Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Spanje
  3. Beoordelingen vakantiewoningen: Catalonië
  4. Beoordelingen vakantiewoningen Lloret de Mar
  5. Beoordelingen van Apartaments Condado

Beoordelingen over Apartaments Condado

Font i Maig, 2, 17310 Lloret de Mar, Spanje

#18 van de 164 vakantiewoningen in Lloret de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 793 beoordelingen over dit appartement

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 13

  • Beoordeeld op: 16 april 2019

    9,6
    Ideaal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon (6-8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden konden iets comfortabeler. Maar waren zeker niet slecht.

    Ideaal gelegen. Alles binnen wandelafstand en niet tussen het lawaai. Proper, netjes. Alles was aanwezig in de keuken. Boven een supermarkt, dus alle dagen vers brood.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    10
    Vriendelijkheid van al het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut een kleinigheidje...klein minpuntje de trappen zijn moeilijk tot de ingang als je mindervalide bent..

    Vriendelijkheid van al het personeel...prachtige appartementen...de service van het vervangen 2 dagelijks van handdoeken en uiteraard het onbeschrijfelijk mooi en verzorgd zwembad! Ik kom zeker terug!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Uitstekende accommodatie, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    -

    Alles beviel prima. De kamer was uitstekend, het personeel was heel vriendelijk, het zwembad was heerlijk. We hadden geen last van herrie. Condado is in juni heel betaalbaar en reden om zeker nog eens terug te komen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Was te kort en wilden wat langer blijven maar dat kon niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toe we aankwamen en zeiden dat wij de degene waren die de vlucht gemist hadden. De vrouw praatte met iemand in de telefoon en we werden uitgelachen en dat hoorden we in de verte. Dat was niet leuk.Terwijl wij zoveel extra kosten hebben betaald voor opnieuw een vlucht te nemen.

    De omgeving en de gratus parkeerplaatsen en werden direct geholpen toen er een kortsluiting was. Alleen pech dat er voor de zomervakantie alles vol zat. Zeker nog een keer gaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    De vriendelijkheid van de medewerkers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een klacht over de muziek om 21.00 terwijl stond aangegeven dat dit tot 23.00 zou mogen

    De vriendelijkheid van de medewerkers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon (6-8 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Net iets te ver van stadscentrum ca 15 minuten lopen

    Het zwembad was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    4,6
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Waardeloze wifi, geen mooie kamer. Licht op het balkon was kapot.

    Mooi zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Was netjes .
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon (6-8 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer gelegenheid

    Was netjes . Perfecte douche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Goede prijs - Kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Kamers ruim van opzet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,5
    Was
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten lang wachten op de sleutel

    De kamers waren schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    netjes appartement, goede service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    netjes appartement, goede service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Net wat het moest zi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje ver van het centrum. Ook weinig parkeermogelijkheid

    Perfect voor feestvakantie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    Schone badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aappartement met 2 slaapkamers en balkon (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel krap en het zit naast een drukke weg

    Schone badkamer

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 13

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartaments Condado

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: