Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vigilia Park 2-sterren

Avenida Quinto Centenario, 38683 Puerto de Santiago, Spanje

#24 van de 61 hotels in Puerto de Santiago

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 350 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    4,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Een aangenaam verblijf in een geweldige omgeving met een super klimaat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer was sterk veroudert maar dat wisten we op voorhand. En we hadden veel lawaai van het restaurant uit een naastgelegen straat daar is het elke dag feest ...

    We wisten op voorhand dat het appartement aan renovatie toe was dat was ook duidelijk aangegeven. Toch was het prijs/kwaliteit zeker in orde. We hadden een prettige vakantie in een leuke omgeving. Ons zien ze hier zeker nog een keer terug.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,8
    Een gematigde en bekende vakantiebestemming waarbij we de sfeer zelf hebben gemaakt natuurlijk .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    de kamer die ze ons eerst toewezen nr 113 , de meest afgeleefde kamer die ik al ooit gezien heb.

    Dat we het resort reeds jaren kennen. De vervangende kamer die we toegewezen kregen was echt wel o.k. Wel alle dagen werken naast de deur , maar dat namen we er wel bij.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    5,0
    Dit appartement is nodig aan een opknapbeurt toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit appartement is nodig aan een opknapbeurt toe. Als eerste zou het bed/matras vervangen moeten worden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,5
    Heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi

    De zwembaden en de jacuzzi

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    6,7
    Fijne locatie, alles op loopafstand, leuke restaurantjes in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor WiFi is niet meer van deze tijd. Hebben we ook niet gedaan. De bedden zijn inderdaad verouderd, gelukkig sliepen we er nog redelijk op, maar eigenlijk kan dit niet. Het hotel ligt aan een drukke straat. Aan de andere kant zijn er kamers met uitzicht op zee en rustiger gelegen. Maar uitzicht aan de noordkant is mooier (zee en bergen!)

    Fijne locatie, alles op loopafstand, leuke restaurantjes in de buurt! Ruim appartement, schoon, mooi uitzicht. Mooie zwembaden, waarvan eentje verwarmd en een fijn dakterras met super uitzicht. Goed ontbijtbuffet maar hebben we alleen eerste ochtend gedaan aangezien t best duur is en Lidl om de hoek zit!

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,8
    de gemoedelijke en vriendelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    de bedden zijn echt aan vernieuwing toe ,ik kreeg er rugpijn van ,heb ook enkele kakkerlakken gevangen ,vond ik heel viestoch een heel fijne vakantie

    de gemoedelijke en vriendelijke sfeer

  • Beoordeeld op: 11 januari 2016

    5,0
    De vriendelijkheid van het personeel .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer verouderde en verwaarloosde infrastructuur . Zeer veel lawaaihinder zowel 's avonds laat(tot 24.00 h) als 's morgens vroeg (vanaf 5.00 h )

    De vriendelijkheid van het personeel .

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    De vriendelijkheid van het personeel, zowel receptie,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was iets minder. Na 7 dagen werd je dat wel zat. De matrassen relatief hard.

    De vriendelijkheid van het personeel, zowel receptie, restaurant als schoonmaak. De kamers werden erg goed schoongemaakt. Veel voorzieningen voor deze prijs.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    7,9
    De vriendelijke dames van de schoonmaak
    • Vakantiereis
    • Groep

    De vriendelijke dames van de schoonmaak

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,5
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden niet zo goed. Iets verouderd, hier en daar aan vernieuwing toe.

    Mooie locatie. Dicht bij Lidl. Proper.

  • Beoordeeld op: 4 december 2015

    7,1
    De prijzen bij het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement was uitgeleefd

    De prijzen bij het zwembad

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: