Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Select Marina Park

Club La Costa World, Carretera de Cádiz Km. 206, 29649 Fuengirola, Spanje

#11 van de 25 hotels in Fuengirola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1087 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,2
    Het park was prachtig onderhouden, mooie appartementen met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was iets minder, maar het park was top

    Het park was prachtig onderhouden, mooie appartementen met alles erop en eraan . Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    "Alles onder 1 dak "
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kregen in het begin een een klein apprtement langs een weg en zonder uitzicht. Dit viel echt tegen. Ging daarna nasr de receptie en kregen een ander appartement. Dit maakte alles goed.

    Personeel was goed. Ligging was goed ( vlakbij zee) goede parkeergelegenheid. Appartement had uitzicht op zee. En er zat aan de overkant een supermarkt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Heerlijk en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag een keer kots in het zwembad. Dit bleef helaas liggen tot de gebruikelijke schoonmaak. Elke avond/ochtend werd het zwembad schoongemaakt. Verder vonden we het jammer dat je voor verschillende faciliteiten extra moet betalen (fitness). En dat je geen toegang hebt tot de luxere andere zwembaden. Ze adverteren wel dat ze heel veel zwembaden hebben maar je mag dus niet van allemaal gebruik maken. Deze vallen onder het hogere segment.

    Servicegerichtheid. we konden de volgende dag vrij snel van appartement wisselen na aangegeven te hebben niet tevreden te zijn met de ligging van het appartement. Het eerste appartement was voor onze kinderen (veel trappen) niet geschikt en lag dicht bij de snelweg. Daarvoor in de plaats kregen we een appartement aan het verwarmde zwembad! Dat was super voor onze kinderen. Verder vonden we de hotelkamer luxe en sfeervol ingericht. Goede uitgeruste keuken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    Matig goed, slecht geslapen door te veel lawaai wegens slechte isolatie gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten

    1) Wij hebben 2 uur moeten zoeken om vanaf de luchthaven om ons verblijf te vinden omdat op de gegevens van booking.com " Fuengirola" stond en in feite was het verblijf op grondgebied "Mijas" gevestigd. De GPS heeft ons naar overal gestuurd maar kende het opgegeven adres in Fuengirola niet, hij bracht ons naar overal in Fuengirola. Toen we dat door hadden enkele dagen later gaven we het adres in met de gemeente Mijas en dat kwam goed. 2) Enorm harde matrassen in de slaapkamer 3) Zeer slechte isolatie van muren en vensters waardoor er zeer veel geluidsoverlast was. Rustig uitslapen was er niet bij !

    De service van het personeel bij aankomst midden in de nacht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,1
    Te druk voor ons
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging. Aan drukke A7 - geluidshinder en geen fraai uitzicht. Zwembad en speeltuin te ver van accomodatie. Verkeer op domein. Niet iedereen reed traag - gevaarlijk voor kinderen

    Netheid en vriendelijkheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De informatie over de vertrektijden van de bussen bleef een beetje vaag, ondanks het A4tje met div. vertrektijden van de beginstations.

    Superior studio was prima ingericht, alles was aanwezig. Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Park mooi aangelegd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Leuke vakantie. Goed voor kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    -de beden in slapkamer... slaapcomfort matig -de prijs voor de speciale dinner voor de Oude Nieuw was erg duur € 100,-/ pers en 49,- / per kind voor een magere offerte! -geen schoonmaak binnen tijdens ons verblijf, 4 nachten -geen nieuwe handdoeken

    het ontbijt was goed, heel schoon en goed onderhoud buiten, verwarmd zwembad, normale prijzen in de winkel, vriendelijk personeel en snelle reactie voor een technische probleem, dichtbij de zee, veel activiteiten voor kinderen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembadwater had schoner gekund...maar er zaten ook zoveel mensen in dat ik snap dat het water wat troebel was

    Het appartement was heerlijk fris, van alle gemakken voorzien. Super

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Mooi grote schone studio met uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer gehorig. Je kunt de buren bijna verstaan! harde matras.

    Mooi grote schone studio met uitzicht op zee. Prachtig! op korte afstand van klein strand. Kleine dorpjes met elk een zwembad en verschillende restaurantjes. Voor de kust zelfs een keer dolfijnen gezien!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    Heerlijk relax
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je niet makkelijk naar het strand loop en ook niet naar fuengirola maar wij hadden gelukkig een huur auto dat was top

    Het was Ideal dat we dichtbij het zwembad zaten verder deden wij eigenlijk alles met de auto maar de accomodatie was goed schoon en alles in de buurt als je een dagje niet weg wil

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    fijne vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    spijt van het druk verkeer dat 's nachts langs reed op het terrein. weinig ligbedden aan het zwembad en mensen lieten soms hun handdoeken liggen ook al dat dat niet mocht. diner en lunch was niet zo goed, duur en weinig en niet zoveel keuze.

    ontbijt ( Engels) was goed. het appartementje was proper en we hadden zicht op zee, heel mooie er was alles wat je nodig hebt. 2 winkeltjes op terrein en er rijd een treintje rond waar je gebruik van kunt maken. wij hadden een kind bij van 16 jaar en hij heeft zich ook goed kunnen amuseren met veel sport en animatie. personeel is er vriendelijk en doen er alles voor om je vakantie zo goed mogelijk te maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    10
    Prima verblijf met alles bij de hand maar ook goede mogelijkheden om het stadje in te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    De schakelaar van het lampje op het nachtkastje zat heel laag, zou handig zijn als dat iets hoger zat. Er waren zakken voor allerlei soorten afval met duidelijke instructies maar we wisten niet wat we moesten doen met restafval.

    Het was heel schoon, mooie zwembaden, goed bijgehouden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Goed, ideale basis voor bezoek aan bezienswaardigheden in Andalusie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De snelweg lag wel heel dichtbij ons appartement wat het lawaai betreft. Het uitzicht over de zee is wel perfect. Dicht bij strand.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,3
    Niet meer dan ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat wij geen 7 dagen maar 6 dagen boekte hadden wij volgens het hotel geen recht op zuivere handdoeken. Ze zouden echter niet moeilijk doen en ervoor zorgen dat wij zuivere handdoeken zouden krijgen. Wij hebben dit echter 3 dagen na elkaar moeten vragen eer er effectief actie werd ondernomen. De appartementen zijn ruim maar echt wel aan een opfris beurt toe. De bovenverdieping rook muf en vochtig, de badkamer had niet voldoende verluchten en de bedden waren aan vervanging toe. De matrassen waren hard en op sommige plekken gescheurd. Er zijn veel zwembaden aanwezig maar ook deze dienen opgeknapt te worden. Het strand stelt niet veel voor, je moet door een klein tunneltje om dan op een klein strandje aan te komen.

    Vriendelijk personeel Goede locatie, wel auto nodig om in het centrum te geraken Prijs kwaliteit ok. Klein winkeltje aanwezig voor boodschappen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,6
    Eentje voor herhaling vatbaar !!! Volgend jaar dus...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    De verhouding prijs/kwaliteit van dit park is quasi onklopbaar. Het feit dat er zoveel zwembaden zijn (sommigen het hele jaar door verwarmd) maakt het extra aangenaam voor kinderen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    momenteel nog rustig genoeg, doch voor de zomer is het daar waarschijnlijk een overrompeling
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    de twee enkele bedden in de slaapkamer

    tot voorlaatste dag hadden we rustige lokatie tot eens tel zatte Engelsen rumoer kwamen maken. Spijtig dat er enkel één verwarmd zwembad was welk overval kinderen zat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,7
    Het is een prachtig aangelegd park, mooie zwembaden, bomen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Het is ontzettend gericht op gezinnen met kinderen. Kidsclub, zwembaden en entertainment. Dit hadden wij niet gezien met boeken. De kamers en inrichting, zijn wel school en alles is er (waterkoker, wasmachine enz.) maar ontzettend sterk veroudert. Op het park wordt ook de hoofdprijs gevraagd voor eten en drinken. Supermarkt ging bij ons pas om 9:15 uur open. Dat is erg laat om je ontbijt te halen.

    Het is een prachtig aangelegd park, mooie zwembaden, bomen en planten. Schoon en netjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Aangenaam verrast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Mooi appartement met zicht op zee, fantastisch. Een goed park, perfect voor gezinnen met kinderen, mede door de verschillende zwembaden. Zonder kinderen ook heel goed toeven, en dichtbij het strand. Het is wel een stukje wandelen over het geaccidenteerde terrein. Voor mensen die slecht ter been zijn, rijd er een treintje rond. Ontbijt is goed, restaurant naast de receptie is ook goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,2
    Zonnige topbestemming
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aantal keer 's nachts last gehad van vuilnisauto die om 02.00 uur containers kwam legen.

    Super vriendelijk personeel, mooie en handige locatie, zeer betaalbare horeca, alles binnen bereik. Wij konden erg makkelijk appartement wisselen toen ons appartement wel erg dicht bij de live-muziek gelegen was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    10
    top... heel erg genoten..en volgend jaar weer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een eigen busje van receptie naar de stad.. af en toe lang moeten wachten op de bus(40min)en lang de snel weg lopen..

    de service was top... ze doen er alles aan je een mooie vakantie te geven...

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,5
    Zwembad zee eten bar mooie gebied
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje saai mocht wa meer sfeer in zitten

    Zwembad zee eten bar mooie gebied

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,3
    Heerlijke week met 4 personen, we hadden 2 studio's bij elkaar dus veel ruimte en privacy.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Zwembad bij de bar erg vol, andere zwembaden beter.

    Bar was gezellig. Heerlijk dichtbij leuk strandje. Schoon appartement met volop schone handdoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    Dat ik na aandringen toch andere kamer kreeg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer die eerst toegewezen was. Niet kunnen slapen tgv.lawaai autostrade die op enkele meters lag

    Dat ik na aandringen toch andere kamer kreeg

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Supermarkt in het domein was klein.

    Rustig gelegen. Centrum van Fuengirola gemakkelijk te voet bereikbaar (>30 minuten wandelen).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Mooie locatie goed eten etc
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Dat we van Booking.com een verkeerd adres hadden gekregen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De harde bedden

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Alles was zeer schoon en de vele zwembaden waren perfect.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou niks kunnen noemen wat slecht was.

    Alles was zeer schoon en de vele zwembaden waren perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    was een heerlijke vakantie in een mooie streek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    De ligging van het appartement, aan het zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Comfortabel appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Bed was hard.

    Goed appartement, mooi uitzicht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Super verblijf met alle comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    goede ligging, mooie huisjes met alle comfort alles heel netjes en verschillende restaurants binnen het domein

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Heerlijk weekje gehad, perfecte locatie voor een voorjaarsvakantie met kleine kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden een appartement op een rustige locatie, maar daardoor moesten we wel een stukje lopen naar bijvoorbeeld het strand, zwembad of winkeltje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Koude avonden en verwarming met lucht, kon de ganse ruimte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten

    Koude avonden en verwarming met lucht, kon de ganse ruimte niet verwarmen;

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,6
    fijne plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te vinden, adres is een weg van kilometers lang.

    Schone kamers en goed onderhouden park.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    10
    geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk niets

    appartement was uitstekend. ontbijt was heel goed. goed te bereiken, vlakbij fuengirola.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Super vakantie gehad en op een prettig vakantiepark in een heerlijk appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk appartement en ligt centraal

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    6,7
    matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    lawaai zwembad en s'avonds muziek Wi-Fi slecht

    geen ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,3
    verwarmde zwembad en prima restaurant/bar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ligging van appartement, totaal geen zon op terras en dat is in november wel prettig

    verwarmde zwembad en prima restaurant/bar

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    10
    goed en gezellig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets viel tegen

    de kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    mooi uitzicht prachtig weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    hrt geheel was prima en goed verzorgd

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    heerlijk en relaxed, van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    bedden

    appartement had alles!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    6,7
    Het is een gezellige verzameling huisjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij verwachten hotelservice maar dat viel tegen. Tijdens de elf dagen dat wij er waren is er 1 maal schoongemaakt en kregen wij schone handdoeken. Na klagen kregen wij als antwoord dat dat in de voorwaarden stond(?). Wij waren daar in januari en dan zijn zo goed als alle faciliteiten gesloten. De WiFi was echt heel slecht, als het werkte was de snelheid 0,1 MB, vaak werkte het niet of moesten wij opnieuw inloggen. Het park is slecht te vinden omdat de straatnamen niet bekend zijn bij navigatiesystemen (Garmin en in onze huurauto).

    Het is een gezellige verzameling huisjes. Wij hadden uitzicht op zee. De privacy was goed. Lekker balkon en een verwarmd buitenzwembad, plus whirlpool.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    gegevens van de boeking, accommodatie. staat wasmachine en kluisje etc. maar voor kluisje moet je appart voor de periode betalen.dit staat niet duidelijk aangegeven.

    uitzicht op zee

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    4,2
    Niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, veel trappen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, veel trappen om ergens te kunnen komen is vervelend als continu een buggy moet dragen. Je hebt geen telefoonbereik in de kamers en het is heel benauwd in de kamers. Geen airco!!

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,9
    De prijskwaliteit verhouding van deze accommodatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand tot het centrum (ruim 30 minuten lopen)

    De prijskwaliteit verhouding van deze accommodatie is goed. Je bent vrij snel op het strand. Er is gratis parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    6,7
    De locatie is heel rustig, mooi en netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het eten bij Zacary's was ronduit slecht. De huisjes zijn klein wat je op foto's ziet komt niet overeen met de werkelijkheid. De aankleding en de meubels zijn nogal gedateerd. De luxe huisjes zijn niet te huur via Booking alleen via timesharing wel jammer.

    De locatie is heel rustig, mooi en netjes. De keuze uit zwembaden.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,5
    Het huisje waar we verbleven was prima in orde, modern en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ideale locatie voor wie dit verblijf gebruikt als uitvalsbasis om de streek te verkennen. Het resort zelf is mooi onderhouden doch de voorzieningen zijn ver uiteen gelegen en slecht aangegeven. Voor verplaatsingen op het domein zelf is een auto noodzakelijk wegens de afstanden en het vele klimmen. Het resort zelf vind ik minder geschikt om ter plaatse mijn vakantie door te brengen. De verblijven zelf zijn prima in orde en bieden een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Het huisje waar we verbleven was prima in orde, modern en goed onderhouden en voorzien van alle voorzieningen.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    10
    De ligging die op loopafstand van het strand was.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We miste alleen een lange/grote spiegel. Verder was het van alle gemakken voorzien.

    De ligging die op loopafstand van het strand was. Prachtig uitzicht.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    7,9
    Vriendelijkheid verzorgt
    • Stel

    Het eerste appartement nr 248 b was voor en zeker iedereen heel erg schlecht ,het is beneden parkeren en dan moeten zeker 60 a 70 treden opgelopen worden en dat met koffers midden in de nacht zonder hulp en met astma is dit erg schlecht ook het appartement is erg versleten.

    Vriendelijkheid verzorgt

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    10
    zeer net verzorgd complex met vriendelijk personeel en fijne...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zeer net verzorgd complex met vriendelijk personeel en fijne ligging

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    8,3
    prachtig park en erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de trappen.... Was wel prettig geweest als we dat hadden geweten.

    prachtig park en erg vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    7,5
    Heel goed onderhouden domein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen uitzicht vanuit kamer

    Heel goed onderhouden domein.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    8,8
    moeilijk t evinden ook met navigatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    moeilijk t evinden ook met navigatie

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    7,5
    Rustig, schoon en centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustig, schoon en centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    Superieur kamer is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Standaard kamer. Weinig privacy.

    Superieur kamer is top.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, goed geregelde organisatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Best een afstand tot centrum van Fuengirola zelf.

    Vriendelijk personeel, goed geregelde organisatie. Zeer dicht bij zee.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    zeer netjes en gerieflijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen airco

    zeer netjes en gerieflijk

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Compleet ingericht appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen aircondioning

    Compleet ingericht appartement

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    het mooie weer en het strand zeer dichtbij
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het mooie weer en het strand zeer dichtbij

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    9,2
    mogelijkheden op park
    • Vakantiereis
    • Stel

    mogelijkheden op park

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    8,8
    personeel receptie zeer vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wi-Fi traag en connectie

    personeel receptie zeer vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    8,3
    Ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    slaapkamer klein, vaak opnieuw inloggen bij wifi

    Ruim appartement

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    rumoer

    locatie

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    7,9
    Het uitzicht vanaf het balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het matras was voor ons te hard.

    Het uitzicht vanaf het balkon Aardig personeel bij receptie Supermarktjes op het terrein

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: