Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Compostela Suites 3-sterren

Zambrana, 4, San Blas, 28022 Madrid, Spanje

#374 van de 1.034 vakantiewoningen in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3333 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Waarschijnlijk wel een leuke lokatie in de zomer met kids!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een keukentje bij, maar geen mes, vork, bord of glas te bekennen, wat heb je dan aan een keukentje?!! Eerste app had geen elektriciteit in slaapkamer, dus wissel, 2 de app had fout in bad, en geen extra deken. Duurde even voor dit opgelost was. 1x ontbijt genomen en alles was koud! Spek was koud (niet eens lauw) en tortilla was alsof het net uit de ijskast kwam. Maar wel volle pot betaald (wat een goede prijs was geweest als alles in orde was, nu dus niet).

    De appartementjes waren goed van grootte, de slaapkamers en badkamers ook.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,3
    Gemengde gevoelens.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We werden naast luidruchtige gasten geplaatst. Heel slecht geslapen door geluidsoverlast.

    Cafetaria was prima. Vriendelijk, behulpzaam. Kamer was schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Prima dubbele kamer alleen ver van het openbaar vervoer. MN de Metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad gesloten, was aangegeven dat het zwembad vanaf 1-10 niet meer toegankelijk was. Jammer. het appartementencomplex kon worden betreed door derden. Geen pasjessysteem.

    Airco ondanks de datum van de trip was het buiten nog steeds warmen hebben we de airco gebruikt om af te koelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Bijna goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad buiten gebruik, airco maakt veel herrie. Wel een Keukenprinses maar geen bestek of servies. Ijskast stond uit er daarna heel lang te piepen. Geen balkon of iets dergelijks, ontbijt pas vanaf half acht.

    Locatie ten op zichte van het vliegveld. Schoon, ruim prima bedden. Badkamer goed voorzien.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Ideaal voor een luie zonvakantie aan het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Je betaalt 20 euro waarborg voor een keukenpakket en dat pakket is té basic. Wij hadden een appartement van 3, je krijgt een kookpot, steelpan en pan die echt versleten zijn en bol staan, 3 gewone, soep en dessertbordjes, 3 tasjes en schoteltjes, 3 glaasjes, 3 koffiemokken (staan er bij aankomst), afwassponsje en mini busje detergent. Gelukkig is er een chinese bazar om 10 min. wandelen waar je echt alles vindt. Wij hebben daar een goeie pan, een aardappelmesje, een koksmes, een puntzeef een klopper, eierdopjes en bekers gekocht. Daarmee kwamen we al een pak verder. Er was ook geen afsluitdop in de afwasbak en dat kon je best duidelijk maken met een foto, we kregen dan eentje die niet echt paste, maar we konden wel afwassen. De afdekklep van het vriesvakje was afgebroken, waardoor het in de hele koelkast dreigde te vriezen. Er is geen koffiezet, enkel een waterkoker. Er is nood aan opfrissing. Veel kleine mankementjes. Maar het is ook niet duur... Zwembad gaat pas om 12u open tot 21u omdat er dan een redder is. Kinderbadje kan je wel altijd in.

    Het zwembad was echt een hele grote troef. Ook de airco op de appartementjes deed het uitstekend. Voor een luie vakantie aan het zwembad en een goeie nachtrust een topper !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Het zwembad en het shoppingcenter op 10min wandelafstand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koelkast in de kamer was niet aangesloten en had een heel vieze geur, de WiFi verbinding deed het nauwelijks. Voor de rest was Alles wel heel goed

    Het zwembad en het shoppingcenter op 10min wandelafstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Verblijven buiten Madrid met toegang tot Madrid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen) - Twin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een keuken zonder enige inrichting. Bestek en servies was er niet. Achteraf werd duidelijk, kon je dit bij de receptie bestellen.

    Ligging was tamelijk ver van de stad, maar met de auto naar de metro was geen probleem. Daar kan je gratis parkeren o. De stad te bereiken. Het hotel heeft een zwembad waar we met 43 graden gretig gebruik van maakten. Fijn hotel, mooi appartement

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    te ver uit stad centum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het ligt in een verre achterbuurt en geen openbaar vervoer beschikbaar !!!! 20 eu enkel met taxi naar de stad

    het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    3,8
    1 nacht, en snel wegwezen....
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Reservering was niet goed verwerkt (ontbijt ontbrak). Receptie sprak nauwelijks engels. Gehorig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,4
    locatie is prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Suite met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    wifi is erg traag

    locatie is prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    Prima verblijf dichtbij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Industrieterrein

    Mooi dichtbij de luchthaven

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie...ver van Stad

    Prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Modern en goed igericht appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima accomodatie, goed bereikbaar vanuit vliegveld, goede vebinding met de stad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Refterachtige bar

    Ruim. Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Super!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen) - Twin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aardige receptie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    10
    Proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Proper. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Compostela Suites

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: