen na ongeveer 3 uur uitgecheckt. Vond personeel niet vriendelijk. Hotel maakte onverzorgde indruk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Redelijk goed hotel aan de rand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is smalle vakken met veel betonpalen. Het is iedere keer weer een feest al je er zonder schade in en uitkomt.

    De ligging van het hotel, aan de rand van het centrum is prima. Zowel kamer als badkamer voldeden aan de verwachtingen, maar verwacht geen luxe. Ontbijt was goed, maar niet overdadig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    8,8
    Hotel met een goede ligging dicht bij de bezienswaardigheden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets om op of aanmerkingen over te maken.

    Hotel met een goede ligging dicht bij de bezienswaardigheden van de aardige stad. Vriendelijke ontvangst en de receptioniste deed zelfs moeite om een tafel in een restaurant voor ons te boeken. In het hotel zelf, kan je niet dineren. Houdt er rekening mee dat men in Spanje pas rond acht uur/half negen gaat dineren. Veel restaurants gaan pas om acht uur open. We hadden een zeer ruime kamer met dito badkamer. Allemaal goed schoon. De parkeergarage van het hotel is erg smal, wij konden er met onze Nissan Juke, net uit de voeten. Openbaar parkeren is lastig. Zeker tussen zes en acht uur. Ontbijt was uitgebreid en heel lekker. Personeel echt super vriendelijk. Kussens in Spanje zijn ander dan wij, Nederlanders gewend zijn. erg smal. Maar ze sliepen, desondanks wel lekker en dekbedden kennen ze kennelijk niet. Althans niet in dit hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Ruime kamers, kleine garage onder het hotel (mits betaling).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers, kleine garage onder het hotel (mits betaling). Op wandelafstand van het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Ruime kamer, schoon, goed ontbijt, dubbele lift.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets aan te merken.

    Ruime kamer, schoon, goed ontbijt, dubbele lift.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, goede ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Het ontbijt was zonder meer heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was zonder meer heerlijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt Zeer behulpzame reveptie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Minibar

    Heerlijk ontbijt, mooie grote kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Prima verblijf in fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar of koffiehuis

    - ligging - netheid en grootte vd kamer - ontbijt is zeer verzorgd

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,5
    Locatie tov historisch centrum, parkeergarage was ietwat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie tov historisch centrum, parkeergarage was ietwat klein maar wel heel welkom

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,9
    ruime kamer, locatie en parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Stel

    koele service groep op benedenverdieping gaf storend geluid op kamers 1° verdieping

    ruime kamer, locatie en parkeergarage

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: