Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cala Blanca By Diamond Resorts 3-sterren

Albaicin, 12, 35138 Taurito, Spanje

#1 van de 7 hotels in Taurito

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 622 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    6,7
    hebben het algemeen gezien goed gehad,maar waren in vergelijking met andere jaren teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    We logeerden er van 28 februari tot 14 maart 2018. We werden vooraf verwittigd dat de lift in herstelling was tot 8 maart. Op 10 maart was de lift voor 1 dag hersteld. Wij hebben de ganse overige tijd -meestal- geen lift of maar 3 verdiepingen lift gehad. Op onze vraag wanneer de lift weer zou werken : morgen. Wij zagen veel mensen daardoor op de sukkel langs de trappen. Het appartement waar wij vroeger ( wij gaan reeds voor het 4de jaar) zo vol lof over waren, viel eveneens tegen. In appartement 217 hing voortdurend een penetrante rioolgeur in de keuken en living. Er werd meermaals daarvan verwittigd en dan kwam men een geut bleekwater in de afvoer gieten, wat overigens weinig hielp. De keukenkastjes hebben hun beste tijd gehad en bij het in gebruik nemen van het appartement stonden wij al van het eerste moment met een kastdeur in de handen. Die werd wel hersteld maar de veroudering is er sterk van af te lezen. De afwasmachine maakte een oorverdovend lawaai. Er is een merkbaar verschil wanneer men boekt met een organisatie als RCI ( 1 week) als met booking.com (1 week). De periode geboekt via booking.com biedt merkelijk minder faciliteiten zoals het pas om de 3 dagen verversen van handdoeken, bed opmaken,... in tegenstelling tot elke dag verversen van handdoeken... We kiezen deze locatie steeds omdat Mogan pas 4 km ver af is. Maar door het noodweer de periode voor ons was deze weg (GC500) vernield en moesten wij telkens de autoweg naar Puerto Rico nemen om dan terug te keren naar Mogan (24 km om). En het ziet er niet echt naar uit dat deze weg gauw hersteld zal worden.

    Het super-hulpvaardige, top-vriendelijke personeel!!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,1
    Een rustig comfortabel verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren bij het hotel is echt niks, vooral als je 's avonds je auto wilt parkeren dan moet je een eind lopen en de weg is slecht verlicht en behoorlijk stijl en wil je een plek huren, dan is er een wachtlijst.

    Het is een comfortabel appartement, met een heerlijk groot bed en een uitgebreide keuken en groot terras. Bij het zwembad kun je heerlijk in de zon liggen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,9
    Kleinschalig, schoon, momenteel slecht te bereiken I.v.m. werkzaamheden aan de weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een van de liften wordt momenteel gerepareerd of gerenoveerd. De vele trappen, zeker met bagage, vielen erg tegen...

    Vriendelijkheid Medewerkers erg behulpzaam Resort goed beveiligd

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,9
    Heerlijk voor een weekje relaxen in fantastisch klimaat met prima service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was sober. Taurito ligt vrij geïsoleerd nu de weg naar Mogán is ingestort, jammer.

    Het 2-kamer apartement was ruim en had alles wat we nodig hadden. Een lekker groot terras/balkon zodat we veel buiten konden zijn. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Uitermate positief
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1 Volwassene)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ravijn is volgebouwd met hotels en appartementencomplexen, is over the top. Maar dat staat los van Diamond resorts

    Uitzicht is fenomenaal. Jonge medewerker Christobal verdient een groot compliment, zo hoor je iemand te verwelkomen! Balkon was super

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Niet uitgebreid. 1 koffie, 1 glas fruitsap, 1 croissant met boter en confituur. we hadden een kamer met ontbijt geboekt. Dat viel tegen.

    De kamer was kraaknet. Hele goede bedden. Ook het keukentje was heel goed uitgerust , op terras zeer goeie Ligbedden. Alles is aanwezig . Alles was tip top in orde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    buiten de trottoir....en de verlichting langs trottoir was met twee dames 80 en 86 jaar.... erg gevaarlijk om er te lopen.

    ligging hygiene uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,7
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie met name geschikt voor intern verblijf. Geen makkelijke toegang tot de omgeving door hekken en ontbreken looproute naar strand of dorp.

    Ruim appartement.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    5,8
    Geen parkeerplaatsen geen gratis wifi/fitness
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeerplaatsen geen gratis wifi/fitness

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift kapot

    Uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    defect lift veel trappen

    rustige ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,5
    het was héérlijk, fantastisch weer, fantastisch verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    appartement was uitstekend, zeer confortabel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    -
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    --

    -

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,9
    Groot balkon, ruime accomodatie, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een wat karig ontbijt voor zo n dure en luxe accomodatie.

    Groot balkon, ruime accomodatie, goed bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    10
    alles ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het grote terras heerlijk om te genieten

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,5
    voor 1 nacht evengoed ontvangen als voor langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    voor 1 nacht evengoed ontvangen als voor langer verblijf

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    8,3
    Judith aan de balie is een parel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben 80 euro betaald voor het ontbijt (4 nachten) en het is een aanfluiting. 1 croissant of 1 tosti, met 1 kop koffie en aanmaaklimonade (sorry, kun je met goed fatsoen geen sap noemen). Voelde echt als oplichting! Alle extra's (zelfs tweede kopje koffie werd in rekening gebracht). Geen ontbijt boeken mensen! Dit kunnen jullie echt niet maken. Mensen vh restaurant zijn erg vriendelijk, maar please zorg dat er een eenvoudig buffet staat dit is echt schandalig voor die prijs.

    Judith aan de balie is een parel! Veel dank aan Judith!

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    6,7
    Prijs/kwaliteit appartement kamer niets op aan te merkem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Telkens we terug komen vinden ze wel iets nieuw om geld uit de klanten te halen . 2 jaar geleden gratis parking , gratis Wifi aan de receptie . nu 2 Jaar later €50 voor een week internet , geen gratis parking meer . (en het is een ramp om plaats te vinden) gingen we in receptie even internet vragen voor boardertickets te printen , Weer 5 euro te betalen voor 20 min internet . ook melden we graag dat de lift stuk was , zeker voor oudere klanten zeker lastig . Jammer want dit kan het beste van Gran Canaria zijn mits kleine ingrepen .

    Prijs/kwaliteit appartement kamer niets op aan te merkem

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    9,2
    Heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden kamer 212, op deze hoogte loopt er een weg voor je balkon langs. Niet heel vervelend maar een volgende keer zouden we voor een hoger gelegen appartement gaan.

    Heel vriendelijk personeel Verwarmd zwembad Gratis DVD verhuur Kleine supermarkt tegenover Vanaf eind van de ochtend tot avond zon op balkon, bij zwembad al eerder.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    7,1
    - Groot terras bij het appartement met o.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Appartement ligt aan een drukke verkeersweg, waardoor veel geluidsoverlast - Erg veel klimmen op het complex, ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn - Parkeren is een groot probleem - Geen gratis wifi in het appartement, alleen bij het zwembad. Naar onze mening niet meer van deze tijd.

    - Groot terras bij het appartement met o.a. ligbedden, hele middag zon - Fijn appartement met zeer uitgebreide keukeninventaris - Erg goede bedden

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    10
    Enorm genoten bij Cala Blanca, alle apartementen hebben een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kosten voor de wifi, wij vonden €6,95 per dag belachelijk. Wel is er prima gratis wifi in het restaurant

    Enorm genoten bij Cala Blanca, alle apartementen hebben een erg mooi uitzicht over de baai van Taurito, apartementen zijn zeer ruim, eigen keuken en terras. Personeel was zeer vriendelijk.Gratis wifi in het restaurant.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Goede plek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 keer was het eten minder.aar normaal is het eten perfect

    Goede plek. Mooi uitzicht op zee. Houdt er wel rekening mee dat als je zee auto Hebt je voor 2 euro per dag een plek moet huren. Anders kan het zijn dat je een kilometer de berg op moet lopen

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,2
    Zeer warm zeembad, groot appartement, leuk voor de kindeten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Zeer warm zeembad, groot appartement, leuk voor de kindeten en prima te doen voor ons omfat het niet mega groot is. Wij hadden two bedroom op 3de verdieping, echt goed met zeer groot terras

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    9,6
    Het appartement liet niets te wensen over, was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het appartement liet niets te wensen over, was fantastisch

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Barbeque

    Ligging

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    6,3
    het appartement was vooral proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ik snap niet dat in deze tijd nog apart te betalen is voor wi fi en wel 42 euro voor een week

    het appartement was vooral proper

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,6
    Prachtig appartement met alles erop en eraan!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig appartement met alles erop en eraan!

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    10
    Het zwembad was heerlijk verwarmd.
    • Individuele reiziger

    Het zwembad was heerlijk verwarmd. Personeel allemaal erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,9
    Perfect.
    • Individuele reiziger

    Niets

    Perfect.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    8,8
    Geen auto parking aan het hotel .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen auto parking aan het hotel .

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten in het restaurant waardeloos. De kelners wel vriendelijk. Wel jammer.

    Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,9
    geen gratis WIFI, jammer de rest was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen gratis WIFI, jammer de rest was goed

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: